- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
Evet cnm haklisin. yarin tartilip bildirim yapip yola cikicam kayinvalidemi almaya gidiyoruz balikesire. Orda kaçamak yapmam insallah.Hanımlaaaaaar E eraydeelvin13 Peri anne candy4 Sonsuzum0101 K Kcanan P Peritozu35i T Tzk yarın sabah aç karna mümkünse tuvalete gittikten sonra çıplak olarak tartılıp yazmayı unutmayalım. Birde kızlar biraz daha düzenli menü paylaşımı rica ediyorum. Bir yazıp bir yazmayınca kopukluk oluyor ve hoş olmuyor. Devam etmek istemeyenler lütfen bildirsin. Sevgiler..
Selam arkadaşlar. Kardeşim gelecek demiştim dün geldi akşam bildirimi yapamadım. Akşam yemeği tarhana çorbası lahana sarması, sarmada bulgur kullanıldı. Herşey karataya uygun fakat sarmadan biraz fazla yemiş olabilirim
Bu sabah kahvaltı sucuklu yumurta peynir zeytin salatalık
İkindi de mercimek çorbası ve patates salatası. Akşam da ara öğün gibi yaptım ceviz yoğurt
Kaçamaklarım olsa da fena gitmiyorum sanki, dün vermiş görünüyordum inşallah yarın onun üstüne almamış olurum
Okudum canın yarın bildirim yapacağım mutlaka. Yola devam şuan için bu grup motivasyonumu canlı tutuyor. Düzenli bildirim yapmaya da gayret ediyorum. Kardeşim de gelince benimkilerle birlikte 5 çocuk oldu başımızda dile kolay :)Canım kalabalık olunca seni etiketlemeyi unutmuşum yukardaki mesajı okur musun?
Okudum canın yarın bildirim yapacağım mutlaka. Yola devam şuan için bu grup motivasyonumu canlı tutuyor. Düzenli bildirim yapmaya da gayret ediyorum. Kardeşim de gelince benimkilerle birlikte 5 çocuk oldu başımızda dile kolay :)
Geçen hafta 67.500
Bu hafta 66.500
Fark 1 kilo
Teşekkür ederim canımTebrıkler canım
Odem olabilir takma kafana.insallah hepberaber istedigimiz kiloya gelecegiz.kurallara bu hafta dikkat et bakalim artida cikacagimiz gun olacak.onemli olan yilmamakTartıldım 86 kilo çıktım canım sıkıldı -200 fark 3 gün önce tartılmıştım 85.400 cıkmstım anlamadım 2 gündür gece uyumuyorum onun etkısı olablrmı bilemedim
Ideal kilo verimi cok guzelGeçen hafta 67.500
Bu hafta 66.500
Fark 1 kilo
Y YesilinBuyusu 1.sayfaya genel liste ekleyemiyormuyuz.hepimiz birbirimizi takip ederiz.geriye donuk oluyor mu bilmiyotum.yaş .baslanginc. hedef .guncel kilo gibi
Odem olabilir takma kafana.insallah hepberaber istedigimiz kiloya gelecegiz.kurallara bu hafta dikkat et bakalim artida cikacagimiz gun olacak.onemli olan yilmamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?