- 21 Aralık 2017
- 2.024
- 2.161
- 133
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
- #1.021
Afiyet olsunHanımlar iyi akşamlar malum bugün aylık izin günümdü valla canım ne istediyse yedim ve pişman değilim.ama yarın kaldığım yerden devam.
Kahvaltı 1 mandalina 1 çay bardağı süt avakado ezmesi peynir zeytin 2 dilim salam çay
Canm internetım yoktu ondan gıremedım bikac gündürEvet kimsenin menü paylaştığı yok bende çocuk takip eder gibi sürekli nerdesiniz diyemiycem artık kusura bakmayın. Söz verdiğim gibi haftalık kilomu yazar geçerim.
Sabah
Ceviz.domates rendesi.havuc.peynir zeytin.
Kacamak sutlu incir yedim.
Aksam
Firinda cupura.kivircik salata.tarhana.cay
Haklisin ama kendin icin burdaysan gunluk ogunlerini paylas.bende oyle yapiyorum.beraber devamCanım açıkçası herkesi ayrı ayrı takip etmeye çalışmaktan yoruldum. Sana ayıp oluyor ama sen gelene kadar herkes bi heves geldi gitti geldi gitti e yani bende bıktım açıkçası. Bu grubu açarken tamamen bitirene kadar haftalık gelişimimi yazıcam diye söz verdim. Kendime verdiğim sözü tutup haftalık yazıcam. Ama artık kimseyi takip edemiycem. Yazdı mı yazmadı mı diye
Ben kimse yokken menü paylaşmıyodum ki canım ama haklısın sen varsın divam etmem gerekir.Haklisin ama kendin icin burdaysan gunluk ogunlerini paylas.bende oyle yapiyorum.beraber devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?