- 27 Ocak 2016
- 643
- 507
- 33
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
Mahkemeden önce Amirin kimse onun da bir üstüne şikayet et önce dilekçe var. Hatta şöyle önce ücretsiz izin dilekçeni ver kabul edilmezse bir üstüne ve dediğin gibi bimer e şikayet et. İnşallah hallolurNasıl strest yapmayım kızlar ya dünden beri ağlıyorum ben kanuni hakkımı kullanmak için neden dava açayım ki yıllık izinlerim bitiyo dava aşamasında ne yapıcam? O kadar sinirliyim gerginim kızımda 3 4 gündür acayip huysuz mahvediyo beni o bi yandan iş yeri bi yandan eşime 3 gün izin al ölücem diyorum alamam diyo balkondan pencereden atlayasım var. Ankaraya gidicem ben hadi ücretsiz izin çıkmazsa tekrar buraya mı gelicem delirmek üzereyim ya. Tayin istiyorum vermiyolar ücretsiz izin istiyorum vermeyiz diyolar ben nerede çalışıyorum ya nazi kampından beter ya. Ben çoçuğumu kendim büyütmek istadiğim için 4 yıl bekledim. Hangi bakıcıya güvenip de el kadar bebeğimi vereyim. Eğer ücretsiz iznimi vermesinler. Basına sosyal medyaya bimer e cimer e her yere yazıcam. Delirmek üzereyim kendimi sakinleştiremiyorum.
Cnm cok haklisin sonuna kadar mücadele et ve rahat ol. Bir ust makam neyse oraya git dilekçede ver ve konuş anlat derdini.mecbur izin vermeye üzme kendini. Atlayasim var demissin deme
Sabah kahvaltiya misafirim vardi borek kek vs de yaptim. Ama hic bozmadim şükür
Iki yumurta findik peynir zeytin elma
Mahkemeden önce Amirin kimse onun da bir üstüne şikayet et önce dilekçe var. Hatta şöyle önce ücretsiz izin dilekçeni ver kabul edilmezse bir üstüne ve dediğin gibi bimer e şikayet et. İnşallah hallolur
Allah kolaylik versin insallah hallolur izninAkşam yemeğim körili mantarlı süt ile pişmiş tavuk sote normalde bu trifimde 1 kaşık un var ancak bu sefer koymadım kızlar. Sabah yaptığım avakado pudinginden eşime ayırmıştım ondan 3 kaşık aldım bir tane mandalina ve yöresel otlu peynir
Avakado muz kakao ceviz fındık ne varsa az keçiboynuzu pekmezi veya hurma robottar geçir aynı puding kıvamırta oluyor tadı da harika. Ben ezmesini yapğyorum birde avakado dereotu sarımsak limon biraz tuz robottan geçir beyaz peynirle ye süper oluyor iki tarifi de denemenizi tavsiye ederimAllah kolaylik versin insallah hallolur iznin
Avokadolu puding ne
Avokadoyu krem peynirle ezmeni tavsiye ederim cok begendim ben
Gelmek istediğim kilo gayet güzel kilo vermişsin yavaş olsun bizim olsunKizlar ben de diyetteyim Karatay fiyeti yapmaya calisiyorum 2 ayda sadce 5 kilo verdim metobolizmam cok yavas bit de abur cuburu cok seviyorum 64 le basladim su an 59
Kizlar paylastiklariniz karatay diyetine aykiri gibi degil mi?
Yasak listesi ve zayiflama doneminde ki yasaklar...
Nohut hafta da bir
Muz sabah yumurta yerine arada
Pekmez
Meyve kg verme doneminde yasak
Bulgur pilavi haftada bir gun
Bunlar simdilik gorduklerim
Bu arada bende kacamak yapip nar yedim simdicezam neyse raziyim kizlar
Gelmek istediğim kilo gayet güzel kilo vermişsin yavaş olsun bizim olsunSpor yapmıyorsan sporla hızlandırabilirsin.
Evet ama boyum 1.60Gelmek istediğim kilo gayet güzel kilo vermişsin yavaş olsun bizim olsunSpor yapmıyorsan sporla hızlandırabilirsin.
Yazmamıştım seninkini görmeden yazıyordumCanım sen menü yazdın mı bugün benim kafa yerinde değil görmedim sanki
Kizlar ben de diyetteyim Karatay fiyeti yapmaya calisiyorum 2 ayda sadce 5 kilo verdim metobolizmam cok yavas bit de abur cuburu cok seviyorum 64 le basladim su an 59
Boyum 1.60 ust bolgemde kilolarim toplanmis gogus ve gobekte d vit yazin 47 idi ama simdi dusmustur takviye kullanmiyorum cunkuCanım d vit e baktırdın mı hiç. Karatay teyze d vit düşükse kilo veremezsiniz diyor. Cuma tartı günümüz. Günlük menü yazıyoruz. Bu hafta tartılırsın haftaya listeye alırız seni de. Boyun kaç sanki fazla kilon yok gibi
Canım sen menü yazdın mı bugün benim kafa yerinde değil görmedim sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?