Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Boyum 1.60 ust bolgemde kilolarim toplanmis gogus ve gobekte d vit yazin 47 idi ama simdi dusmustur takviye kullanmiyorum cunku
Ampül alıp içmeni tavsiye ederim canım. Ben 5 li sayıları görsem havalara uçarım. 55 gayet yeterli bence benimde boy 160 hedef 55 daha fazlası çok zayıf oluyor ya. Ama sıkı 55 olmak lazım gevşek olunca anlamı olmuyo.

Aynen katiliyorum hele emzirme doneminde biri bir tarafa biri bir tarafa bakan gogusleri saymiyorum

Evet ama boyum 1.60zayif sayilmam icin 50 falan olmam lazim sporu cocyktan dolayi yapamiyorum malesef bir de vucudumu sasirtmam lazim mesela 6 ogun hiv yemek yiyememistim o gun 1 kilo vermistim
Ben de 1.60ım. Benim de hedef önce 60 sonra 55. Ben de spor yapamıyorum kendimi bu ara spor için motive etmeye çalışıyorum

candy4 Peri anne E erayde elvin13 Sonsuzum0101 Maeve4m T Tzk @cancantaner arkadaşlar kalabalık olduk yeni gelenlerde oldu. Şimdi bu hafta eskiler cuma yine yarışa devam kızlar. Yeni arkadaşlarda cuma sabah aç karna tuvalete gittikten sonra tartılıp buraya yazın haftaya yarışa dahil olun sizlerde. Bu arada isim hafızam hiç yok. Sanki bir iki kişi daha vardı ya.

Yanlis anlasildiysam ozur dilerim.ama kitapta yazilanlar boyle.ustelik pekmezin herturlusu yasak.hatta bu sabah kesinlikle kanser yapiyor dedi.benimde yaptigim yanlisi siz soyleye bilirsiniz.onemli olan birbirimize faydamiz olmasi degil mi.yazdiklarimdan rahatsiz olduysaniz cikarim sorun degil

Pekmezin şekerle yapılmış halinden bahsediyor ben birçok videosunu dinledim kitabını okumadım ama artık orda ayrı burda ayrı söylüyorsa bilemiycem. Grubu biraz daha gözlemleyince frk edersin canım. Evet elimizden geldiğince karataya uyuyoruz hepimiz ama 1 kaşık pekmez yemiş ya da meyve olarak muz tercih etmiş bunlara çok takılmıyoruz. Daha katı kurallara karşı uyarı yapıyoruz. Herkesin kendine göre belirlediıi bir kaçamak hakkı var. Bunun dışında bir kaçamak yapmış ise söylüyor bizde ceza veriyoruz. Ama bunlar mesela börek çörem pasta kola çikoyata gibi şeyler. Bu arada az önce yazdıgıl meseja seni de etiketlemiştim ama göranmüyor nedense.

Ayrıca estağfurullah özürlük bi durum yok. Grup herkese açık. Benim grubu kurma amacım bu zaten. Sen bir yorum yapmışsın bende ona bir cevap yazdım o kadar.

K Kcanan emzirdigimiz icin meyve nohut yakiyoruz hepsini veremeseydik mutlaka kesmemiz gerekirdi ama maşallah yakiyoruz
Kaynatilan pekmez zararliymis benimki keciboynuzu presi

bence pekmez falan islerine fazla takilmayin ya rahat olun.
ne olacak pekmezden.
bizde kendimiz yapiyoruz dut pekmezi
sevmem ama bogaz agrisina cok iyi geliyor.
hastalandigimda tereyagiyla isitip yiyorum
ona bakarsaniz tum bilim insanlari her gidada bi zarar buluyor. onlari dinlersekk hicbisey yemeyelimt
karatay teyzede bazen cok abartiyor yahu.
bazen sinirlenip birakmak geliyor icimden

Son düzenleme:

Evet benim söylediıimde tam olarak bu zaten hepimizde böyli yapıyoruz aslında. Tamam ekmek yemiyoruz pasta börek yemiyoruz pirinç makarna yemiyoruz işlenmiş gıda abur cubur yemiyoruz asitli içecekler meyve suyu içmiyoruz ama yediıimiz meyveden ve 1 2 kaşık pekmezden de kaçmıyoruz yani. Genelda bizim grup bu şekilde yapıyor benim gözlediıim kaarıyla

Arkadaslar yarin kahvaltiya davetliyim
Insallah yumurta ve bol peynir vardir yoksa ac kalicam ve zorla yedirecekler

Misafirliğe gitmek eve misafir çağırmak kabusa dönüştü resmen Şanslısın canım ya yumurtayı rahat yiyebiliyorsun. Ben uzun bir süre yiyemiycem yumurta geçen çok kötü oldum çocukluğuma döndüm resmen o kadar uzklaşmak istemiyorum mecburan içim alana kadar yiyemem.

Cok sukur hasta degiliz diyabet li degiliz kilo verme acelemizde yok
benim icin un sekeri kesmis olmak yeterli
Hayatimizda olan yiyecekleri kesmenin manasi yok
Leptinimiz bol olsun yeter

aynen ya kabus oldu aksi gibi pek doluyum bu ara
Yakinda bikarim yumurtadan alternatif ariyorum burnuma koktugu an bir sure yiyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…