- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.941
yaa olmazsa şöyle derim ben önümüzdeki hafta bahar temziliği yaptırıcam halılarımıda yıkamaya vericem. o ara söyliyeyim anne bak m2 sini 2,5 tl ye yıkıyolar sizinkileride verelim isterseniz diyeyim.
hayırlı olsun kardeşinin evliliği canım..
biz de didime gitmiştik, o civarları gezmişti bayağı..güzeldi...
eski günler ahhh :asigim:
güzel bi balayı geçirirler inşAllah...
yeni okudum canım mesajını ipoş kırpıyohadi kızlar cevap bekliyorum sizden bebeklerinize baktınızmııı gözlerini kırpıyorlarmııı
sağol mervecim
ahh eski günler şimdi kıymetini bilin diyorum ikisinede ama kardeşimde kızda leyla gibiler uzakta kaldılar yaa şimdi tek istekleri biran önce evlenmek :roflol:
evlensinler de görsünler günlerini :roflol:
balayı günlerindeki gibi geçseydi bir ömür keşke :asigim:
şaka bir yana, Rabbim huzur, mutluluk , sağlık dolu günler göstersin, leyla ile mecnuna :asigim:
Kızlar herkese selamlar;
bu haftasonu ananeme gittik, K.çekmeceye. Ağda falan yaptırdım, orada gittiğim bi arkadaş var.Ve yine tüm ağdayı 20 liraya indirmişler valla. İyi oluyo valla..
VE dün akşam da beklediğim misafir en sonunda teşvik etti. Akşam hastalandım kızlar.... Ama niye bu kadar geç geldi anlamadım. Şubatın 18'inde ilk olarak oldum, martta gelmedi derken bugün ayın 6'sı şimdi oldu. Neyse artık bundan sonra şaşmaz inşallah...
Duygucum, Gülcüm siz oldunuz mu?
Gülsümcüm kiraz sapını mısır püsklüyle falan kaynatın diyorlardı bir ara o tarifmi yoksa sadece kiraz sapımı:uhm:
sağol canım...Allah razı olsun... hilal hanıma iki kez gittim ama çok ilgisiz yüzüme bile bakmıyo... çocuk gibi zaten oturması kalkması beğenmedim anlıcan... hayırlısı bakalım... tıpta varmış bi tane randevu almaya çalışıyorum... selçuk hastanesinde hastalar üst üste nerdeyse çok yoğun... sezeryan ünitesini de beğenmemişler... mahremiyet yok fazla... benim için bu çok önemli... ulu orta çırılçıplak çıkarılmak istemem...canlarım eksik olmayın
entera basınca aşşağa gıdıyomuş bak bunuda yenı ögrendim:) GÜLSÜM akademi hastanesi varmış konyada..bızım hiç konyada tanıdıgımız yokmuş.....selçuk unı hastanesıde sanırım guvenılırdır..bu akademide hilal hanım varmış..eşimin tayın olan arkadaşı onda dogum yapmış sezeryan..memnunmuş..bi onu buldum referans..bızım klubtede konyalı olan arkadaşların yazılarından bı gözatıp fıkır sahıbı olabılırsın..umarım tez zamanda iyi doktorla karşılaştırsın allah..
ben eskısı kadar foruma katılamıyışımın bi sebebinide bu ekgıda işlerine bağlıyorum..ınsan bıkıyo şunu yemıyo buna alerjısı var demekten..temcıt pılavı ıgıb konuşup duruyorum..valla biriyer bırı bakar kıyamet ondan kopar dedıklerı..bu iş sen daha guzelını gıydırıyosuna benzemıyo..o gibi şeylere hiç takılmam ama yüreğimden hevesler geçiyo içim burkuluyo acıkça bazen..haset edememde imrenmek bıle benı mutsuz edebılıyo buyuzden sanırım eskısı kadar yazma heveslısıde deilim....sedayı okadar iyi anlıyorumki....düşünsenize heryeni günde büyüsün dıye gözlerının içine bakarken mısal ben bu sabah su ve pekmezle ıslatılmış ekmek içi yedırdım..bıde elmalıyulaflı devamsütlü mama...tabiiki bunada bin şüüküür..
birde eşimin yapamaması bikenara kaçışlarına sinir oluyorum..mısal akşam bızım 7 9 arası uyku öncesı sendromumuzla geçer..ben ustesınden gelemıcek kadar feveran edene kadar ortadan yokoluyo..bırazdaha buyusun benım hıperaktıvıte gbı korkularım var..el ayak durmuyo..ilgi devamlı dagınık...şikayet etmıyorum allah ettirmesin tabiki ama yoruldum işte....kaynana burnumun dıbınde ama şimdiye iki saat bırakıp gıtmışimdir..anam tansıyon hastası ayakları yurumez garıbımın bıde artık yaşlandı geçende bı baktım bebeğe hazırladıgı mama dil yakıyo..garıbıme içirmiş..allahtan tabı okadar sıcak olsa içemezdi sanıyorum ama ben yorgunluktan bayılmış bi uyiim dedım ağlamasına uyanınca bu oldu...kendım hata yaptımmı cefasınıda ben cekıyorum ama yenı bişi ögrenıyorum..başkası yalnış yaptımı içime derd oluyo,daha kötü......kayınvalıdem enson bı saat bı kuafore gıttım evıme cagırdım eve bı geldım emziğini muslgun altında yıkayıp sulusulu tıktı agzına..ust baş sırılsıklam..ben bıle nasıl rahatsız oluyorum bıyerım nemlı olsa..ki bu bebek ciğerını bıle üşütebılır...he bende napıyorum ama elımde deıl mısak kakası coksa belden aşşağı yıkıyorum gunde enaz bıkere..ama napim..kış bıtmek uzere bı atlatsam dıyorum..ama bende bittim yani anlicaanız:)
GÜNAYDIN KIZLARR
size bişey soracağım bebeklerinize hiç dikkat ettinizmi gözlerini normal olarak bizim gibi istemsiz kırpıyorlarmıı
ceylinin gözlerini bir haftadır takip ediyorum kırpmıyor hiç sadece yüzüne elini götürünce veya bişey dokunduracağımızda korkup kapatıyor normalmi bu yaa bilemedim dr aradım şimdi acil hastası varmışş 1 saat tel bağlayamıyorlarmışş
dünya göz hastanesini aradım bilgi alabilmek için telefona bakan kişii randevu almanız gerek dedi haspam ama normalde kırpması gerek dedi konu hakkında uzmanlığı varmış gibi göz kaslarında problem olabilir dedi uzmanımızdan randevu alın diyor bizim doktora da bir danışayım da olmazsa götürücem ama bakın bakalım sizinkiler normalde istemsiz kırpıyormu gözlerini cevaplarınızı bekliyorum olurmu
Kızlar herkese selamlar;
bu haftasonu ananeme gittik, K.çekmeceye. Ağda falan yaptırdım, orada gittiğim bi arkadaş var.Ve yine tüm ağdayı 20 liraya indirmişler valla. İyi oluyo valla..
VE dün akşam da beklediğim misafir en sonunda teşvik etti. Akşam hastalandım kızlar.... Ama niye bu kadar geç geldi anlamadım. Şubatın 18'inde ilk olarak oldum, martta gelmedi derken bugün ayın 6'sı şimdi oldu. Neyse artık bundan sonra şaşmaz inşallah...
Duygucum, Gülcüm siz oldunuz mu?
bence halılara yanlışlıkla olmuş gibi bişiler dök kirlet sonra söyle kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
naniknaniknaniknaniknaniknanik hattaa çamaşır suyu dökeyim yenilerini alsın :roflol::roflol:
kötükedihüsokötükedihüso
puhahaha sırnaşık şeynaniknaniknaniknaniknaniknanik hattaa çamaşır suyu dökeyim yenilerini alsın :roflol::roflol:
canlarım eksik olmayın
entera basınca aşşağa gıdıyomuş bak bunuda yenı ögrendim:) GÜLSÜM akademi hastanesi varmış konyada..bızım hiç konyada tanıdıgımız yokmuş.....selçuk unı hastanesıde sanırım guvenılırdır..bu akademide hilal hanım varmış..eşimin tayın olan arkadaşı onda dogum yapmış sezeryan..memnunmuş..bi onu buldum referans..bızım klubtede konyalı olan arkadaşların yazılarından bı gözatıp fıkır sahıbı olabılırsın..umarım tez zamanda iyi doktorla karşılaştırsın allah..
ben eskısı kadar foruma katılamıyışımın bi sebebinide bu ekgıda işlerine bağlıyorum..ınsan bıkıyo şunu yemıyo buna alerjısı var demekten..temcıt pılavı ıgıb konuşup duruyorum..valla biriyer bırı bakar kıyamet ondan kopar dedıklerı..bu iş sen daha guzelını gıydırıyosuna benzemıyo..o gibi şeylere hiç takılmam ama yüreğimden hevesler geçiyo içim burkuluyo acıkça bazen..haset edememde imrenmek bıle benı mutsuz edebılıyo buyuzden sanırım eskısı kadar yazma heveslısıde deilim....sedayı okadar iyi anlıyorumki....düşünsenize heryeni günde büyüsün dıye gözlerının içine bakarken mısal ben bu sabah su ve pekmezle ıslatılmış ekmek içi yedırdım..bıde elmalıyulaflı devamsütlü mama...tabiiki bunada bin şüüküür..
birde eşimin yapamaması bikenara kaçışlarına sinir oluyorum..mısal akşam bızım 7 9 arası uyku öncesı sendromumuzla geçer..ben ustesınden gelemıcek kadar feveran edene kadar ortadan yokoluyo..bırazdaha buyusun benım hıperaktıvıte gbı korkularım var..el ayak durmuyo..ilgi devamlı dagınık...şikayet etmıyorum allah ettirmesin tabiki ama yoruldum işte....kaynana burnumun dıbınde ama şimdiye iki saat bırakıp gıtmışimdir..anam tansıyon hastası ayakları yurumez garıbımın bıde artık yaşlandı geçende bı baktım bebeğe hazırladıgı mama dil yakıyo..garıbıme içirmiş..allahtan tabı okadar sıcak olsa içemezdi sanıyorum ama ben yorgunluktan bayılmış bi uyiim dedım ağlamasına uyanınca bu oldu...kendım hata yaptımmı cefasınıda ben cekıyorum ama yenı bişi ögrenıyorum..başkası yalnış yaptımı içime derd oluyo,daha kötü......kayınvalıdem enson bı saat bı kuafore gıttım evıme cagırdım eve bı geldım emziğini muslgun altında yıkayıp sulusulu tıktı agzına..ust baş sırılsıklam..ben bıle nasıl rahatsız oluyorum bıyerım nemlı olsa..ki bu bebek ciğerını bıle üşütebılır...he bende napıyorum ama elımde deıl mısak kakası coksa belden aşşağı yıkıyorum gunde enaz bıkere..ama napim..kış bıtmek uzere bı atlatsam dıyorum..ama bende bittim yani anlicaanız:)
Umutcum, biliyorum insan yaşamadığı şeyleri algılaması çok zor olabiliyo ama ben şöyle düşünüyorum...her zaman benden daha kötü durumda olan birileri var belki bendeki dert onda olsa sevinecek olanlar var..... mesela ben ameliyathane önünde büşrayı beklerken dr. çıktı ağladığıım görünce, hanımefendi biz bundan küçük bebeklere karaciğer nakli yapıyoruz..bu ne ki :çok üzgünüm: düşündüm o an...ve gazete küpürleri asılıydı duvarlarda...2-3 aylık organ nakliyle yeniden hayat bulmuş bebekler vs..
Allah yardımcıları olsun, onlar ve ailelerinin imtihanı çok güç...ama altından kalkıyorlar..
alerjik durumunuz, bir müddet sonra geçecek...güzelce beslenecek ismet de nazlı da..
bi de şu var ki, akılları erip de bana peynir ver demiyorlar...o zaman gelene kadar geçmiş olacak herşey inşAllah....
bebekler hep sağlıkla gülsünler hayata inşAllah...
hiçbir bebek ağlamasın acıdan, hastalıktan..
Sağolun canlarım:1hug:a.s.
Hayırlı olsun Naimecim..Ben Göceğe bayılmıştım tekne turlarıyla harika yerler gördüm sarı germe ve kaşta harikaydı..Asosu hiç görmedim ama anlata anlata bitiremiyorlar...
Canım kırpıyor normalde ama bizim kadar sık değil..Ceylin hiç kırpmıyormu?Anlamadım ben:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?