- 21 Aralık 2017
- 2.024
- 2.161
- 133
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
Kumpirde bisey yokki arada patates yiyebilirizHehe yakalandım
Bu aksam ablamdaydik. 1 tabak mercimek çorbası
Bir tavuk but firin ve salata
Ve abla yapimi kumpir
Böyle giderse cuma benden bisi cikmaz
Oglen yazmistim ben balik salata
Bende alacağım canm Karatay mutfağı kitabında yemek tarıfleri mi varKilo vermenin abc si ni ve hamilelik kitabi vardi.bugunde karatay mutfagini aldim
Ay çok sevindimOglen yazmistim ben balik salata
Patates karatayda yasak nisastaya donustigu icin ama afiyet olsunHehe yakalandım
Bu aksam ablamdaydik. 1 tabak mercimek çorbası
Bir tavuk but firin ve salata
Ve abla yapimi kumpir
Böyle giderse cuma benden bisi cikmaz
Hem bilgi veriyor hemde saglikli yemek yapimini anlatiyor.yasakli yiyecekleri anlatmis.havuc mesela cig ken 30 kaloriyse pistiginde 80 kaloriye cikiyormus.bunun gibi.butun kitaplarini basucu kitabim oldu hepsi.foto yuklemeye calistim ama olmuyor.Bende alacağım canm Karatay mutfağı kitabında yemek tarıfleri mi var
Bende böyle bir kitap arıyordum alayım hemen hem yemek tarıflerı istiyorum degısık seyler yemek istiyorumHem bilgi veriyor hemde saglikli yemek yapimini anlatiyor.yasakli yiyecekleri anlatmis.havuc mesela cig ken 30 kaloriyse pistiginde 80 kaloriye cikiyormus.bunun gibi.butun kitaplarini basucu kitabim oldu hepsi.foto yuklemeye calistim ama olmuyor.
Icerisinde saglikli kemik suyu. yapimi yogurt yapimi salca yapimi gibi tariflerde var.aslinda mutfak kulturu ogretiyor.herseyi kavurmadan cigden kisik ateste uzun sure pisirin diyor.hatta kacamak tarifletde var.tavsiye ederimBende böyle bir kitap arıyordum alayım hemen hem yemek tarıflerı istiyorum degısık seyler yemek istiyorum
Süper kemık suyunu artık bebegım içinde yapacağım ama nasıl yapılıyor bılmıorum sagol canım alayım bendeIcerisinde saglikli kemik suyu. yapimi yogurt yapimi salca yapimi gibi tariflerde var.aslinda mutfak kulturu ogretiyor.herseyi kavurmadan cigden kisik ateste uzun sure pisirin diyor.hatta kacamak tarifletde var.tavsiye ederim
Dana iligi al.guzelce yika.buzlu yada soguk suda yarim saat beklet.buyukce bir tencereye koy.icine bolca sogan koy.soganin bszilarini soymadan koy.sarimsak dovup icine at.kereviz tam zamani kerevizin hem icini hem sapini koy.havuc ekle.suyunuda agzina kadar ekle.kaynattiktan sonra kisik ateste 12 saat kaynat.ilikken baska bir tencereye suz.buz posetleri oluyor bolmeli.huni yardimiyla doldur.bagla buzluga at.ben surekli yaparim.tablet gibi yemeklere atiyorum.yanliz cok kokuyor.balkon gibi bir yerde yapma imkanin varsa iyi olur.Süper kemık suyunu artık bebegım içinde yapacağım ama nasıl yapılıyor bılmıorum sagol canım alayım bende
Mayonezle pekmez olmasa super olcakİyi akşamlar hanımlar akşam yemeği köfte kereviz havuç mor lahana salatası sütlü kahve yalnız köftem biraz cıvık olmuştu mecburen içine çok az buğday ruşeymi ekledim. Salatamda da biraz mayanez var. Sütlü kahvemde de çok az pekmez.
Mayonezle pekmez olmasa super olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?