- 15 Ocak 2018
- 511
- 376
- 23
- 35
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
Sabah kahvalitisi icin bana ornek olarak bir liste verebilirmisiniz kahvaltimi oyle yapayim ama ben gec yapiyorum saat 12 gibiKendine aylık izin günü ver mesela benim adetimin ikinci günü izin günüm. Ama haftalık kola içersen ceza veririz haberin olsun.
Yiyoruz yiyince surunene kadar sporTamam canim emin olabirsiniz uyacagima ay da bir olsun peki siz tatli tuketiyormusunz yoksa odami ayda birkez
Bugun spor yaptiniz miYiyoruz yiyince surunene kadar spor
Esim bugun zaten dedim artik kola almiyacam tesadufte oldu benim icin saglik acisindan almiyacgini dedi birde ben bobrek hastasiyim bende tmm dedim zatenBak cok kolay olacak kolayi eve sokma ayran yap hep bulunsun
Sebze yemegi yalniz doyurmuyo
Etle veya bakliyatla tuket zaten 2 cesit yiyince pilav da yemis gibi oluyorsun yaga cok dikkat et haslanmis yumurtaya bile zeytinyagi gezdir salatalara bol zeytinyagi koy enerjini yagdan alacaksin bol findik ceviz fistik badem yiyeceksin
Nikotini esime bile biraktirdim bebeklerde bronsit ve astim sebebi disarda icip gelince bile zarar
Yesilin buyusu ve ben de 12 1 gibi yapiyoruzSabah kahvalitisi icin bana ornek olarak bir liste verebilirmisiniz kahvaltimi oyle yapayim ama ben gec yapiyorum saat 12 gibi
Tamam tesk ederim bende benzerini yaparim spor kacta yapiyorsunz gun icindeYesilin buyusu ve ben de 12 1 gibi yapiyoruz
Ben 2 yumurta haslanmis omlet veya yagda
Avuc kadar peynir 1 cay bardagi kuriyemis
10 zeytin 1 gun kurusu kaymak ustunede sutlu kahve iciyorum
Yok cezali degilimBugun spor yaptiniz mi
Kahvaltidan 2 3 saat sonra yapiyorumTamam tesk ederim bende benzerini yaparim spor kacta yapiyorsunz gun icinde
Ben sabahtan aksama oturmuyorum cocuklar temizlik ama oyle bana etki etmiyor benim mekik cekmem lazim ozellikle gun icinde yapacam yarindan itibarenYok cezali degilim
Saka tabi birkac gundur yapamiyorum
Ya yuruyus yapmis oluyorum yada temizlik
Ama dip bucak koltuk cam filan
Disarda isim varsa yolumu uzatip 1 saat kadar yuruyorum
Ben diyetime sabah basliyacam gec katildim size yemek yemistim cunku sonkez bir tatli gomdum arkadaslar :)Kahvaltidan 2 3 saat sonra yapiyorum
Gecenlerde 2 mil leslie cezam vardi gece yaptim daha aksam yemegini sindirmemistim surundum sistim
Ben diyetime sabah basliyacam gec katildim size yemek yemistim cunku sonkez bir tatli gomdum arkadaslar :) Eki Görüntüle 2098366
Yok yok ben oyle yemesem birseyi arayan insan degilim iki sorunum vardi soyledim biri kola biride adet gunumde tatli krizim tutuyor hakkimi ogun kullanirsam sknti yok cok sukur :)hadi vedalas
Yemegini yapmak zorunda degilsin mayonezli yogurtlu cevizli salata yapabilirsinEsime dedim yarin kereviz alsin hic yapmadim alinca bana hafif tarif verisenz yaparm kendime o yemez oyle seyler kendime ozel yaparim
Karnin guzel doyunca canin istemeyecek zatenYok yok ben oyle yemesem birseyi arayan insan degilim iki sorunum vardi soyledim biri kola biride adet gunumde tatli krizim tutuyor hakkimi ogun kullanirsam sknti yok cok sukur :)
Bir ara pskolojik sebeplerden cok zayifladim esim fark bile etmedi bu beni o donmde uzmstu ama aramizda hic iyi degildi simdi eder mi ne tepki verir bilmiyorum aman neyse kendim icin verecem gobegimi ama benim tartim yok annem adanada tatilde gelirse onda hassas tarti var alirim yada ben bitane aldiririm esime cunku siz surekli tartiliyorsunuz benimde tartilmam lazim sizle beraberhadi vedalas
Tamam canim ben bilmedgim icin sordum varmi boyle kolay baska seylerle tarifleriniz benim esim et cok yer ben ise tavuk mesela balik arada tuketirizYemegini yapmak zorunda degilsin mayonezli yogurtlu cevizli salata yapabilirsin
Etli sogani kavurup salca ekliyorum kerevizleri dograyip su ekliyorum haslanmis et tuz karabiber pulbiber biraz aci yapiyorum ustunu gecmeyecek kadar su koyup kaynatip kisip kapagini kapatiyorum pisince zeytinyagi limon koyuyorum
Zeytinyagli sogan kereviz su tuz karabiber limon veya portakal koyup kapagini kapatip pisiriyorum pisince zeytinyagi
Normalde havucta koyarim bu karatay usulu
Yok tmm ben zaten iki kez gunde yiyorum yemek normaldedeGeri donup menulerimize bakarsan bayagi fikir edinirsin
12 de kahvalti yapiyorsan aksam 6 dan once yemek yeme ama bir lokma bile yeme acikirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?