- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #20.461
kız sen nezaman değiştir nikiniii aaaaaaaaaaaaaaaaa yeni gördümmmmmmm:roflol:
Manolyam Ayçam 7 aylık oldu kızlarhihoyyyt
Bu arada sanırım 6. hastalık denen hastalığı geçiriyor 3-4 gün ateşten sonra ateşi birden geçti ve yüzünde ve karnında kızarıklıklar çıktı...Bu 6. hastalık değil de ne?Boğazında kızarıklık olur dyor,boğazında kızarıklık var diye hemen enfeksiyon deyip antibiyotik verdi bize....Yaa bir de doktora dedim ki hani burda Edanın oğlu geçirmişti ben de internetten bakmıştım neymiş diye,doktor bey 6. hastalık olabilir mi dedim beni bir bozdu orda "ben 33 yıldır hasta bakıyorum hanım efendi 6. hastalık olacak çocuğu burda bilmeyecek miyim,lütfen haddinizi bilin dedi" gerizekalı yaa,ben varya yerin dibine girdim orda.Kusura bakmayın falan dedim,şimdi alıp çocuğu götüreyim mi bak bu kızarıklıklar ne peki diye,demekki 33 yıldır pek bir ilerleme katedememişin deyim mi şimdi????
betül sen hiç öle verdinmi petidusu..ben yine de korkuyom kusar falan diye...çünkü çok kötü fışkırır gibi kusuyor. biliyorsun seninki de öleydi.önce az katarım pürenin içine, duruma göre fazlalatştırım olmazsa
Günaydın arkadaşlar bizde hasta olduk ya öksürüyor oğlum burnu akıyor ara ara ateşi çıkıyor hava değişimden galiba gece uykularımızda param parça oldu ama genelde öyle galiba inşaallah dönemsel birşeydir..HAsta olan tüm bebeişlere geçmiş olsun herkese güzel bir gün diliyorum
canım geçmiş olsunBizde bugün 7.ayımızı doldurduk şaka gibi günler ne çabuk geçiyor..DUygucum sizinde 7 ayınız kutlu olsun sağlıkla mutlulukla nice yediler kutlayalım inşallah biri daha vardı Ayça kızımız galiba onunda kutlu olsun..
üzülme canım ya belkide hasta olmamıştır.Günaydınlarr..Zorlu bir geceden sonra yine erkenden burdayım
Ege saat gece 1 de fitil sayesinde artık uyudu..Saat ikide boğazına biri sarılmış gibi ağlayarak uyandı ve en az 15 dakika susmadan ağladı.Gazı varmış..Çıkardı yattı..ondan sonra 4.5 saat uyuyup 6.5 ta kalktı..Sonrada 8 de..İşte bütün gece uykumuz bundan ibaret..Şimdide sabah kalktı minik minik öksürüyor(
Allahım yani sanki kabus görüyorum..Ben napayım şimdi..Hasta oluyorsa kesin benden bulaştı..7 aydır hasta olmayan çocuğu hasta ettım en sonunda diye çok üzülüyorum yaasenağlama
Allahım inşallah olmaz..Ben ne yapayımki şimdi engellemek için fikri olan varsa söylesin..Ihlamurmu versem acaba?
Bu arada bugün 7.ayımızı doldurduk hayırlısıyla..Sağlıklı mutlu aylar yıllar geçsin bütün bebişlerimiz için...
tünaydınn
geçmişe çok fazla bakamadım ama hasta bebekler var heralde allah hepsine acil şifalar versin
bu hafta benim için çok kötü geçiyor. Hafta başında elimi yaktım çok fazla bişey değil ama haftaya kötü başladım. Haftanın bir iki günü annemde kalırız kıza bakması için biz annemde kaldığımız gün eve hırsız girmiş bu 3.oluyor bizi takip eden birisi heralde, evi darma dağın etmiş herşey yerlerde laptop vardı almış tabii dün işe gelemedim, bütün gün annemlerle evi topladım halıları yerleri falan sildim çok yoruldum. Sen çalış çabala başkası gelsin emeğine göz diksin kolay yoldan almaya çalışsın allah belasını versin diyorum çok sinirliyim.kötükedihüso
herkese selamlar hatunlar :CüvCüv:
7ayına giren bebeklere rabbim daha nice aylar yıllar göstersin.. hihoyyytnaime sizede gecmiş olsun cnm
allah beterinden saklasın..:teselli:
duygucum benimki de bu gece cok huysuzdu canı yanmış gibi bağırdı durdu..:sm_confused:
kucagıma aldım sakinleştiriym diye yok..kar etmedi arada hep yapıyo böyle dişten mi neden..
anlayamadım gitti..gece boyu böyle uyana uyana bende mahvoldum oda..:çok üzgünüm:
bide benimki hep yatarken beni arıyo yanına nasıl vazgecircem ayrı yatmasına kara kara onu düşünüyorum:uhm: ve netten araştırıyorum..kızlar nasıl alıştırabilirim gece kendi yatağında yatmaya.???.fena alıştı yaa bende uykusuz gece geciriyorum buğrada..klava:başta alıştı tabi şimdide yalnız yatırıyım diyorum ağlamaktan katıla katıla heba oluyo bu kezde ben dayanamıyorum alıyorm koynuma bölee gece ediyoruz işte uff.. klava:
duygucum önce nice nice aylara yıllara sağlıkla inşallah...ıhlamur ver bence kesinlikle çok iyi geliyor ben hep verdim içine bi damlacık limon sık ki gaz yapmasın egeye rahatlatır ıhlamur.
duygucum geçmiş olsun canım nice yıllara inşallah. ama çok üzülme hasta olacaklarki bağışıklık sistemleri güçlensin.
Günaydın arkadaşlar bizde hasta olduk ya öksürüyor oğlum burnu akıyor ara ara ateşi çıkıyor hava değişimden galiba gece uykularımızda param parça oldu ama genelde öyle galiba inşaallah dönemsel birşeydir..HAsta olan tüm bebeişlere geçmiş olsun herkese güzel bir gün diliyorum
allah kolaylık versin canım bende aynı şeyleri yaşadım gece bizimkide bişrkaç pırttan sonra uyudu ıhlamuru verebilirsin bence bizim dr kahvaltıda verdi o kadar yanii ver bence ama aşırıya kaçma tabii
7.ayınız hayırlı uğurlu olsunn bu arada sağlıkla büyür inşallahh
üzülme duygucum hasta olacak illaki bunu engelleyemeyiz ki ? gazda rahatsız etmiş çocuğu belliki gece ondan huysuzluk yapmıştır ... havalar da tam hastalık havası bi açıyo bi kapatıyor
öksürüyorsa doktorunu bi ara istersen denizde geçen ay hastalanmıştı burnu akıyordu hafif öksürmeye başlamıştı doktor peditus başlattı 2 günde iyileşti walla ...
7 ayınız kutlu olsun bu arada nice aylara :)
zeynepcim sizin de 7 ayınız kutlu olsunnnn
Umutcum çok haklısın ama malesef bizim artık herşeyden daha önemli olan birer evladımız var..Onun için onu düşünerek hareket etmekte fayda var diye düşünüyorum..Her evlilikte ufak tefek şeyler oluyor malesef olmuyor diyen zaten yalan söylüyor..Onun için üzülme canım inşallah herşey düzelicektir...gunaydın anneler...bende burnumdan soluyorum..dun markete gidicezdıye evden cıktık,hadı bı sahıle ınelım dedı..ben ona gore gıydırmemıştım yavrumu huzursuz oldum naylonu kapatsamda arabasına hadı kalkalım dedım eşim agzına gelenı saydı..bana ıyılık yaramazmış..enerjısını alıyomuşum..bı gıtttık bim e tum buzdolapları buz gbı yapmış marketı dışarsı daha sıcak..ufunet bastı ben gdıyorum dedım..gıttım arabaya oturdum..tum gece bana soylendı..bune şımarıklıkmış zart zurt..anam bı hasta olsak annesutu almıyoruzki,kılomuz az zaten ıstahımız fazla yok ben ne mok yerım afedersınız..koca bı kışı termometre gbı gecırmışim,şimdi gelde yokyere bebeği üşüt..DUYGU cok gecmış olsun..peditus super ama sen yınede druna danış tabı..malesef ben bu gece boyunca egenın yaptıklarını yada uykudan once yaptıklarını hep yaşıyorum haftada bikaçgün(....insan yavrusunun huyunun deişmesine cok uzuluyo..huysuzluk berbat bişi insanın aklı gdiyo..uyku oncesı huysuzluktaydık gene...arabasında sallıyodum artık bı havalandırıp tekerlerı bı vurdumkı yere allahım dedım ne oluyo bana..cok sarsılmadı allaktan cokda kendımı kaybetmedım ama bu bebek yanı..durmuyo..susmuyo...yınede allahım sen sabır izan akıl verdıyorum..babası olucak öküzüdeıslah et dıyorum..arkamdabı babam olaydı boylemı olurdu..gerçı benımkı baba falan takmaz gbı duruyo ama blemıyorum..yalan soyledım bende bu akşam babam gelıcek dedım..henuz hıc babamla karşılaşmadı eşim..dgunume gelmedı babam..kavgalı evlendık bız..bı şaşırdı ama ınanmadı gbı..sonra halımın acazetıne yandım..sen kaşınıyosun dıyo bana..bı vursun bişi yapsın derhal karakola gdıp şikayet ederım..rapor alırım..yanı ben bu gdişle bu kasımpaşalı çarıklı erkanı hadsiz lazı boşarım ama olan bebeğe olur işte..allahım keşke erkek olaydım ya..ağzını yzünü bi kıraydım......GÜL sanada cok gecmiş olsun..allah beterınden saklasın..ellerı hep agızlarında napalım..arada sabunluyorum ellerını ama nereye kadar işte..kaynanama actım bu sıırleogluna veryansın ettım..valla ne iyi kadın garıbım..benı ıdare edıyo naapsın...yakında antalyaya gıdıcem..bı sure ayrılık belkı aklını başına getırır dallamanın...kızgınken benım agzımda beter yani....çeneme vuruyo napim...ay bıde benı aldatmıyomuş çapkınlık yapmıyomuş da bana yaramazmış..kıcının mokuylahem evı zor gecındırır hem bana kocalık yapamaz ama çapkınlık yapsın bıde barii....çüşş artık......sana baban gbısı lazım dıyo,ruslarla düşüp kalkıp eve gelınce anana altın telefon getıren..dıyemedım artık sen bakırınıda getıremessın sana neoluyo dıye...benım babam yapıyo tamam berbat bişi ama malıkanede yaşıyo annem kasımpaşada deil hıyar.he ben sarayda yaşasam kabul edemem ama bu ne ya hem kel hem fodul...işte fazla tevazu gosterme sahı zannederler dedıklerı..ayarında bırını almassan herıf hem yaptgın fedakarlıkları gormez hem sana bakamaz hemde bıde boynuzlar..oturursun kcının ustune..
tünaydınn
geçmişe çok fazla bakamadım ama hasta bebekler var heralde allah hepsine acil şifalar versin
bu hafta benim için çok kötü geçiyor. Hafta başında elimi yaktım çok fazla bişey değil ama haftaya kötü başladım. Haftanın bir iki günü annemde kalırız kıza bakması için biz annemde kaldığımız gün eve hırsız girmiş bu 3.oluyor bizi takip eden birisi heralde, evi darma dağın etmiş herşey yerlerde laptop vardı almış tabii dün işe gelemedim, bütün gün annemlerle evi topladım halıları yerleri falan sildim çok yoruldum. Sen çalış çabala başkası gelsin emeğine göz diksin kolay yoldan almaya çalışsın allah belasını versin diyorum çok sinirliyim.kötükedihüso
duygucum yeni ayınız hayırlı olsun, sağlıkla geçsin inşAllah..
geçmiş olsun hastalanmıyordur inşAllah, eğer öylese de üzülme canım, anne sütü ile çabucak toparlar inşAllah.. :1hug:
duygucum geçmiş olsun canım... ıhlamur nane falan içir bol bol... kekik de öksürüğe iyi gelir ama bebeklere kullanılıyor mu bilmiyorum.. bi bakalım kullanılıyor mu...
hımm kekik yağını badem yağı ayçiçeek yağı vb uçucu olmayan bi yağla boynuna karnına sırtına masaj yaparak sürüyormuşsun... soğuk algınlığına iyi geliyormuş...bunu öğrendiğim iyi oldu...
ama se ıhlamur içir onun bi zararı yok...
Selamlar herkese..
Hasta bebıslere gecmıs olsun Allahtan acıl sıfa ıns..
Duygu gecmıs olsun sızede, bebeklerın diş çıkarma donemlerı bagısıklık sıstemının en dusuk oldugu donemmıs bu yuzden kolay hastalanırlarmıs..
Tamamen hasta olmadan onlemını almak gerek doktoruna sorsan belkı bırsey onerır.. ıhlamur muhakkak faydası var ama tamamen koruyamıyor tabıkı.. ınsallah olmaz Egecik...
Hepinize ıyi Günler..
Duygu 7. ayınız hayırlı olsun inş Zeynep sizin de.
Sakin çocuğun bi anda huysuzlaşmasının anneye verdiği duyguyu çok iyi bilirim.Ama inş düzelir en yakın zamanda.
duygucum çok geçmiş olsun canım..sıkma canının bebekler hasta ola ola büyüyecekler.peditus iyi bir şurupmuş..soğuk algınlığı için.ama benimki o şurupu ne zamn içse fışkırır gibi kusuyor..tadını sevmeiyor herhalde..ıhlamurlar falan dene..allh sağlık versin tüm hasta bebişlere...
herkese selamlar hatunlar :CüvCüv:
7ayına giren bebeklere rabbim daha nice aylar yıllar göstersin.. hihoyyytnaime sizede gecmiş olsun cnm
allah beterinden saklasın..:teselli:
duygucum benimki de bu gece cok huysuzdu canı yanmış gibi bağırdı durdu..:sm_confused:
kucagıma aldım sakinleştiriym diye yok..kar etmedi arada hep yapıyo böyle dişten mi neden..
anlayamadım gitti..gece boyu böyle uyana uyana bende mahvoldum oda..:çok üzgünüm:
bide benimki hep yatarken beni arıyo yanına nasıl vazgecircem ayrı yatmasına kara kara onu düşünüyorum:uhm: ve netten araştırıyorum..kızlar nasıl alıştırabilirim gece kendi yatağında yatmaya.???.fena alıştı yaa bende uykusuz gece geciriyorum buğrada..klava:başta alıştı tabi şimdide yalnız yatırıyım diyorum ağlamaktan katıla katıla heba oluyo bu kezde ben dayanamıyorum alıyorm koynuma bölee gece ediyoruz işte uff.. klava:
Hoşgeldin canım çok uzun zamandır yoktun umarım bundan sonra daha sık görürüz seni:)arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum herkese merhaba..kızım ecrin artık gülücükleri ve çıkardığı değişik ama sevimli seslerle hepimizin mutluluk kaynağı...umarım hepiniz ve yavrularınız çok iyisinizdir
Manolyam Ayçam 7 aylık oldu kızlarhihoyyyt
Bu arada sanırım 6. hastalık denen hastalığı geçiriyor 3-4 gün ateşten sonra ateşi birden geçti ve yüzünde ve karnında kızarıklıklar çıktı...Bu 6. hastalık değil de ne?Boğazında kızarıklık olur dyor,boğazında kızarıklık var diye hemen enfeksiyon deyip antibiyotik verdi bize....Yaa bir de doktora dedim ki hani burda Edanın oğlu geçirmişti ben de internetten bakmıştım neymiş diye,doktor bey 6. hastalık olabilir mi dedim beni bir bozdu orda "ben 33 yıldır hasta bakıyorum hanım efendi 6. hastalık olacak çocuğu burda bilmeyecek miyim,lütfen haddinizi bilin dedi" gerizekalı yaa,ben varya yerin dibine girdim orda.Kusura bakmayın falan dedim,şimdi alıp çocuğu götüreyim mi bak bu kızarıklıklar ne peki diye,demekki 33 yıldır pek bir ilerleme katedememişin deyim mi şimdi????
canım geçmiş olsun
7. ayınız kutlu olsun sağlıklı mutlu uzun ömürlü olsun
üzülme canım ya belkide hasta olmamıştır.
7.ayınız kutlu olsun sağlıklı mutlu nice aylara yıllara inşallah
geçmiş olsun canım
allahtan siz evdeyken filan girmemiş
ama dediğin gibi demek takip ediyo allahım yarabbim ne biçim insanlar var ya
Canım sizede çok geçmiş olsun..ınşallah diştendir...Kabızlık çok fena yaa oda geçer inşallah canımcım..GÜnaydın kızlarrr Çok fenayım bu sabahh kız gece yatıp yatıp kalktı 10 dk uyudu 1 nsaat oturdu kabız oldu gene kayısı da verdım dÜn ama bu sbah yaptı kakasını yavru kuŞum gerÇı ondanmıydı bılemıyorum ama dıŞlerden de olabılırr off off Çok kÖtÜyÜm Şımdı de uyanık zıllı kocıŞ bakıyor Şu an ben gıdıp kahvaltı edıp yatıcam bıraz o evdeyken
yaaa ilk çocuk diye heralde ,ne cahiliimmm,Ayça'nın ateşi 39,5oldu ve biz kapıp doktora götürmedik ,üstelik koltuk altından ölçmiştik yani 1 derece de üstüne koymak gerekirmiş yani 40,5 ateş içinde yandı bebeğim.Ben üstünü bile çıkarmadım ama ıslak bezle silmiştik,ayy aslında en korktuğum şeydir ateş,çok da panik yaptım aslında ama hasta diye konduramadım heralde acile götürmedim evde ılık suyla sildik elini yüzünü,calpol verdik ve başında bekledik.senağlama
ne salağım,:1no2:soysana çocuğu bi ılık duşa soksana,nutkum tutuldu heralde,havale geçirmedi Allah korudu meleğimi.&. hastalık aynen bizim yaptığımız gibi,diştendir diye karıştırılıyormuş,hoş belli bir tedavisi veya ateş dışında tehlikesi de yok ama işte insanın bazen eli kolu bağlanıyor mu ne...
sayfa açık kalmış canım yaaemellll gıııı yakaladım senü
naber
ay olurmu ben hep sorarım şu olabilirmi diye,çok şükür tersleyen olmadı,tersleselerdi söylerdim, soruyorum olabilirmi diye.. kafamdaki soru işaretinden kurtulurum sizden duyunca ..derdim.çok sakinimdir ama minicik miniminnacık damarıma basıldığı an ters dönüyorum off sevmiyorum bu huyumu..kavgacıyım galiba biraz.gerçi eskisi kadar değilim çünkü amman demeyi öğrenmeye başladım,insanları değiştiremeyeceğimi bu dünyada herkezin benim gibi düşünemeyeceğini kibarınında kabasınında olduğunu öğrendim.aklıma gelmişken,4 yıl kadar önce doktora'ölecekmiyim doktor' dediğimde doktor değil doktor bey diyeceksiniz demişti bende keşke doktor olsamda bey demeseler demiştim..bide kavgaya dururum he deyip susmasını beceremem.yada biri eleştirdiğinde iki saat açıklama yaparım..uzatmamayı bi becersem..hayret ediyorumki burda kimseyle tartışmadım 1.5 yıl oldu,hayret doğrusuManolyam Ayçam 7 aylık oldu kızlarhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?