Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Geçen hafta 65.2 demiştim cuma katılmıştım size. 64.6 bugün.2 gün önce 64.4 tüm halbuki neyse sağlık olsun.
Y YesilinBuyusu çok iyi kilo vermişsin yaptıklarını inceleyeceğim zamanım olunca spor yapıyorsun değil mi ? Hem de yenş başlamış değilsin maşallah diyeyim

Karatayda ikinci ayıma girdim canım teşekkür ederim. 600 gr da iyi bende geçen hafta sabittim. Önemli olan devam etmek. Toplamda 10 kilo vermiş oldum çok mutluyum.

canim haklisin kusura bakmayin sehir disina cikdim bi hastamiz var durumu ciddi.
iki uc gundur adanadayim soguk bebegim huzursuz yerini yadirgiyor kalabalik ev isleri .
dengem degisti.
eskisi kadar aktif kullanamiyorum zaten siteyi size haksizlik yapmim birakcam o yuzden ben.
yazamiyorum cunki yazmadikdan sonra anlami yok

Akşam yemeği körili süt ile pişmiş kaşarlı tavuk sote. Eski kaşarım yoktu mecbur taze kaşar koydum. Dünki gibi kereviz mor lahana havuçlu salata. İçinde biraz mayonez var. Sütlü nescafe türk kahvem çok az kalmış sabaha ayırdım.

Geçmiş olsun canım toparlandığında tekrar bekleriz.

Kızlar benim regl ikinci günü aylık kaçamak hakkımdı yarın açık büfeye gideceğimiz için hiçbişey yemedim biliyorsunuz ben kahvaltı bildirimi yapmam yarın ama akşam bişey yemeyi de düşünmüyorum yersem yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…