- 28 Ekim 2013
- 514
- 834
- 103
Ne kadar saçma zaten. İnsan aşık olduğu kişiden neden soğusun ki böyle şeylerle? Benim eşimde hamileliğin sonlarına doğru elimi kolumu yeterince kaldıramıyorum diye benimle beraber banyoya giriyordu. Doğumuma da girdi. Sonrasında da hep yanımdaydı. Ben Doğumdan sonra hemen kalktım hiç yatmadım Allah’a şükür herşeyimi kendim hallettim ama yapamicak durumda olsaydım yine yapardı. Biz çok uzun yıllardır beraberiz gerçi ama bana “canım şunu yapamıyorsan ben yapabilirim yardım edebilirim “ dediklerini buradaki bazı üyeler duysa oooo ne taşlanırım heralde. Gerçekten seven insanın ne tiksinmesine ne soğumasına böyle şeyler sebep olamaz bencede.Geçen sene bebeğimi kaybettiğimde normal doğum yaptım. Bütün özel ihtiyaçlarımı eşim karşıladı. Lavaboya götürdü, başımda bekledi. Duşumu alırken yardım etti. Ne tiksindi benden ne de soğudu. Ben de düşünüyorum, Allah korusun onun başına bişiy gelse, her türlü ihtiyacını gideririm. Bana göre gerçek sevgi budur. (bana da o zaman etraftan doğumda sakın eşin kalmasın, soğur senden vs dediler ama dinlememiştim).
En az 4 kisi bu soruyu sormus. Sasirdim acikcasi...Eşi neden batikonlu ayaklarını silemiyor?
Neden bağırdığınızı anlamadım?Sanirim arkdslarim cogu b3ni ynlis anladi. KARDESIM BU ISI BEN YAPARSAM KENDINI DAHA IYI HISEDECEGINI SOYLEDI. CNLU BIZ KARDESLER BIRBIRIMZE ASIRI DUSKUNUZ. VE YANINDA ONCA KADIN VARKEN ESININ BUNU YAPMASI BANA ABES GELIR. BU BENIM DUSUNCEM. SAYGI DUYULMASINI RICA EDIYORUM. zaten eger esi ynndaysa ve anne esinin yaomadini istiyorsa zaten hicbir sknti ykk esdw bu gorevi gayette yapabilir . skmti ykk onemli olan LOGUSA ANNENIN KENDIBI MUTLU HISETMESI IYI HISETMESI..
Neden bağırdığınızı anlamadım?
Eşim kaza yapıp ayağını kırdığında tuvalet banyo her türlü ihtiyacında ben vardım. Doğumda o da aynı şekilde ihtiyacım olduğu müddetçe benim yanımdaydı. Ne o benden soğudu ne ben ondan. Allah düşürmesin ama öyle bi durumda kimseye bırakmam zaten eşimi. Karı koca böyle şeylerden soğumaz ya. En mahremini en özelini paylaştığın kişi aslında en az çekinilecek kişi.Ne kadar saçma zaten. İnsan aşık olduğu kişiden neden soğusun ki böyle şeylerle? Benim eşimde hamileliğin sonlarına doğru elimi kolumu yeterince kaldıramıyorum diye benimle beraber banyoya giriyordu. Doğumuma da girdi. Sonrasında da hep yanımdaydı. Ben Doğumdan sonra hemen kalktım hiç yatmadım Allah’a şükür herşeyimi kendim hallettim ama yapamicak durumda olsaydım yine yapardı. Biz çok uzun yıllardır beraberiz gerçi ama bana “canım şunu yapamıyorsan ben yapabilirim yardım edebilirim “ dediklerini buradaki bazı üyeler duysa oooo ne taşlanırım heralde. Gerçekten seven insanın ne tiksinmesine ne soğumasına böyle şeyler sebep olamaz bencede.
Yazı dilinde büyük harf bağırmak anlamına geliyor, bilginiz olsun.yok valla bagirmadm sessiz sakin tv izlyrm. Vurgulamak istedigim seyi buyuk harflerle yazdim o kisma dikt cekmenizi istedim sadce o kdr :)
Oyle mi ? Bilmiyordum valla sorry. Yanls anlama tepkihalinde yazmadm onu sadce vurglamak istedim o kdr.Yazı dilinde büyük harf bağırmak anlamına geliyor, bilginiz olsun.
Batikondan bahseden bendim.yani sezryn amelytta bacaklarna kdr batikonlanmis ti ertesi gun yikanmasn dendigi icin kizda o halde kalmsn die sildik . oyle yani .2 doğumumda sezeryan ile oldu, batikon konusunu anlamadım ben??
Batikona niye ihtiyaç duyuldu sizde??
Hanımlar merhaba. Yakın zamanda doğumum var. Annem rahatsız olduğu için gelme imkanı yok maalesef. Önce eşime kimse gelmesin biz kendi kendimize halletmeye çalışalım dedim sağolsun sen nasıl istersen öyle olsun dedi. Ama insanlar mutlaka yardıma birilerinin gelmesi gerektiğini söyleyip duruyor ve benim gözüm korktu.
Ben de o zaman annen gelsin sen babalık iznindeyken kalsın sadece dedim ama şimdi de herkes kv ile rahat edemeyeceğimi söylüyor.
Malum lohusalıkta insan çok hassas ve alıngan oluyor. Üstelik hasta bakımı gibi bakıma ihtiyacım olursa beni o şekilde görmesini istemiyorum.
Kv ile daha önce cok ciddi sorunlar yaşadık evimdeki her açığımı başkalarına anlattı eşimi doldurmaya çalıştı ve ben gelmesini hiç istemiyorum çok müdahaleci bir insan... Kimsesiz gibi hissediyorum aklıma geldikçe ağlıyorum hele lohusalıkta bir sorun yaşarsak sütümün kesilmesinden bile korkuyorum Allah korusun.
Ben ne yapacağımı bilemiyorum bana yardımcı olur musunuz? Aynı sorunu yaşayan veya farklı fikirleri olanlar varsa... Biraz uzun oldu kusura bakmayın çok kafaya taktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?