- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
Ampül alıp içmeni tavsiye ederim canım. Ben 5 li sayıları görsem havalara uçarım. 55 gayet yeterli bence benimde boy 160 hedef 55 daha fazlası çok zayıf oluyor ya. Ama sıkı 55 olmak lazım gevşek olunca anlamı olmuyo.Boyum 1.60 ust bolgemde kilolarim toplanmis gogus ve gobekte d vit yazin 47 idi ama simdi dusmustur takviye kullanmiyorum cunku
Sabahı yazmıştım bu arada, akşamı yazmaya geldim şimdi :) yarın kardeşim geliyor şehir dışından inşallah bozmam aminYazmamıştım seninkini görmeden yazıyordum
Sabahı yazmıştım bu arada, akşamı yazmaya geldim şimdi :) yarın kardeşim geliyor şehir dışından inşallah bozmam amin
Aynen katiliyorum hele emzirme doneminde biri bir tarafa biri bir tarafa bakan gogusleri saymiyorumAmpül alıp içmeni tavsiye ederim canım. Ben 5 li sayıları görsem havalara uçarım. 55 gayet yeterli bence benimde boy 160 hedef 55 daha fazlası çok zayıf oluyor ya. Ama sıkı 55 olmak lazım gevşek olunca anlamı olmuyo.
Ben de 1.60ım. Benim de hedef önce 60 sonra 55. Ben de spor yapamıyorum kendimi bu ara spor için motive etmeye çalışıyorumEvet ama boyum 1.60zayif sayilmam icin 50 falan olmam lazim sporu cocyktan dolayi yapamiyorum malesef bir de vucudumu sasirtmam lazim mesela 6 ogun hiv yemek yiyememistim o gun 1 kilo vermistim
Yanlis anlasildiysam ozur dilerim.ama kitapta yazilanlar boyle.ustelik pekmezin herturlusu yasak.hatta bu sabah kesinlikle kanser yapiyor dedi.benimde yaptigim yanlisi siz soyleye bilirsiniz.onemli olan birbirimize faydamiz olmasi degil mi.yazdiklarimdan rahatsiz olduysaniz cikarim sorun degilMeyve kahvaltıyla birlikte veriliyor. Kimse hergün muz veya nohut tüketmiyor zaten. Bulgur haftada bir değil sadece ölçülü yeniliyor. Benim tükettiğim pekmezde özel yapım zaten şekersiz saf keçiboynuzundan yapılma.
Yanlis anlasildiysam ozur dilerim.ama kitapta yazilanlar boyle.ustelik pekmezin herturlusu yasak.hatta bu sabah kesinlikle kanser yapiyor dedi.benimde yaptigim yanlisi siz soyleye bilirsiniz.onemli olan birbirimize faydamiz olmasi degil mi.yazdiklarimdan rahatsiz olduysaniz cikarim sorun degil
Yanlis anlasildiysam ozur dilerim.ama kitapta yazilanlar boyle.ustelik pekmezin herturlusu yasak.hatta bu sabah kesinlikle kanser yapiyor dedi.benimde yaptigim yanlisi siz soyleye bilirsiniz.onemli olan birbirimize faydamiz olmasi degil mi.yazdiklarimdan rahatsiz olduysaniz cikarim sorun degil
bence pekmez falan islerine fazla takilmayin ya rahat olun.
ne olacak pekmezden.
bizde kendimiz yapiyoruz dut pekmezi
sevmem ama bogaz agrisina cok iyi geliyor.
hastalandigimda tereyagiyla isitip yiyorum
ona bakarsaniz tum bilim insanlari her gidada bi zarar buluyor. onlari dinlersekk hicbisey yemeyelimt
karatay teyzede bazen cok abartiyor yahu.
bazen sinirlenip birakmak geliyor icimden
Arkadaslar yarin kahvaltiya davetliyim
Insallah yumurta ve bol peynir vardir yoksa ac kalicam ve zorla yedirecekler
Su an kac kilosun benim kacamaklarim da itiraf ediyorumBen de 1.60ım. Benim de hedef önce 60 sonra 55. Ben de spor yapamıyorum kendimi bu ara spor için motive etmeye çalışıyorum
Cok sukur hasta degiliz diyabet li degiliz kilo verme acelemizde yokEvet benim söylediıimde tam olarak bu zaten hepimizde böyli yapıyoruz aslında. Tamam ekmek yemiyoruz pasta börek yemiyoruz pirinç makarna yemiyoruz işlenmiş gıda abur cubur yemiyoruz asitli içecekler meyve suyu içmiyoruz ama yediıimiz meyveden ve 1 2 kaşık pekmezden de kaçmıyoruz yani. Genelda bizim grup bu şekilde yapıyor benim gözlediıim kaarıyla
aynen ya kabus oldu aksi gibi pek doluyum bu araMisafirliğe gitmek eve misafir çağırmak kabusa dönüştü resmenŞanslısın canım ya yumurtayı rahat yiyebiliyorsun. Ben uzun bir süre yiyemiycem yumurta geçen çok kötü oldum çocukluğuma döndüm resmen o kadar uzklaşmak istemiyorum mecburan içim alana kadar yiyemem.
Su an kac kilosun benim kacamaklarim da itiraf ediyorum55 'te zayif gorunuyor musun ya
Arkadaslar az kilo verdim ama direk yag vermisim bacaklarim inceldi pantolonlarim bol geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?