- 27 Ocak 2016
- 643
- 507
- 33
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
- #1.001
Karatayda ikinci ayıma girdim canım teşekkür ederim. 600 gr da iyi bende geçen hafta sabittim. Önemli olan devam etmek. Toplamda 10 kilo vermiş oldum çok mutluyum.Geçen hafta 65.2 demiştim cuma katılmıştım size. 64.6 bugün.2 gün önce 64.4 tüm halbuki neyse sağlık olsun.
Y YesilinBuyusu çok iyi kilo vermişsin yaptıklarını inceleyeceğim zamanım olunca spor yapıyorsun değil mi ? Hem de yenş başlamış değilsin maşallah diyeyim
Çok az değil mi canım özellikle mi öyle yaptınKahvaltım sütlü kahve 1cb cevız
Geçen hafta bu hafta fark şeklinde yazar mısın canım hatırlamam mümkün değil
canim haklisin kusura bakmayin sehir disina cikdim bi hastamiz var durumu ciddi.Hanımlaaaaaar E eraydeelvin13 Peri anne candy4 @Sonsuzum0101 K Kcanan @Peritozu35i @Tzk yarın sabah aç karna mümkünse tuvalete gittikten sonra çıplak olarak tartılıp yazmayı unutmayalım. Birde kızlar biraz daha düzenli menü paylaşımı rica ediyorum. Bir yazıp bir yazmayınca kopukluk oluyor ve hoş olmuyor. Devam etmek istemeyenler lütfen bildirsin. Sevgiler..
canim haklisin kusura bakmayin sehir disina cikdim bi hastamiz var durumu ciddi.
iki uc gundur adanadayim soguk bebegim huzursuz yerini yadirgiyor kalabalik ev isleri .
dengem degisti.
eskisi kadar aktif kullanamiyorum zaten siteyi size haksizlik yapmim birakcam o yuzden ben.
yazamiyorum cunki yazmadikdan sonra anlami yok
Ay canim kusura bakma yogunum dalmisim cok cok ozur dilerimGeçen hafta bu hafta fark şeklinde yazar mısın canım hatırlamam mümkün değil
Selamlar akşam yemeği mercimek çorbası fırında tavuk ve kaçamak yaptımfırın sütlaç yedim. Şimdi bol su içiyorum.
Önemli deıil canım buldum yazışmalardanAy canim kusura bakma yogunum dalmisim cok cok ozur dilerim
Merhaba kızlar balikesirdeyim koyde net yok simdi merkeze geldik eltime buradan yaziyorum.
Birkaçgün buralarda olacagim icin izin istiyorum
Sabah tartilamadim da tartim bozuktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?