Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Hanımlar iyi akşamlar malum bugün aylık izin günümdü valla canım ne istediyse yedim ve pişman değilim. ama yarın kaldığım yerden devam.

Günaydın hanımlar hasar tespiti yaptım da çok bişey yok mutluyum valla dünyayı yemiştim halbuki. ama pişman değildim acaba pişman olmadığım için beynim bunda pişmanlık yok kilo alsa da üzülmez en iyisi ben bunları kiloya dönüştürmeyeyim mi dedi

kahvaltimi yazmamisim bu arada yarim gozleme kahvaltiligim kalmamisti peynir zeytin sutlukahve badem

Sabah
Ceviz.domates rendesi.havuc.peynir zeytin.
Kacamak sutlu incir yedim.
Aksam
Firinda cupura.kivircik salata.tarhana.cay

Canım açıkçası herkesi ayrı ayrı takip etmeye çalışmaktan yoruldum. Sana ayıp oluyor ama sen gelene kadar herkes bi heves geldi gitti geldi gitti e yani bende bıktım açıkçası. Bu grubu açarken tamamen bitirene kadar haftalık gelişimimi yazıcam diye söz verdim. Kendime verdiğim sözü tutup haftalık yazıcam. Ama artık kimseyi takip edemiycem. Yazdı mı yazmadı mı diye

Haklisin ama kendin icin burdaysan gunluk ogunlerini paylas.bende oyle yapiyorum.beraber devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…