Doğum yapmış olan anneler buraya....

ceylin durmuyor genee yawwww gece uyumadı gündüz uyumuyorrr nasıl dayanıyor bu kızzz bide kapı gıcırtısına zıplaması yokmuuuu yicem onu nerdeyseeee:dance::roflol:

betül sen hiç öle verdinmi petidusu..ben yine de korkuyom kusar falan diye...çünkü çok kötü fışkırır gibi kusuyor. biliyorsun seninki de öleydi.önce az katarım pürenin içine, duruma göre fazlalatştırım olmazsa

Manolyam Ayçam 7 aylık oldu kızlarhihoyyyt

Bu arada sanırım 6. hastalık denen hastalığı geçiriyor 3-4 gün ateşten sonra ateşi birden geçti ve yüzünde ve karnında kızarıklıklar çıktı...Bu 6. hastalık değil de ne?Boğazında kızarıklık olur dyor,boğazında kızarıklık var diye hemen enfeksiyon deyip antibiyotik verdi bize....Yaa bir de doktora dedim ki hani burda Edanın oğlu geçirmişti ben de internetten bakmıştım neymiş diye,doktor bey 6. hastalık olabilir mi dedim beni bir bozdu orda "ben 33 yıldır hasta bakıyorum hanım efendi 6. hastalık olacak çocuğu burda bilmeyecek miyim,lütfen haddinizi bilin dedi" gerizekalı yaa,ben varya yerin dibine girdim orda.Kusura bakmayın falan dedim,şimdi alıp çocuğu götüreyim mi bak bu kızarıklıklar ne peki diye,demekki 33 yıldır pek bir ilerleme katedememişin deyim mi şimdi????

De tabıkıı... :1closedeyes:
Ama ondan once baska bır doktora goturup 6. hastalıkmı onu ogren kesın.. :smiley-cool:
Gecmıs olsun Aycagıca.. Nıca guzel yaslara ınsallah buarada..

Yok canım denemedım.. ama meyve suyu yada bırseye katılıp yutturulabılır sanıyorum dr dedıgı gıbı.. tadını almayacak cunku.. kusması tadından dolayı heralde.. ıkımızınkı aynı yapıyor.. ondan sonra gerek kalmadı cunku vermeye.. pürenın once az bır kısmına kat ıstersen hepsını yemezse bosa gıtmesın.. bu arada cok tatlı cıkmıs ya tosuncuk..

canım geçmiş olsun
7. ayınız kutlu olsun sağlıklı mutlu uzun ömürlü olsun
üzülme canım ya belkide hasta olmamıştır.
7.ayınız kutlu olsun sağlıklı mutlu nice aylara yıllara inşallah

geçmiş olsun canım
allahtan siz evdeyken filan girmemiş
ama dediğin gibi demek takip ediyo allahım yarabbim ne biçim insanlar var ya

yaaa ilk çocuk diye heralde ,ne cahiliimmm,Ayça'nın ateşi 39,5oldu ve biz kapıp doktora götürmedik ,üstelik koltuk altından ölçmiştik yani 1 derece de üstüne koymak gerekirmiş yani 40,5 ateş içinde yandı bebeğim.Ben üstünü bile çıkarmadım ama ıslak bezle silmiştik,ayy aslında en korktuğum şeydir ateş,çok da panik yaptım aslında ama hasta diye konduramadım heralde acile götürmedim evde ılık suyla sildik elini yüzünü,calpol verdik ve başında bekledik.senağlama
ne salağım,:1no2:soysana çocuğu bi ılık duşa soksana,nutkum tutuldu heralde,havale geçirmedi Allah korudu meleğimi.&. hastalık aynen bizim yaptığımız gibi,diştendir diye karıştırılıyormuş,hoş belli bir tedavisi veya ateş dışında tehlikesi de yok ama işte insanın bazen eli kolu bağlanıyor mu ne...

canım bir iki gün uykusuzluğa dayan ağlayınca kucakla susunca geriyatır kendi yerine
alışır

duygucum önce nice nice aylara yıllara sağlıkla inşallah...ıhlamur ver bence kesinlikle çok iyi geliyor ben hep verdim içine bi damlacık limon sık ki gaz yapmasın egeye rahatlatır ıhlamur.

duygucum geçmiş olsun canım nice yıllara inşallah. ama çok üzülme hasta olacaklarki bağışıklık sistemleri güçlensin.

Umutcum çok haklısın ama malesef bizim artık herşeyden daha önemli olan birer evladımız var..Onun için onu düşünerek hareket etmekte fayda var diye düşünüyorum..Her evlilikte ufak tefek şeyler oluyor malesef olmuyor diyen zaten yalan söylüyor..Onun için üzülme canım inşallah herşey düzelicektir...
Canım çok geçmiş olsun yaa size birşey olmamış ya onada şükürler olsun
duygucum yeni ayınız hayırlı olsun, sağlıkla geçsin inşAllah..
geçmiş olsun hastalanmıyordur inşAllah, eğer öylese de üzülme canım, anne sütü ile çabucak toparlar inşAllah.. :1hug:

duygucum geçmiş olsun canım... ıhlamur nane falan içir bol bol... kekik de öksürüğe iyi gelir ama bebeklere kullanılıyor mu bilmiyorum.. bi bakalım kullanılıyor mu...

Hepinize ıyi Günler..
Duygu 7. ayınız hayırlı olsun inş Zeynep sizin de.
Sakin çocuğun bi anda huysuzlaşmasının anneye verdiği duyguyu çok iyi bilirim.Ama inş düzelir en yakın zamanda.

Hoşgeldin canım çok uzun zamandır yoktun umarım bundan sonra daha sık görürüz seni:)
Gül sizede geçmiş olsun ya 6.hastalıkmı acaba?ınşallah değildir canım yaa...Sizinde 7.ayınız kutlu olsun...
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bugün kayınvalidem geldi biz eşimle sinemaya gittik güneşi gördüm e..Harikaydı gerçekten ama ağlamaktan telef oldum çok lazımmış gibi.. ordan yemek yedik gezdikhihoyyytAllahım nasıl özlemişim dışarda özgürce gezmeyi..Birde o kadar bunalmışımki nereye bakcağımı şaşırdımkaydirigubbakcemile2Neyse 1 de çıktık biraz önce geldik..Ege hiç huysuzluk yapmamış çocuğun nazı bize geçiyor ya ben bunu anladım:1no2: Canım sizede çok geçmiş olsun..ınşallah diştendir...Kabızlık çok fena yaa oda geçer inşallah canımcım..

ooh DUYGU ıyı yapmıssınız.. kaydirigubbakcemile2
bende esımle elele tutusup taksımde gezmeyı ozledım valla galatadan asagı ınmeyı... :asigim:
bakalım ne zaman yapıcaz.. annem olsa coktan yapmıstık bunu ama malesef ıste..
bu arada annemler burda pazar gıdecekler.. hihoyyyt

GÜLCÜM SıZıNDE 7 AYINIZ KUTLU OLSUN NıCE NıCE AYLARA YILLARA ıNŞALLAH...BU ARADA BENCE DE BAŞKA BıR DR.A DAHA GÖTÜR VE EĞER 6.HASTALIKSA DıĞER DR.A GıT SÖLE NE O ÖLE ÇOCUK AZARLAR GıBı SıNıR EDıYOLAR BAZEN ıNSANI...

BETÜLCÜM ANNENLERE ÇOK SELAMMM....
DUYGUCUM VALLA NE ıYı ETMıŞSıN KAÇ GÜNDÜR DARALMIŞTIN ZATEN SEFAN OLSUNkaydirigubbakcemile2
YA KIZLAR BEN BU EVı NASI TEMıZLıCEM Bı GÖRSENıZ VARYAAA KORKAR KAÇARSINIZZZ HıııÇÇ ıŞ YAPAMIYORUM BıRAZ DAHA BAHAR GELSıN ıYıCE DYE DE BEKLıYOM VALLA NE EDEMM

Çok ŞÜkÜr tunahan Şu anda uyuyor da bıraz mutfaĞımı toplıyorum bu arada...ıŞ yapmaya yapmaya da ınsan tembelleŞıyor valla bırazdan da eŞım gelır yemek faslı aha bızımkı uyandı Çok uyudu zaten kereta

canım yaa:1hug: dediğin gibi eli kolu bağlanabiliyo bazen insanın..
senin de öyle olmuş belli ki...geçti, birşeycik olmadı çok şükür ki...
ilk deneyimlerde tecrübesiz kalıyor insan işte..ne kadar o konu hakkında birşeyler okumuş , biliyor olsan da; iş uygulamaya gelince değişiyor herşey...
üzülme artık tamam mı :1hug:
Rabbim beterlerinden korusun tüm minik melekleri...

emellll gıııı yakaladım senü

naber
sayfa açık kalmış canım yaa

ay olurmu ben hep sorarım şu olabilirmi diye,çok şükür tersleyen olmadı,tersleselerdi söylerdim, soruyorum olabilirmi diye.. kafamdaki soru işaretinden kurtulurum sizden duyunca ..derdim.çok sakinimdir ama minicik miniminnacık damarıma basıldığı an ters dönüyorum off sevmiyorum bu huyumu..kavgacıyım galiba biraz.gerçi eskisi kadar değilim çünkü amman demeyi öğrenmeye başladım,insanları değiştiremeyeceğimi bu dünyada herkezin benim gibi düşünemeyeceğini kibarınında kabasınında olduğunu öğrendim.aklıma gelmişken,4 yıl kadar önce doktora'ölecekmiyim doktor' dediğimde doktor değil doktor bey diyeceksiniz demişti bende keşke doktor olsamda bey demeseler demiştim..bide kavgaya dururum he deyip susmasını beceremem.yada biri eleştirdiğinde iki saat açıklama yaparım..uzatmamayı bi becersem..hayret ediyorumki burda kimseyle tartışmadım 1.5 yıl oldu,hayret doğrusu

Son düzenleme:
Merhabalar..

Umut her zaman onlar alttan alacak değiller birazda bizim susmamız görmezden gelmemi gerekiyor..Hiçbir erkek anne gibi düşünemiyor bu kocana özgü bir şey değil...
Kaldı ki daha öncede söylemiştimm eşin o şekilde büyümüş,babasından da öyle görmüş..Sen biraz sabır göstereceksin bu konuda..Aşılamaya çalışacaksın güzel dille anlatmaya çalış..bak hasta olsa vicdan azabı çekmezmisin hadi aşkım eve çıkıp kıyafetini alalımm rahat rahat gezelim aşkım filan desen işe yaramaz mı?..
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış,senin lazama işlemeyecekkaydirigubbakcemile3
Şaka maka ben hep eşime böyle mi davranıyorum?..hayır ama birileri çıkıp bana bunları hatırlatınca hiç değilse daha ılımlı yaklaşıyorum...
Havalar güzelleşiyor sıkıntıların dpresyonların bitmesine az kaldı hihoyyyt

Naime geçmiş olsun,arkadaşlar dediği gibi cana gelmesinde eşyanın yeri dolar elbet bir gün...

Duygu diş çıkarmamıza yakın bizimde öksürüğümüz oldu özellikle sabahları..aynı senin gibi düşündüm ama dr.umuz dişten öksürdüğünü söyledi...tam nedenin bilmiyorum..
Eğer burun akıntısı hapşırma yoksa sizinkisi de dişten olabilir...

Hicran söylediğin linki adres çubuğuna kopyaladım ceyinin resmi çıktı allta da oy veri butonunu tıkladım ama aynı kalıyor sayfa açılmıyor :sm_confused:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…