- 9 Şubat 2015
- 450
- 624
- 53
- 37
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
Hangı kıtabını aldın canımBugun canan karatayin yemek kitabini aldim.isterseniz arada tarifleri ,püf noktalarini paylasirim.
Benim basladigim kilo su an 59 da takildim ne ileri ne geriAçıkçası zayıf değil ama normal denecek kıvamda oluyorum fakat hamilelikten sonra nasıl olur bilmem dediğin gibi 50 ideal oluyor ama ben 55le mutlu olurum şuan :) 64,5 kiloyum şuan
Arkadasim nasil 160 boyla 57 kilo fistik oldunCanım bırak 55 i ben 57 de fıstık gibi görünüyorum 36 beden oluyorum.
Maşallah maşallah harikasın canım.
Arkadasim nasil 160 boyla 57 kilo fistik oldun
Kilon esit mi dagilmis vucuduna cunku kilosu belli bir yerde toplananlar(brnim gogus ve gobek)daha kilolu gosyeriyor spor ben de kendi capimda amatorce evde yapiyorum ama bir etkisi yokCanım foto atmayı bilmiyorum bilsem atardım. Ancak şöyle söyleyeyim belli bir kiloya indikten sonra platesle sıkılaştırma yaptım. Benim iyi bir spor geçmişim var kendim her türlü sporu yapabiliyorum.
Kilon esit mi dagilmis vucuduna cunku kilosu belli bir yerde toplananlar(brnim gogus ve gobek)daha kilolu gosyeriyor spor ben de kendi capimda amatorce evde yapiyorum ama bir etkisi yok
Diyetisyenim tartidaki kilo goruntuyu etkilemedigini aslinda kas ve yag dengesinin etkedigini soylemisti.bende 163 boyundayim 58 kg bende super oluyordumKilon esit mi dagilmis vucuduna cunku kilosu belli bir yerde toplananlar(brnim gogus ve gobek)daha kilolu gosyeriyor spor ben de kendi capimda amatorce evde yapiyorum ama bir etkisi yok
Diyetisyenim tartidaki kilo goruntuyu etkilemedigini aslinda kas ve yag dengesinin etkedigini soylemisti.bende 163 boyundayim 58 kg bende super oluyordumsuan 68 kg
Suan kac kilosunYani ben fotodaki halimden çok memnundum. Herkesde çok beğeniyordu. Ona da razıyım ama bu sefer hadef 55 tam gaz devam.
Suan kac kilosun
Kilo vermenin abc si ni ve hamilelik kitabi vardi.bugunde karatay mutfagini aldimHangı kıtabını aldın canım
Diyetisyenim tartidaki kilo goruntuyu etkilemedigini aslinda kas ve yag dengesinin etkedigini soylemisti.bende 163 boyundayim 58 kg bende super oluyordumsuan 68 kg[/QUOTE
Spor onemli diyorsun
Bu kas ve yag dengesi dogustan mi yoksa sporla mi kazaniliyorDiyetisyenim tartidaki kilo goruntuyu etkilemedigini aslinda kas ve yag dengesinin etkedigini soylemisti.bende 163 boyundayim 58 kg bende super oluyordumsuan 68 kg
Bu kas ve yag dengesi dogustan mi yoksa sporla mi kazaniliyor
Hehe yakalandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?