Doğum yapmış olan anneler buraya....

yaa olmazsa şöyle derim ben önümüzdeki hafta bahar temziliği yaptırıcam halılarımıda yıkamaya vericem. o ara söyliyeyim anne bak m2 sini 2,5 tl ye yıkıyolar sizinkileride verelim isterseniz diyeyim.

bence halılara yanlışlıkla olmuş gibi bişiler dök kirlet sonra söyle kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Kızlar herkese selamlar;
bu haftasonu ananeme gittik, K.çekmeceye. Ağda falan yaptırdım, orada gittiğim bi arkadaş var.Ve yine tüm ağdayı 20 liraya indirmişler valla. İyi oluyo valla..
VE dün akşam da beklediğim misafir en sonunda teşvik etti. Akşam hastalandım kızlar.... Ama niye bu kadar geç geldi anlamadım. Şubatın 18'inde ilk olarak oldum, martta gelmedi derken bugün ayın 6'sı şimdi oldu. Neyse artık bundan sonra şaşmaz inşallah...
Duygucum, Gülcüm siz oldunuz mu?

hayırlı olsun kardeşinin evliliği canım..
biz de didime gitmiştik, o civarları gezmişti bayağı..güzeldi...
eski günler ahhh :asigim:

güzel bi balayı geçirirler inşAllah...

sağol mervecim
ahh eski günler şimdi kıymetini bilin diyorum ikisinede ama kardeşimde kızda leyla gibiler uzakta kaldılar yaa şimdi tek istekleri biran önce evlenmek :roflol:

sağol mervecim
ahh eski günler şimdi kıymetini bilin diyorum ikisinede ama kardeşimde kızda leyla gibiler uzakta kaldılar yaa şimdi tek istekleri biran önce evlenmek :roflol:

evlensinler de görsünler günlerini :roflol:
balayı günlerindeki gibi geçseydi bir ömür keşke :asigim:

şaka bir yana, Rabbim huzur, mutluluk , sağlık dolu günler göstersin, leyla ile mecnuna :asigim:

Hicran canım geçenlerde bende dikkat ettim ama doktora falan sormadım rahatsızlığı olsa nasıl olsa belli ederdi diye ama fatih te çok çok nadir kırpıyor ya normal endişelenme

gözün aydın canım...devamı da gelir düzenli olarak inşAllah..
durucuk da 7. ayına girniş..maşaAllah sağlıkla nice aylara ulaşırız inşAllah...
ağda 20 lira mı ne güzelmiş ya bizim burada nereye gidersen 50 .. iyiymiş uzak olmasa giderdim ben de kaydirigubbakcemile3

Gülsümcüm kiraz sapını mısır püsklüyle falan kaynatın diyorlardı bir ara o tarifmi yoksa sadece kiraz sapımı:uhm:

ben kiraz sapı diye duydun canım... mısır püskülünü duymadım hiç...:1no2:

sağol canım...Allah razı olsun... hilal hanıma iki kez gittim ama çok ilgisiz yüzüme bile bakmıyo... çocuk gibi zaten oturması kalkması beğenmedim anlıcan... hayırlısı bakalım... tıpta varmış bi tane randevu almaya çalışıyorum... selçuk hastanesinde hastalar üst üste nerdeyse çok yoğun... sezeryan ünitesini de beğenmemişler... mahremiyet yok fazla... benim için bu çok önemli... ulu orta çırılçıplak çıkarılmak istemem...

dikişlerimin acısı azaldı biraz... haftasonuna kadar tıptan randevu alamazsam eski doktorumla devam edeceğim.... sağol tekrar tekrar ilgin için...

evet canım kırpıyor.. 1 dakikada 2 kez kırptı...kaydirigubbakcemile3

canım süveteri naptın...

Umutcum, biliyorum insan yaşamadığı şeyleri algılaması çok zor olabiliyo ama ben şöyle düşünüyorum...her zaman benden daha kötü durumda olan birileri var belki bendeki dert onda olsa sevinecek olanlar var..... mesela ben ameliyathane önünde büşrayı beklerken dr. çıktı ağladığıım görünce, hanımefendi biz bundan küçük bebeklere karaciğer nakli yapıyoruz..bu ne ki :çok üzgünüm: düşündüm o an...ve gazete küpürleri asılıydı duvarlarda...2-3 aylık organ nakliyle yeniden hayat bulmuş bebekler vs..
Allah yardımcıları olsun, onlar ve ailelerinin imtihanı çok güç...ama altından kalkıyorlar..
alerjik durumunuz, bir müddet sonra geçecek...güzelce beslenecek ismet de nazlı da..
bi de şu var ki, akılları erip de bana peynir ver demiyorlar...o zaman gelene kadar geçmiş olacak herşey inşAllah....
bebekler hep sağlıkla gülsünler hayata inşAllah...
hiçbir bebek ağlamasın acıdan, hastalıktan..

canım yaa çok güzel yazmışsın gerçekten öyle halimize şükretmemiz lazım
çocuk büyütmek tabiki zor ama ufak tefek şeylere takmayalım allah daha büyük dert vermesin ismetinde nazlınında alerjisi geçer büyüdüklerinde istediklerini yiyebilirler ama anne yüreğide dayanmıyor herşeyleri dört dörtlük olsun istiyor. annelik çok başka bir duyguymuş.

evet canım ceylin hiç kırpmıyor normalde öncede yazmıştım sadece yüzüne dokununca veya bişey sürtünce vss yoksa öle bakınıyor hepp

kızlar dr görüştüm bu arada dediki dikkatli bakın kırpıyordur kırpmazsa gözleri kurur size öle gelmiş olabilir ama dikkat edin eğer dediğiniz gibi ise göz uzmanına göndericem sizi dedi bakıcam bende bakalım nolcek

ben şimdi zilliyi kontrol altına aldım ama bazen bişii isteyeceği zaman gözlerini sıkıca kapatıyor hani göz kırpma vardırya O ÇEŞİT BİŞİİ YAPIYOR İKİ GÖZÜNÜ BİRDEN arada kırpıyormu bakıcam tekrar inşallah ben yanılıyorumdur ama 1 haftadır dikkat ediyorum bakayım 2-3 gün daha bakalım değişiklik olcakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…