- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #20.441
Canım çok geçmiş olsun.
Kızlarr yaa başka topikten arkadaşım vardı tüp bebek yapmıştı benim doktoruma götürmüştüm ikizleri olacaktı ama sorunluydu 45 gündür falan cerrahpaşada yatıyordu ilaçlarla doğumu geciktiriyorlardı 33+2 de dün doğum yapmış çok şükür tanıyanlar vardır belki dırımkızı niki birsen arkadaşımız allah analı babalı büyütsün inşallah bebişlerde kendide iyiymişşş maşallahh
Benımkıde oyleydı hatırlarsın anlatmıstım..
Doktora sordum meyve suyu ıle karstırıp verıp dedi..
doktor bize polivit diye bi vitamin verdi ama musti içmiyo... ben de meyve suyuna karıştırsam olur mu...
arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum herkese merhaba..kızım ecrin artık gülücükleri ve çıkardığı değişik ama sevimli seslerle hepimizin mutluluk kaynağı...umarım hepiniz ve yavrularınız çok iyisinizdir
arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum herkese merhaba..kızım ecrin artık gülücükleri ve çıkardığı değişik ama sevimli seslerle hepimizin mutluluk kaynağı...umarım hepiniz ve yavrularınız çok iyisinizdir
doktor bize polivit diye bi vitamin verdi ama musti içmiyo... ben de meyve suyuna karıştırsam olur mu...
Ay kızlar kusura bakmayın bazı yazılar gozumden kacıyor..
Ayını dolduran tum bebıslerı kutlarım nıce saglıklı huzurlu yaslara ınsallahh..a.s.
İrmikli Bebek Bisküvisinin Malzemeleri
2 çorba kaşığı tam un
5 çorba kaşığı beyaz un
4 çorba kaşığı irmik
100 gram oda sıcaklığında tereyağ
pekmez,akçaağaç şurubu ya da agave
yarım çay kaşığı tarçın
Bebek bisküvisini yapılışı
Bütün malzemeyi karıştırın,pekmez kullanıyorsanız önce 3-4 yemek kaşığı koyun tadı az gelirse ilave edersiniz.Hamuru 1cm kalınlığında açıp kalıpla kesin.180 derece fırında pembeleşene kadar pişirin.(yaklaşık 15-20 dakika)
kızlar ben burda 2 çorba kaşığı tam un bu kısmını anlamadım ne bu tam un:uhm:
İrmikli Bebek Bisküvisinin Malzemeleri
2 çorba kaşığı tam un
5 çorba kaşığı beyaz un
4 çorba kaşığı irmik
100 gram oda sıcaklığında tereyağ
pekmez,akçaağaç şurubu ya da agave
yarım çay kaşığı tarçın
Bebek bisküvisini yapılışı
Bütün malzemeyi karıştırın,pekmez kullanıyorsanız önce 3-4 yemek kaşığı koyun tadı az gelirse ilave edersiniz.Hamuru 1cm kalınlığında açıp kalıpla kesin.180 derece fırında pembeleşene kadar pişirin.(yaklaşık 15-20 dakika)
kızlar ben burda 2 çorba kaşığı tam un bu kısmını anlamadım ne bu tam un:uhm:
ya tepeleme un kastedilmiştir yada tam buğday unu kastedilmiştirrrsırnaşık şey
evde kullandığımız beyaz un oluyor o zaman yada tam buğday unu mu oluyor cahillime verin anlamadım yavvf :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?