- 21 Aralık 2017
- 2.024
- 2.161
- 133
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
Gecmis olsunMerhaba arkadaşlar benım bebegım hasta ondan gıremıyorum buraya.dün sabah 3 yumurtadan sebzeli omlet peynır zeytın 2cb cevız 2 tane gün Kurusu akşam kurufasulye yoğurt turşu
Cok gecmis olsunMerhaba arkadaşlar benım bebegım hasta ondan gıremıyorum buraya.dün sabah 3 yumurtadan sebzeli omlet peynır zeytın 2cb cevız 2 tane gün Kurusu akşam kurufasulye yoğurt turşu
Açıkçası zayıf değil ama normal denecek kıvamda oluyorum fakat hamilelikten sonra nasıl olur bilmem dediğin gibi 50 ideal oluyor ama ben 55le mutlu olurum şuan :) 64,5 kiloyum şuanSu an kac kilosun benim kacamaklarim da itiraf ediyorum55 'te zayif gorunuyor musun ya
Tarti almadim kuzum ya belki ayin 2.sinde alirim maas gunu ya disari cikarsam saglik ocagindan tartilirim ama yazarim@candy4Peri anne E erayde elvin13 Sonsuzum0101 Maeve4m @Tzk @cancantaner arkadaşlar kalabalık olduk yeni gelenlerde oldu. Şimdi bu hafta eskiler cuma yine yarışa devam kızlar. Yeni arkadaşlarda cuma sabah aç karna tuvalete gittikten sonra tartılıp buraya yazın haftaya yarışa dahil olun sizlerde. Bu arada isim hafızam hiç yok. Sanki bir iki kişi daha vardı ya.
Sagol canmMerhaba dun aksam leslie ve 50 mekik spor yapildi.
Sabah iki yumurta 3 ceviz 3 incir peynir zeytin tahin
Elvin gecmis olsun kuzuna.
Benim 2 gündür basım agrıyor kızlar sizdede oluyor mu 2 öğün yapıyorum dıye mi acaba
Bende iki gundur 2 ogun yapiyorum.bendede bas agrisi var.ama vucut bir haftada alidiyormus.Benim 2 gündür basım agrıyor kızlar sizdede oluyor mu 2 öğün yapıyorum dıye mi acaba
Bugun canan karatayin yemek kitabini aldim.isterseniz arada tarifleri ,püf noktalarini paylasirim.
Bende yumurta yemiyorum alerjiden dolayi.onun yerine muz yiyebilirmisiz.Olabilir canım ya özellikle kahvaltı yerine geçebilecek tarifler olursa çok iyi olur. Yumurta yiyemiyorum çünkü.
Ama kahvaltıyı öğlen yapıyorum. Yani öğlen yenilebilecek tarifler varsa çok makbule geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?