Doğum yapmış olan anneler buraya....

umarımm faydalı olurr dün aldım aktardan canım

bende bi zayıflayabilsem ayşecim yaa bi türlü düzene sokamıyorum ben şu diet olayını zaten migrenim ve tansiyonum yüzünden öle körü körüne yapamıyom ama düzensiz oluyor birde spor hergün yapamıyorum offf offf veremiyorum 80 e indim kaldım orda öle hönkkkk

kız ayşe sana derken benim kız uyandı daha 10 dk olmuştu uyuyalı yaww kucakta yine salladım odada bi ileri bir geri gide gele uyuttum gene şimdi yattı inşallah gene uyanmazz bende kaçıyorum artıkk zatii işlerimi halledeyimde mamasını verip yatayım

günaydın hanımlar.
,hicrancım en tatlı uyuyan bebek yarışmasında ceylini gördüm benden 1 oy gitti. benim kızımda orda .

Günaydınlarr..Zorlu bir geceden sonra yine erkenden burdayım
Ege saat gece 1 de fitil sayesinde artık uyudu..Saat ikide boğazına biri sarılmış gibi ağlayarak uyandı ve en az 15 dakika susmadan ağladı.Gazı varmış..Çıkardı yattı..ondan sonra 4.5 saat uyuyup 6.5 ta kalktı..Sonrada 8 de..ışte bütün gece uykumuz bundan ibaret..Şimdide sabah kalktı minik minik öksürüyor(
Allahım yani sanki kabus görüyorum..Ben napayım şimdi..Hasta oluyorsa kesin benden bulaştı..7 aydır hasta olmayan çocuğu hasta ettım en sonunda diye çok üzülüyorum yaasenağlama
Allahım inşallah olmaz..Ben ne yapayımki şimdi engellemek için fikri olan varsa söylesin..Ihlamurmu versem acaba?
Bu arada bugün 7.ayımızı doldurduk hayırlısıyla..Sağlıklı mutlu aylar yıllar geçsin bütün bebişlerimiz için...

duygucum önce nice nice aylara yıllara sağlıkla inşallah...ıhlamur ver bence kesinlikle çok iyi geliyor ben hep verdim içine bi damlacık limon sık ki gaz yapmasın egeye rahatlatır ıhlamur.

duygucum geçmiş olsun canım nice yıllara inşallah. ama çok üzülme hasta olacaklarki bağışıklık sistemleri güçlensin.

GÜnaydın kızlarrr Çok fenayım bu sabahh kız gece yatıp yatıp kalktı 10 dk uyudu 1 nsaat oturdu kabız oldu gene kayısı da verdım dÜn ama bu sbah yaptı kakasını yavru kuŞum gerÇı ondanmıydı bılemıyorum ama dıŞlerden de olabılırr off off Çok kÖtÜyÜm Şımdı de uyanık zıllı kocıŞ bakıyor Şu an ben gıdıp kahvaltı edıp yatıcam bıraz o evdeyken

hicran kız senin kociş ne iş yapıyo allah aşkına yavvv hep evde adam -tatlicadiarzu-

Kızlar sağolsun kocişim kahvaltıyı hazırlamış kendi yemiş ceylin uyanmadan :) bende ekmek arası yaptım bşiraz çayımla geldim yanınıza şunu bitirince gidicemm

günaydın hanımlar.
,hicrancım en tatlı uyuyan bebek yarışmasında ceylini gördüm benden 1 oy gitti. benim kızımda orda .

ay akşam soktum bende mail gelmişti banada yrışma var diye puan için sağolll bende sana vereyim şimdi girippp
kızlarrrrrrrrrrr hadi destek olun bize üye olanlarda katılsın hem 1 yıllık bezini veriyorlar agu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…