- 27 Ocak 2016
- 643
- 507
- 33
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
2 gibi birşeyler yiyim o zaman 5 saat geçmiş oluyor zAten leptin içim yeterli herhalde. Sonra da 6-7 arası yesemOglen sebze yogurt kuruyemis
Et sebze yogurt
Yogurt kuruyemis yapabilirsin
Youtube da var 15 dkSelamlar çok yazamıyorum farkındayım ama menü bildirimi yapabiliyorum hiç değilse. Bebiklerimden biri hasta maalesef.
Kahvaltıda 2 sahanda yumurta beyaz peynir biraz İzmir tulumu 4 zeytin ceviz domates salatalık
Biraz önce şekersiz Türk kahvesi içtim. Suyu arttırmam lazım 2 litreyi bulmuyor
Hala spora başlayamadan Leslie 1 mil yapmak istiyorum bir de 5 dakikalık falan karın egzersizi nerden bulabilirim ne önerirsiniz.
Kahvaltıyı 9da bitirdimmkaç öğün yapmam lazım sizce ?
Aa sabahdami iciyosun kolaSadece acikcasi canim kola istiyor onuda almadim zaten
Yeminle hep iciyorum ama dun aksamdan belli hic icmedim ay da birkez adet oldugum gun icerim bende su icme olayi yokki normalde bugun hep su ictimYoutube da var 15 dk
Aa sabahdami iciyosun kola
YouTube dan hangi kanaldan yapıyorsunuz ?Youtube da var 15 dk
Aa sabahdami iciyosun kola
YouTube dan hangi kanaldan yapıyorsunuz ?
Bende sevmem suyu icerken kulaklarimdan cikacak saniyorumYeminle hep iciyorum ama dun aksamdan belli hic icmedim ay da birkez adet oldugum gun icerim bende su icme olayi yokki normalde bugun hep su ictim
Yok ekmeksiz sadece köfte canım öğlem 1 tane muz yıyebilimiyim meselaKöfe burger hamburger ekmeğinde mi canım pirinç pilavı da var. Cezaya başka bir arkadaş karar versin. Muz incir karpuz kavun var ama az miktarda.
1 muzla acikirsin yogurt findik fistik ogun yapYok ekmeksiz sadece köfte canım öğlem 1 tane muz yıyebilimiyim mesela
Selamlar çok yazamıyorum farkındayım ama menü bildirimi yapabiliyorum hiç değilse. Bebiklerimden biri hasta maalesef.
Kahvaltıda 2 sahanda yumurta beyaz peynir biraz İzmir tulumu 4 zeytin ceviz domates salatalık
Biraz önce şekersiz Türk kahvesi içtim. Suyu arttırmam lazım 2 litreyi bulmuyor
Hala spora başlayamadan Leslie 1 mil yapmak istiyorum bir de 5 dakikalık falan karın egzersizi nerden bulabilirim ne önerirsiniz.
Kahvaltıyı 9da bitirdimmkaç öğün yapmam lazım sizce ?
Yok ekmeksiz sadece köfte canım öğlem 1 tane muz yıyebilimiyim mesela
Keyfin tez zamanda yerine gelir insallah.Arkadaşar bugün moralim çk bozuk buraya da yansıtmak istemiyorum biraz keyfim yerine gelsin. Arkadaşımdaydım kaçamak olark tatlı yedim diğer yediklerim kratüya uygundu. Akşam yemeği olarak fıstık yedim. Yarın görüşürüz umarım.
Evet 2 öğün yapıyorum canm ama bugün basım fena agrıdı hala da gecmedi yinede yemedımYoutube spuatgirl diye bir kanal var kısa videoları varorda ķarın antremanı yapabilirsin. Ana öğün yerine iki ana bir ara öğün yaparak dengeleyabilirsin bence.
Canım sen 2 öğün yapmıyor muydun? Ben mi yanlış hatırlıyorum.
Cezalara doymuyorduKeyfin tez zamanda yerine gelir insallah.
Aksam menüm
3 kasik kereviz
4 kasik bulgur pilavi
1 tabak nohut
1 kucuk dilim pizza
Yine yaptim yapacami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?