Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Mahkemeden önce Amirin kimse onun da bir üstüne şikayet et önce dilekçe var. Hatta şöyle önce ücretsiz izin dilekçeni ver kabul edilmezse bir üstüne ve dediğin gibi bimer e şikayet et. İnşallah hallolur

Kızlar benim kurumumda bir üst yok malesef zaten en üst makam karar veriyor. Bunu söyleyende onlardan biri. Daha üste dilekçe vermek gibi bir olayım yok. Ancak dava açabilirim. Yarın gidip bi görüşücem. Ankaaya gitmeden halletmem lazım. Teşekkür ederim desteğiniz için.

aksam yemegim
tarhana corbasi
kucuk tabak nohutlu pilav
yogurt
yesillik
30 gunluk squat programina basladim ikinci gunundeyim.
bugunki programim omuz, yemekden sonra caliscam
yazilar epeyi birikmis o yuzden pek okuyamadim
Y YesilinBuyusu bimere sikayet ettigin an gerekeni fazlasiyla yaparlar. memursun istende kimse cikaramaz
bimere sikayet edeceginide soyleyebilirsin, kesinlikle korkarlar.
ben univ okurken hocayi sikayet etmisdim hemen teftis ettiler.

Akşam yemeğim körili mantarlı süt ile pişmiş tavuk sote normalde bu trifimde 1 kaşık un var ancak bu sefer koymadım kızlar. Sabah yaptığım avakado pudinginden eşime ayırmıştım ondan 3 kaşık aldım bir tane mandalina ve yöresel otlu peynir

Allah kolaylik versin insallah hallolur iznin
Avokadolu puding ne
Avokadoyu krem peynirle ezmeni tavsiye ederim cok begendim ben

Allah kolaylik versin insallah hallolur iznin
Avokadolu puding ne
Avokadoyu krem peynirle ezmeni tavsiye ederim cok begendim ben
Avakado muz kakao ceviz fındık ne varsa az keçiboynuzu pekmezi veya hurma robottar geçir aynı puding kıvamırta oluyor tadı da harika. Ben ezmesini yapğyorum birde avakado dereotu sarımsak limon biraz tuz robottan geçir beyaz peynirle ye süper oluyor iki tarifi de denemenizi tavsiye ederim

Kizlar bugun serbest gunumdu
Tek ogun yapacaktim ama sabah kizimin asiai vardi erken kalkip hastaneye gittim donerken 1 pogca aldim sutlu kahve ictim yaninda
oglende kv. misafir geldi herseyden kararinda yedim tika basa doymadim bol kahve cay ictim aksam yemegide yemiyorum en azindan vicdanim rahat olur

Kizlar paylastiklariniz karatay diyetine aykiri gibi degil mi?
Yasak listesi ve zayiflama doneminde ki yasaklar...
Nohut hafta da bir
Muz sabah yumurta yerine arada
Pekmez
Meyve kg verme doneminde yasak
Bulgur pilavi haftada bir gun
Bunlar simdilik gorduklerim
Bu arada bende kacamak yapip nar yedim simdicezam neyse raziyim kizlar

Kizlar ben de diyetteyim Karatay fiyeti yapmaya calisiyorum 2 ayda sadce 5 kilo verdim metobolizmam cok yavas bit de abur cuburu cok seviyorum 64 le basladim su an 59

Meyve kahvaltıyla birlikte veriliyor. Kimse hergün muz veya nohut tüketmiyor zaten. Bulgur haftada bir değil sadece ölçülü yeniliyor. Benim tükettiğim pekmezde özel yapım zaten şekersiz saf keçiboynuzundan yapılma.

Ben 8.30,gibi kahvaltı yapıyorum ve 3 öğün yiyorum eğer bu şekilde veremezsem 2,5 öğüne döneceğim. Şuan aralar çok fazla geliyor kendimi zorlayıp diyeti bozmaya da meyletmek istemiyorum. 2 gibi öğlen yemeği yiyorum ve öğleni hafif geçiriyorum.
Neyse akşam yemeğim 2 biber dolması mercimek çorbası yoğurt

Gelmek istediğim kilo gayet güzel kilo vermişsin yavaş olsun bizim olsun Spor yapmıyorsan sporla hızlandırabilirsin.
Evet ama boyum 1.60zayif sayilmam icin 50 falan olmam lazim sporu cocyktan dolayi yapamiyorum malesef bir de vucudumu sasirtmam lazim mesela 6 ogun hiv yemek yiyememistim o gun 1 kilo vermistim

Kizlar ben de diyetteyim Karatay fiyeti yapmaya calisiyorum 2 ayda sadce 5 kilo verdim metobolizmam cok yavas bit de abur cuburu cok seviyorum 64 le basladim su an 59

Canım d vit e baktırdın mı hiç. Karatay teyze d vit düşükse kilo veremezsiniz diyor. Cuma tartı günümüz. Günlük menü yazıyoruz. Bu hafta tartılırsın haftaya listeye alırız seni de. Boyun kaç sanki fazla kilon yok gibi

Boyum 1.60 ust bolgemde kilolarim toplanmis gogus ve gobekte d vit yazin 47 idi ama simdi dusmustur takviye kullanmiyorum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…