- 15 Ocak 2018
- 511
- 376
- 23
- 35
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
Iyi akşamlar hosgeldin. Senin fazla bi kilon yokmuş. Hepimiz istediğimiz hedefe sağlıkla ulaşıp koruruz insallah. cuma sabahı tarti günümüz. Bir kuralimiz yok karatay beslenmesini yapmaya calisiyoruz.Merhaba iyi aksamlar.bende araniza katilmak istiyorum.33 yasindayim 1.5 yasinda oglum var.87 kg ile dogum yapip 68.4 kg ulastim.simdi ki hedefim 55
Birlikten kuvvet dogar demisler.insallah sizlerle istedigim kg ulasirim.
Belirli bir kurallariniz var mi?
Tarti gununuz ne zaman?
Tamam tesekkur ederim.Iyi akşamlar hosgeldin. Senin fazla bi kilon yokmuş. Hepimiz istediğimiz hedefe sağlıkla ulaşıp koruruz insallah. cuma sabahı tarti günümüz. Bir kuralimiz yok karatay beslenmesini yapmaya calisiyoruz.
Aslinda bende leke olmadi dogumda bile ama kuck bikac noktam var sirkede var dogal zaten ben ypiyorm ama limom cok iyi geldiDogal sirkede lekeleri yok ediyor mus
Cuma günleri tablo yapıyoruz zaten. Bi kaç sayfa geride grupta yaptıklarımızı yazmıştım onu okuyabilirsin. Bu cuma ilk kilonu yazarsın. Haftaya da listeye girersin canım.Acaba tablo gibi bir sey mi yapsak.yas kg hedef guncel gibi.ne dersiniz
Kesinlikle stres yapma.kazanilmis Hak kaybedilmez.ustunuzun is guzarligi.tam Tersi mobing uygulaniyor is yerinde diye muhakkak belirtin.hiçbir şey bebeğinizden değerli değil.Günaydın hanımlar dün sizlerle ilgilenemedim kusura bakmayın. Hala keyfim düzelmiş değil. Ben devlet memuruyum kanunen ücretsiz izne ayrılma hakkım var ve bu amirim iznine veya onayına tabi değil ama çalıştığım kurumda herkes kendini padişah zannettiği için yukardaki birisi bundan sonra kimseye ücretsiz izin vermiyorum gitsin dava açsın demiş yani gerçekten akıl sağlığımı kaybedicem. Kendini kanundan da üstün görüp ben yapmıyorum gitsin uğraşsın diyor. Tayinden haber yok. El kadar bebeğimi bakıcıya bırakıp da çalışacak değilim. Dava ise dava yani kanuni hakkımı kullanmak için bile dava yoluna gidiyoruz insanların vicdanı ve aklı sanırım artık kullanım dışı kalmış. Gerçekten çok sinirliyim şeytan diyo bas odasını koy çocuğu önüne al sen buna bak bende çalışayım de. Dün adet olmam gerekiyondu hala olmadım. Bide acaba düştü içime her yönden kafayı sıyırmazsam iyi.
Gerçekten çok sinir bozucu inşallah sonucu senin için iyi olur ? Ben de memurum öğretmen ama okullarda böyle amir zorluklarıyla pek karşılaşmıyoruz. Bebeğin ne kadarlık? Ben 6 aylıklardan Eylül’de başladım fakat az ders ile saat 12 ye kadar benim için çok iyi oldu. Çok şükür şimdi yaşına geldiler artıkGünaydın hanımlar dün sizlerle ilgilenemedim kusura bakmayın. Hala keyfim düzelmiş değil. Ben devlet memuruyum kanunen ücretsiz izne ayrılma hakkım var ve bu amirim iznine veya onayına tabi değil ama çalıştığım kurumda herkes kendini padişah zannettiği için yukardaki birisi bundan sonra kimseye ücretsiz izin vermiyorum gitsin dava açsın demiş yani gerçekten akıl sağlığımı kaybedicem. Kendini kanundan da üstün görüp ben yapmıyorum gitsin uğraşsın diyor. Tayinden haber yok. El kadar bebeğimi bakıcıya bırakıp da çalışacak değilim. Dava ise dava yani kanuni hakkımı kullanmak için bile dava yoluna gidiyoruz insanların vicdanı ve aklı sanırım artık kullanım dışı kalmış. Gerçekten çok sinirliyim şeytan diyo bas odasını koy çocuğu önüne al sen buna bak bende çalışayım de. Dün adet olmam gerekiyondu hala olmadım. Bide acaba düştü içime her yönden kafayı sıyırmazsam iyi.
Kesinlikle stres yapma.kazanilmis Hak kaybedilmez.ustunuzun is guzarligi.tam Tersi mobing uygulaniyor is yerinde diye muhakkak belirtin.hiçbir şey bebeğinizden değerli değil.
Gerçekten çok sinir bozucu inşallah sonucu senin için iyi olur ? Ben de memurum öğretmen ama okullarda böyle amir zorluklarıyla pek karşılaşmıyoruz. Bebeğin ne kadarlık? Ben 6 aylıklardan Eylül’de başladım fakat az ders ile saat 12 ye kadar benim için çok iyi oldu. Çok şükür şimdi yaşına geldiler artık
Bimere yaz.ve 170 ara ve şikayet et.Nasıl strest yapmayım kızlar ya dünden beri ağlıyorum ben kanuni hakkımı kullanmak için neden dava açayım ki yıllık izinlerim bitiyo dava aşamasında ne yapıcam? O kadar sinirliyim gerginim kızımda 3 4 gündür acayip huysuz mahvediyo beni o bi yandan iş yeri bi yandan eşime 3 gün izin al ölücem diyorum alamam diyo balkondan pencereden atlayasım var. Ankaraya gidicem ben hadi ücretsiz izin çıkmazsa tekrar buraya mı gelicem delirmek üzereyim ya. Tayin istiyorum vermiyolar ücretsiz izin istiyorum vermeyiz diyolar ben nerede çalışıyorum ya nazi kampından beter ya. Ben çoçuğumu kendim büyütmek istadiğim için 4 yıl bekledim. Hangi bakıcıya güvenip de el kadar bebeğimi vereyim. Eğer ücretsiz iznimi vermesinler. Basına sosyal medyaya bimer e cimer e her yere yazıcam. Delirmek üzereyim kendimi sakinleştiremiyorum.
Cnm cok haklisin sonuna kadar mücadele et ve rahat ol. Bir ust makam neyse oraya git dilekçede ver ve konuş anlat derdini.mecbur izin vermeye üzme kendini. Atlayasim var demissin demeNasıl strest yapmayım kızlar ya dünden beri ağlıyorum ben kanuni hakkımı kullanmak için neden dava açayım ki yıllık izinlerim bitiyo dava aşamasında ne yapıcam? O kadar sinirliyim gerginim kızımda 3 4 gündür acayip huysuz mahvediyo beni o bi yandan iş yeri bi yandan eşime 3 gün izin al ölücem diyorum alamam diyo balkondan pencereden atlayasım var. Ankaraya gidicem ben hadi ücretsiz izin çıkmazsa tekrar buraya mı gelicem delirmek üzereyim ya. Tayin istiyorum vermiyolar ücretsiz izin istiyorum vermeyiz diyolar ben nerede çalışıyorum ya nazi kampından beter ya. Ben çoçuğumu kendim büyütmek istadiğim için 4 yıl bekledim. Hangi bakıcıya güvenip de el kadar bebeğimi vereyim. Eğer ücretsiz iznimi vermesinler. Basına sosyal medyaya bimer e cimer e her yere yazıcam. Delirmek üzereyim kendimi sakinleştiremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?