Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Gunaydin arkadaslar
10 adet zeytin
Peynir
Bir kase domates +zeytin yagi(yazdan yapilmis)
Maydonoz+dereotu
Yarim muz (yumurta yemedigim icin)
Ihlamur cayi

( Dunku paylasimi her kes yanlis anlamis.benim demek istedigim dogruyu paylasalim ama yapip yapmak bize kalsin manasindaydi.gruba yeni katdigim icin geriye dogru okumaya basladikca yasakli cok sey gordum ve paylastim.yoksa kimseye kati yasak mumkun mu.ustelik cogunluk emziriyor.onemli olan birbirimize destek olup sonuca ulasmak)

Günaydın hanımlar kahvaltı 3 ince bardak süt 1 muz peyner zeytin 1 tatlı kaşığı pekmez 2 tatlı kaşığı tahin tereyağlı mantarlı kıyma sote şekersiz çay

Tarti almadim kuzum ya belki ayin 2.sinde alirim maas gunu ya disari cikarsam saglik ocagindan tartilirim ama yazarim

Tabiki kahvaltida ne varsa yedim peynir yumurta salataya dadandim ekmek yemedim acma borek az az yedim ama sonucta yedim yani
Aksama gene yemekteyim balik var bol salatayla
Yarinda herkes bende
El ayak cekilene kadar biraz zorlanicam
Ceza verin desem onuda yapacak vaktim yok

İyi akşamlar hanımlar akşam canım hiçbişey istemedi iki tane büyük havuç 4 5 tane fıstık sütlü türk kahvesi içine bir damla pekmez bir yudumda eşimin lattesinden içtim. Bugün reglimin ikinci günü normalde aylık kaçamak günüm ancak haftasonu açık büfeye gitme ihtimalimiz var o yüzden hiçbişey yapmadım.

Bugun canan karatayin yemek kitabini aldim.isterseniz arada tarifleri ,püf noktalarini paylasirim.

Olabilir canım ya özellikle kahvaltı yerine geçebilecek tarifler olursa çok iyi olur. Yumurta yiyemiyorum çünkü.
Ama kahvaltıyı öğlen yapıyorum. Yani öğlen yenilebilecek tarifler varsa çok makbule geçer.

Bende yumurta yemiyorum alerjiden dolayi.onun yerine muz yiyebilirmisiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…