Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Açıkçası zayıf değil ama normal denecek kıvamda oluyorum fakat hamilelikten sonra nasıl olur bilmem dediğin gibi 50 ideal oluyor ama ben 55le mutlu olurum şuan :) 64,5 kiloyum şuan
Benim basladigim kilo su an 59 da takildim ne ileri ne geri

Arkadasim nasil 160 boyla 57 kilo fistik oldun

Canım foto atmayı bilmiyorum bilsem atardım. Ancak şöyle söyleyeyim belli bir kiloya indikten sonra platesle sıkılaştırma yaptım. Benim iyi bir spor geçmişim var kendim her türlü sporu yapabiliyorum.

Canım foto atmayı bilmiyorum bilsem atardım. Ancak şöyle söyleyeyim belli bir kiloya indikten sonra platesle sıkılaştırma yaptım. Benim iyi bir spor geçmişim var kendim her türlü sporu yapabiliyorum.
Kilon esit mi dagilmis vucuduna cunku kilosu belli bir yerde toplananlar(brnim gogus ve gobek)daha kilolu gosyeriyor spor ben de kendi capimda amatorce evde yapiyorum ama bir etkisi yok

Ben de bilmiyorum ki canim.Su an yazi yazdiginm yerin sol ust kosesinde fotograf yukleme yeri var ama sanirim program istiyor

Kilon esit mi dagilmis vucuduna cunku kilosu belli bir yerde toplananlar(brnim gogus ve gobek)daha kilolu gosyeriyor spor ben de kendi capimda amatorce evde yapiyorum ama bir etkisi yok
Diyetisyenim tartidaki kilo goruntuyu etkilemedigini aslinda kas ve yag dengesinin etkedigini soylemisti.bende 163 boyundayim 58 kg bende super oluyordum suan 68 kg

Bu kas ve yag dengesi dogustan mi yoksa sporla mi kazaniliyor

Sporla canım. Beslenme ve spor ile. İnsanın yağ hücreleri çogalmaz sabittir. Kilo alınca yağlar çoğalmıyor o hücreler şişiyor. Zayıflayınca iniyor. Spor yapınca da kas kütlesi artıyor yağ kas oranı bu şekilde oluşuyor

Reactions: Tzk
Kizlar bu cuma bende katilmak istiyorum cok inceden yazmistim gruba ancak baslayamadim bebisim 3.5 aylik olduelimden geldikce emziriyorum. 163 boy 80 kiloyum. Birde regl oldum. Persembe basliycam aslinda ama cuma bildirimimi yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…