Doğum yapmış olan anneler buraya....

hımm kekik yağını badem yağı ayçiçeek yağı vb uçucu olmayan bi yağla boynuna karnına sırtına masaj yaparak sürüyormuşsun... soğuk algınlığına iyi geliyormuş...bunu öğrendiğim iyi oldu...

ama se ıhlamur içir onun bi zararı yok...

gülsümcüm,umut aslında abartmadı,yani zaman zaman çoğumuz bu şekilde sitemler edebiliyoruz eşlerimize,birden bu kadar patlamadı bu kadın,birikimlerin sonucu..ama onun tek farkı içinden gelen düşünceleri buraya yazıp paylaşmak,belki senin eşin çok iyidir sana karşı,belki içindende olsa bu kadar kızmamışsındır ama umut kızmış sonuçta bebeğinin babasıda olsa ailede olsalar insan kızınca ve bişeyler birikince öküzde diyor,bedduada edebiliyor(ki ben kolay kolay bela okumam fakat rahatlamak için beddua eden bi çok tanıdığım var)o içinden geçenleri düşünceleri buraya yazmış bizimle paylaşmış,bir nevi rahatlamış,umut çok mantıklı çok olgun bir insan,eminimki kızdıysa vardır bi bildiği..bugün kızar yarın aşkım der nede olsa hayat arkadaşı..bize düşen onu teselli etmek,yaşadığımız örnekler varsa vermek ve telkinlerde bulunmak,elimizden geldiğince..belki bunada gerek yok,çünkü o buraya yazdı ve rahatladı..sonuçta aynı ortamdaki birlkaç kişinin yanında eşine bağırıp küçük düşürmedi..nası günlüğe dökersin içini,buda onun gibi bişey..herkez bunları yazma cesaretini göstermez..belki o en yakınlarına bile anlatmıyodur bu şekilde ama yazılara dökebiliyor duygularını,belkide anlatıyordur bilmem..tabi ona söyliycez daha sakin olmasını ama senin 'yenilir yutulur cinsten değil' lafın bence biraz ağır kaçtı..kim yiyecek?kim yutacak?mağdur kim?bu onun tarzı..haklıyı haksızı zaten bilemeyiz..bize düşen moral vermek,yanlışları söylemek, sende şöyle yap böyle yap eşini şu şekilde düzeltmeye çalış vs..şeklinde..onun öfkelenme tarzını değiştiremeyiz..sadece çok kızmışsın daha sakin kafayla düşün diyebiliriz

Son düzenleme:
naimecim geçmiş olsun şu hırsızlık yapan insanların hiç mi Allahtan korkusu yok anlamıyorum valla...umutçum sen de kendini üzüp yıpratma erkekler bizim gibi duyarlı değiller ki benim eşime de sölicen de yapacak hep ben düğşünürüm herşeyi bazen yardım edim mi der diyene kadar yapsa ne ala bende boşver ben yaparım diyorum...napalım birimiz diğerini idare etmemiz lazım

Selamlar herkese..
Hasta bebıslere gecmıs olsun Allahtan acıl sıfa ıns..

Duygu gecmıs olsun sızede, bebeklerın diş çıkarma donemlerı bagısıklık sıstemının en dusuk oldugu donemmıs bu yuzden kolay hastalanırlarmıs..
Tamamen hasta olmadan onlemını almak gerek doktoruna sorsan belkı bırsey onerır.. ıhlamur muhakkak faydası var ama tamamen koruyamıyor tabıkı.. ınsallah olmaz Egecik...

Hepinize ıyi Günler..
Duygu 7. ayınız hayırlı olsun inş Zeynep sizin de.
Sakin çocuğun bi anda huysuzlaşmasının anneye verdiği duyguyu çok iyi bilirim.Ama inş düzelir en yakın zamanda.

emelcimm ben de yanlışını söyledim zaten... hatırlıyosan ben sana da kızmıştım... kayınvalidene görümcene anlattın diye...aile çok önemli bişey... bana göre yanlış... eş çocuk aile bunlar benim gözümde farklı kavramlr.... kavgalarımızı da belli çerçevede yapalım ki yarın barışıldığı zaman utanılacak bişey kalmasın... eğer ki beraber bi hayat sürmeyi düşünüyosak tabi...

duygucum çok geçmiş olsun canım..sıkma canının bebekler hasta ola ola büyüyecekler.peditus iyi bir şurupmuş..soğuk algınlığı için.ama benimki o şurupu ne zamn içse fışkırır gibi kusuyor..tadını sevmeiyor herhalde..ıhlamurlar falan dene..allh sağlık versin tüm hasta bebişlere...

KIZLARR HAVA çok güzel sıcak ben kısa kollu dolanıyom ortalarda valla balkonumu yıkadım kıza balkonda mamasını yedirdim bebek arabasını da balkonda koydum kız içinde ben onla konuşa konuşa çamaşır astım bi baktım uyumuş arabasında üzerini örttüm güzelce uyuyor balkonda bahçıvanlarda çimleri biçiyorlar onun makina sesi de geliyor ferah ferah uyudu zilli bende yanındasırnaşık şey

canım allah göstermesin neden vursun sana erkeklerin ağzındadır öle bazıları arada ağzından kaçırır benimkide öle bazen kaşınıyon sen der ama o vurmak anlamında demez yanii seninkide öle demiştir erkekler anlamıyor işte bazıları çok aşırı titiz bazılarıda algıda sorun yaşarr sen kendini strese sokma emii canım

canım geçmiş olsunn 2 kere hemde allah beterinden saklasın cana geleceğine mala gelsin derler ya sen dua et bazı adi hırsızlar evde insan varmı yokmu umursamadan giriyorlar evlere annem hrsızla burun buruna geldi 2 defa hemde 1 yıl içinde adam taktı anamın evine birgün benle karşılaşacak o olcakkklava: inşallah çok büyük zarar yoktur evde

umutcum ya seni çokk iyi anlayabiliyorum bir laz eşi olarak..aslında özlerinde çok iyi insanlardır ama sinirlendiklerinde tutamazsın.dillerinin ayarı da yoktur..ben artık çözdüm işi.eskiden çok üzülürdüm falan ama o bağırmaya başlayınca hiiç ağzımı açıp ona bir şey söylemiyorum..tabbi bu onu daha da sinir ediyor ve daha da kudurup şiddetleniyor..ee nolcak sonra mecburen sakinleyecek.sinir geçince de eşşkler gibi özür diliyor.ben eşşeğim hayvanım diyor..sinirle bağırdım falan..yoksa çok sakindir genelde..onların sözlerini kaele alsaydık hepimiz boşanmış olurduk..erkek milleti hepsii aynı..düşüncesizce konuşurlar..takmaya değmez...
bir hafta sonu gelde boşver biz bize zamn geçirelim..havalar ısınıyor artık..emel 16 nisanda ist. gelecekmiş..o bana gelecek..seni isteyen herkesi beklerim canım.

herkese selamlar hatunlar :CüvCüv:
7ayına giren bebeklere rabbim daha nice aylar yıllar göstersin.. hihoyyytnaime sizede gecmiş olsun cnm
allah beterinden saklasın..:teselli:
duygucum benimki de bu gece cok huysuzdu canı yanmış gibi bağırdı durdu..:sm_confused:
kucagıma aldım sakinleştiriym diye yok..kar etmedi arada hep yapıyo böyle dişten mi neden..
anlayamadım gitti..gece boyu böyle uyana uyana bende mahvoldum oda..:çok üzgünüm:
bide benimki hep yatarken beni arıyo yanına nasıl vazgecircem ayrı yatmasına kara kara onu düşünüyorum:uhm: ve netten araştırıyorum..kızlar nasıl alıştırabilirim gece kendi yatağında yatmaya.???.fena alıştı yaa bende uykusuz gece geciriyorum buğrada..klava:başta alıştı tabi şimdide yalnız yatırıyım diyorum ağlamaktan katıla katıla heba oluyo bu kezde ben dayanamıyorum alıyorm koynuma bölee gece ediyoruz işte uff..klava:

sağolun kızlar
allaha şükür evde yoktuk karşılaşmak istemem bir seferde ben hamileyken girmişti gece iyiki görmedim diyorum.
hicrancım bizim evede dadandı şerefsizin biri işte zarar ziyan sadece laptop ama tabi evi alt üst etmiş birde moral bozukluğu başka bişey yok.Karar verdik evi satıcaz annemlerin yakınına gidicez.

Kızlarr yaa başka topikten arkadaşım vardı tüp bebek yapmıştı benim doktoruma götürmüştüm ikizleri olacaktı ama sorunluydu 45 gündür falan cerrahpaşada yatıyordu ilaçlarla doğumu geciktiriyorlardı 33+2 de dün doğum yapmış çok şükür tanıyanlar vardır belki dırımkızı niki birsen arkadaşımız allah analı babalı büyütsün inşallah bebişlerde kendide iyiymişşş maşallahh

benim kızda öle yapıyor bu ara yanıma alınca sakinleşiyor ama huysuzluğu da devam ediyor gene de sancıdanmı diştenmi bende anlam veremedim ama dişlerden büyük ihtimal allah yardımcımız olsun

Canım çok geçmiş olsun.

Benımkıde oyleydı hatırlarsın anlatmıstım..
Doktora sordum meyve suyu ıle karstırıp verıp dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…