Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Youtube da var 15 dk
Sadece acikcasi canim kola istiyor onuda almadim zaten
Aa sabahdami iciyosun kola

Merhaba arkadaşlar sabah 1 yumurta peynır zeytın yarım caybardagı badem yedım kahvaltımı az yapabıldım 9 da yaptım kahvaltımı şimdi acıktım ayran falan içsem olurmu acaba

Sabah peynirli omlet
Peynir ceyrek elma armut kuruyemis sutlu kahve
Aksam yemege davetliyim kendimi tutucam tatlida zaten yarin serbestim yarin sadece oglen yemeyi planliyorum

gunlerdir elektrik bi gelip gidiyor merkezi sistem ev sicak ama aksam karanlimta kizim mahvoldu duzenimiz alt ust oldu.
bugun duzelcek sanirim tam geldiginde duzenli yazarim kizlar
bilginiz olsun

Youtube spuatgirl diye bir kanal var kısa videoları varorda ķarın antremanı yapabilirsin. Ana öğün yerine iki ana bir ara öğün yaparak dengeleyabilirsin bence.

Yok ekmeksiz sadece köfte canım öğlem 1 tane muz yıyebilimiyim mesela

Canım sen 2 öğün yapmıyor muydun? Ben mi yanlış hatırlıyorum.

Arkadaşar bugün moralim çk bozuk buraya da yansıtmak istemiyorum biraz keyfim yerine gelsin. Arkadaşımdaydım kaçamak olark tatlı yedim diğer yediklerim kratüya uygundu. Akşam yemeği olarak fıstık yedim. Yarın görüşürüz umarım.

Keyfin tez zamanda yerine gelir insallah.
Aksam menüm
3 kasik kereviz
4 kasik bulgur pilavi
1 tabak nohut
1 kucuk dilim pizza
Yine yaptim yapacami

Evet 2 öğün yapıyorum canm ama bugün basım fena agrıdı hala da gecmedi yinede yemedım

Merhaba iyi aksamlar.bende araniza katilmak istiyorum.33 yasindayim 1.5 yasinda oglum var.87 kg ile dogum yapip 68.4 kg ulastim.simdi ki hedefim 55
Birlikten kuvvet dogar demisler.insallah sizlerle istedigim kg ulasirim.
Belirli bir kurallariniz var mi?
Tarti gununuz ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…