Doğum yapmış olan anneler buraya....

Günaydın arkadaşlar bizde hasta olduk ya öksürüyor oğlum burnu akıyor ara ara ateşi çıkıyor hava değişimden galiba gece uykularımızda param parça oldu ama genelde öyle galiba inşaallah dönemsel birşeydir..HAsta olan tüm bebeişlere geçmiş olsun herkese güzel bir gün diliyorum

Bizde bugün 7.ayımızı doldurduk şaka gibi günler ne çabuk geçiyor..DUygucum sizinde 7 ayınız kutlu olsun sağlıkla mutlulukla nice yediler kutlayalım inşallah biri daha vardı Ayça kızımız galiba onunda kutlu olsun..

allah kolaylık versin canım bende aynı şeyleri yaşadım gece bizimkide bişrkaç pırttan sonra uyudu ıhlamuru verebilirsin bence bizim dr kahvaltıda verdi o kadar yanii ver bence ama aşırıya kaçma tabii

7.ayınız hayırlı uğurlu olsunn bu arada sağlıkla büyür inşallahh

hicran kız senin kociş ne iş yapıyo allah aşkına yavvv hep evde adam -tatlicadiarzu-

kızım bizim iş asıl rizede kociş burda siperişleri anlaşmaları ödemeleri takip ediyor senede 3-4 defa rizeye gidip çay sezonlarında 1 ay kalıp geliyor bende gidiyordum hatta hamiş ken gidemedim ama şimdilerde ne çay var ne iş aslında kociş yine yapıyor işini ama eskisi gibi yoğun deil.mayıstada rizeye yolculuklar başlıcak genee allah iş versinde ben gene razıyım alacak sorunları yüzünden işlerimize gem vuruldu gibi dün konu açmıştım ya hanii işte
şimdilerde genelde evde haftada 3-4 gün çıkıyor evden ama genelde erken geliyor

üzülme duygucum hasta olacak illaki bunu engelleyemeyiz ki ? gazda rahatsız etmiş çocuğu belliki gece ondan huysuzluk yapmıştır ... havalar da tam hastalık havası bi açıyo bi kapatıyor
öksürüyorsa doktorunu bi ara istersen denizde geçen ay hastalanmıştı burnu akıyordu hafif öksürmeye başlamıştı doktor peditus başlattı 2 günde iyileşti walla ...
7 ayınız kutlu olsun bu arada nice aylara :)

zeynepcim sizin de 7 ayınız kutlu olsunnnn

oyyyy oyyy geçmiş olsun herkesler hasta bende hasta etmesem kızı barii bizimkide dünden beri hafiften öksürüp hapşırıyor bizdemi grip olcez yoksam yaww

gunaydın anneler...bende burnumdan soluyorum..dun markete gidicezdıye evden cıktık,hadı bı sahıle ınelım dedı..ben ona gore gıydırmemıştım yavrumu huzursuz oldum naylonu kapatsamda arabasına hadı kalkalım dedım eşim agzına gelenı saydı..bana ıyılık yaramazmış..enerjısını alıyomuşum..bı gıtttık bim e tum buzdolapları buz gbı yapmış marketı dışarsı daha sıcak..ufunet bastı ben gdıyorum dedım..gıttım arabaya oturdum..tum gece bana soylendı..bune şımarıklıkmış zart zurt..anam bı hasta olsak annesutu almıyoruzki,kılomuz az zaten ıstahımız fazla yok ben ne mok yerım afedersınız..koca bı kışı termometre gbı gecırmışim,şimdi gelde yokyere bebeği üşüt..DUYGU cok gecmış olsun..peditus super ama sen yınede druna danış tabı..malesef ben bu gece boyunca egenın yaptıklarını yada uykudan once yaptıklarını hep yaşıyorum haftada bikaçgün(....insan yavrusunun huyunun deişmesine cok uzuluyo..huysuzluk berbat bişi insanın aklı gdiyo..uyku oncesı huysuzluktaydık gene...arabasında sallıyodum artık bı havalandırıp tekerlerı bı vurdumkı yere allahım dedım ne oluyo bana..cok sarsılmadı allaktan cokda kendımı kaybetmedım ama bu bebek yanı..durmuyo..susmuyo...yınede allahım sen sabır izan akıl verdıyorum..babası olucak öküzüdeıslah et dıyorum..arkamdabı babam olaydı boylemı olurdu..gerçı benımkı baba falan takmaz gbı duruyo ama blemıyorum..yalan soyledım bende bu akşam babam gelıcek dedım..henuz hıc babamla karşılaşmadı eşim..dgunume gelmedı babam..kavgalı evlendık bız..bı şaşırdı ama ınanmadı gbı..sonra halımın acazetıne yandım..sen kaşınıyosun dıyo bana..bı vursun bişi yapsın derhal karakola gdıp şikayet ederım..rapor alırım..yanı ben bu gdişle bu kasımpaşalı çarıklı erkanı hadsiz lazı boşarım ama olan bebeğe olur işte..allahım keşke erkek olaydım ya..ağzını yzünü bi kıraydım......GÜL sanada cok gecmiş olsun..allah beterınden saklasın..ellerı hep agızlarında napalım..arada sabunluyorum ellerını ama nereye kadar işte..kaynanama actım bu sıırleogluna veryansın ettım..valla ne iyi kadın garıbım..benı ıdare edıyo naapsın...yakında antalyaya gıdıcem..bı sure ayrılık belkı aklını başına getırır dallamanın...kızgınken benım agzımda beter yani....çeneme vuruyo napim...ay bıde benı aldatmıyomuş çapkınlık yapmıyomuş da bana yaramazmış..kıcının mokuylahem evı zor gecındırır hem bana kocalık yapamaz ama çapkınlık yapsın bıde barii....çüşş artık......sana baban gbısı lazım dıyo,ruslarla düşüp kalkıp eve gelınce anana altın telefon getıren..dıyemedım artık sen bakırınıda getıremessın sana neoluyo dıye...benım babam yapıyo tamam berbat bişi ama malıkanede yaşıyo annem kasımpaşada deil hıyar.he ben sarayda yaşasam kabul edemem ama bu ne ya hem kel hem fodul...işte fazla tevazu gosterme sahı zannederler dedıklerı..ayarında bırını almassan herıf hem yaptgın fedakarlıkları gormez hem sana bakamaz hemde bıde boynuzlar..oturursun kcının ustune..

tünaydınn
geçmişe çok fazla bakamadım ama hasta bebekler var heralde allah hepsine acil şifalar versin
bu hafta benim için çok kötü geçiyor. Hafta başında elimi yaktım çok fazla bişey değil ama haftaya kötü başladım. Haftanın bir iki günü annemde kalırız kıza bakması için biz annemde kaldığımız gün eve hırsız girmiş bu 3.oluyor bizi takip eden birisi heralde, evi darma dağın etmiş herşey yerlerde laptop vardı almış tabii dün işe gelemedim, bütün gün annemlerle evi topladım halıları yerleri falan sildim çok yoruldum. Sen çalış çabala başkası gelsin emeğine göz diksin kolay yoldan almaya çalışsın allah belasını versin diyorum çok sinirliyim.kötükedihüso

Umutcum sakin ol biraz arkadaşım çoğumuzun kocaları öyle çok mu yardımcı oluyorlar sanki herşeyi kadın idare edecek boşuna dememişler yuvayı dişi kuş yapar diye. Bende akşam işten gelirim yemek bulaşık çocuk derken saat 11 olur adam tv karşısında ohh... arada banada gelirler boşanayım derim tabii sinirle
canım benim erkekler anlamıyor işte bizi birde herşeyi sen düşünücen bak aylardır evin poliçesini yenilettir diyorum yaptırmadı keşke ben yaptırsaydım bak noldu hırsız girdi şimdi sigorta yok gelde tepen atmasın sinirlenme allah korusun daha büyük bişey olsaydı.

kusura bakma umutcum ama biraz abartmışsın... sen adamı bu kadar aşağılarsan olur mu... valla ne dersen de... istersen bana da kız bağır... ama çok ağır laflar bunlar...sonuçta sizin çocuğunuz var.. beraber bi hayatınız var... bunlar gerçekten yenilir yutulur cinsten değil...

naimecim çok üzüldüm ya ne denir bilemedim, bir daha yaşamazsınız umarım...
hırsılık olayı çok kötü, dediğin gibi senin emeğinin bedavadan üzerine konuyorlar...
Allah beterinden korusun.... ya siz evde olsaydınız daha kötü olurdu...
bu da iyi tarafı galiba...
üzülme canım...
:1hug:

geçmiş olsun zeynepcim... 7.ayınız da hayırlı olsun, sağlıkla nice aylara ulaşalım inşAllah :CüvCüv:

duygucum yeni ayınız hayırlı olsun, sağlıkla geçsin inşAllah..
geçmiş olsun hastalanmıyordur inşAllah, eğer öylese de üzülme canım, anne sütü ile çabucak toparlar inşAllah.. :1hug:

duygucum geçmiş olsun canım... ıhlamur nane falan içir bol bol... kekik de öksürüğe iyi gelir ama bebeklere kullanılıyor mu bilmiyorum.. bi bakalım kullanılıyor mu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…