- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #20.421
gunaydın anneler...bende burnumdan soluyorum..dun markete gidicezdıye evden cıktık,hadı bı sahıle ınelım dedı..ben ona gore gıydırmemıştım yavrumu huzursuz oldum naylonu kapatsamda arabasına hadı kalkalım dedım eşim agzına gelenı saydı..bana ıyılık yaramazmış..enerjısını alıyomuşum..bı gıtttık bim e tum buzdolapları buz gbı yapmış marketı dışarsı daha sıcak..ufunet bastı ben gdıyorum dedım..gıttım arabaya oturdum..tum gece bana soylendı..bune şımarıklıkmış zart zurt..anam bı hasta olsak annesutu almıyoruzki,kılomuz az zaten ıstahımız fazla yok ben ne mok yerım afedersınız..koca bı kışı termometre gbı gecırmışim,şimdi gelde yokyere bebeği üşüt..DUYGU cok gecmış olsun..peditus super ama sen yınede druna danış tabı..malesef ben bu gece boyunca egenın yaptıklarını yada uykudan once yaptıklarını hep yaşıyorum haftada bikaçgün(....insan yavrusunun huyunun deişmesine cok uzuluyo..huysuzluk berbat bişi insanın aklı gdiyo..uyku oncesı huysuzluktaydık gene...arabasında sallıyodum artık bı havalandırıp tekerlerı bı vurdumkı yere allahım dedım ne oluyo bana..cok sarsılmadı allaktan cokda kendımı kaybetmedım ama bu bebek yanı..durmuyo..susmuyo...yınede allahım sen sabır izan akıl verdıyorum..babası olucak öküzüdeıslah et dıyorum..arkamdabı babam olaydı boylemı olurdu..gerçı benımkı baba falan takmaz gbı duruyo ama blemıyorum..yalan soyledım bende bu akşam babam gelıcek dedım..henuz hıc babamla karşılaşmadı eşim..dgunume gelmedı babam..kavgalı evlendık bız..bı şaşırdı ama ınanmadı gbı..sonra halımın acazetıne yandım..sen kaşınıyosun dıyo bana..bı vursun bişi yapsın derhal karakola gdıp şikayet ederım..rapor alırım..yanı ben bu gdişle bu kasımpaşalı çarıklı erkanı hadsiz lazı boşarım ama olan bebeğe olur işte..allahım keşke erkek olaydım ya..ağzını yzünü bi kıraydım......GÜL sanada cok gecmiş olsun..allah beterınden saklasın..ellerı hep agızlarında napalım..arada sabunluyorum ellerını ama nereye kadar işte..kaynanama actım bu sıırleogluna veryansın ettım..valla ne iyi kadın garıbım..benı ıdare edıyo naapsın...yakında antalyaya gıdıcem..bı sure ayrılık belkı aklını başına getırır dallamanın...kızgınken benım agzımda beter yani....çeneme vuruyo napim...ay bıde benı aldatmıyomuş çapkınlık yapmıyomuş da bana yaramazmış..kıcının mokuylahem evı zor gecındırır hem bana kocalık yapamaz ama çapkınlık yapsın bıde barii....çüşş artık......sana baban gbısı lazım dıyo,ruslarla düşüp kalkıp eve gelınce anana altın telefon getıren..dıyemedım artık sen bakırınıda getıremessın sana neoluyo dıye...benım babam yapıyo tamam berbat bişi ama malıkanede yaşıyo annem kasımpaşada deil hıyar.he ben sarayda yaşasam kabul edemem ama bu ne ya hem kel hem fodul...işte fazla tevazu gosterme sahı zannederler dedıklerı..ayarında bırını almassan herıf hem yaptgın fedakarlıkları gormez hem sana bakamaz hemde bıde boynuzlar..oturursun kcının ustune..
tünaydınn
geçmişe çok fazla bakamadım ama hasta bebekler var heralde allah hepsine acil şifalar versin
bu hafta benim için çok kötü geçiyor. Hafta başında elimi yaktım çok fazla bişey değil ama haftaya kötü başladım. Haftanın bir iki günü annemde kalırız kıza bakması için biz annemde kaldığımız gün eve hırsız girmiş bu 3.oluyor bizi takip eden birisi heralde, evi darma dağın etmiş herşey yerlerde laptop vardı almış tabii dün işe gelemedim, bütün gün annemlerle evi topladım halıları yerleri falan sildim çok yoruldum. Sen çalış çabala başkası gelsin emeğine göz diksin kolay yoldan almaya çalışsın allah belasını versin diyorum çok sinirliyim.kötükedihüso
naimecim çok üzüldüm ya ne denir bilemedim, bir daha yaşamazsınız umarım...
hırsılık olayı çok kötü, dediğin gibi senin emeğinin bedavadan üzerine konuyorlar...
Allah beterinden korusun.... ya siz evde olsaydınız daha kötü olurdu...
bu da iyi tarafı galiba...
üzülme canım... :1hug:
canım geçmiş olsunn 2 kere hemde allah beterinden saklasın cana geleceğine mala gelsin derler ya sen dua et bazı adi hırsızlar evde insan varmı yokmu umursamadan giriyorlar evlere annem hrsızla burun buruna geldi 2 defa hemde 1 yıl içinde adam taktı anamın evine birgün benle karşılaşacak o olcakkklava: inşallah çok büyük zarar yoktur evde
herkese selamlar hatunlar :CüvCüv:
7ayına giren bebeklere rabbim daha nice aylar yıllar göstersin.. hihoyyytnaime sizede gecmiş olsun cnm
allah beterinden saklasın..:teselli:
duygucum benimki de bu gece cok huysuzdu canı yanmış gibi bağırdı durdu..:sm_confused:
kucagıma aldım sakinleştiriym diye yok..kar etmedi arada hep yapıyo böyle dişten mi neden..
anlayamadım gitti..gece boyu böyle uyana uyana bende mahvoldum oda..:çok üzgünüm:
bide benimki hep yatarken beni arıyo yanına nasıl vazgecircem ayrı yatmasına kara kara onu düşünüyorum:uhm: ve netten araştırıyorum..kızlar nasıl alıştırabilirim gece kendi yatağında yatmaya.???.fena alıştı yaa bende uykusuz gece geciriyorum buğrada..klava:başta alıştı tabi şimdide yalnız yatırıyım diyorum ağlamaktan katıla katıla heba oluyo bu kezde ben dayanamıyorum alıyorm koynuma bölee gece ediyoruz işte uff.. klava:
tünaydınn
geçmişe çok fazla bakamadım ama hasta bebekler var heralde allah hepsine acil şifalar versin
bu hafta benim için çok kötü geçiyor. Hafta başında elimi yaktım çok fazla bişey değil ama haftaya kötü başladım. Haftanın bir iki günü annemde kalırız kıza bakması için biz annemde kaldığımız gün eve hırsız girmiş bu 3.oluyor bizi takip eden birisi heralde, evi darma dağın etmiş herşey yerlerde laptop vardı almış tabii dün işe gelemedim, bütün gün annemlerle evi topladım halıları yerleri falan sildim çok yoruldum. Sen çalış çabala başkası gelsin emeğine göz diksin kolay yoldan almaya çalışsın allah belasını versin diyorum çok sinirliyim.kötükedihüso
duygucum çok geçmiş olsun canım..sıkma canının bebekler hasta ola ola büyüyecekler.peditus iyi bir şurupmuş..soğuk algınlığı için.ama benimki o şurupu ne zamn içse fışkırır gibi kusuyor..tadını sevmeiyor herhalde..ıhlamurlar falan dene..allh sağlık versin tüm hasta bebişlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?