Doğum yapmış olan anneler buraya....

Gel tartısak gız.. Şeniz
kaydirigubbakcemile3

Allah şimdiden tekrar kavuştursun Betül..
Evet gerçekten çok değişiklik oldu:)
Valla rahatladım yani haftada bir bunu yapsam herhalde hiç bunalmam...

Sağol canımcım:)Çok bunaldım valla ilaç gibi geldi..Allah razı olsun valla kayınvalidemden birde uyurken çok seviyorum diye aşurede yapmış ama biz dingolar evde ekmek bile yok kadın 6 saat aç bırakıp çıktık evden:1closedeyes:
Al bendende o kadar Emelcim bende hiç altında kalmam:)))En güzelini yapıyorsunkaydirigubbakcemile2

Evet Eda dediğin gibi sanırım öksürük şuan yok çok şükür Allahıma ben hasta ettim diye çok korktum..Burun akıntısı falan yok..TeşekkürlerŞeniz

Betül peksimetli takvim daha güzeldi yaa ama tabi sen bilirsin yinekaydirigubbakcemile5

Canım geçmiş olsun döküntü başladıysa çok şükür ateşi azalmıştır, pek tehlikesi kalmadı demektir..

Aynen senin yaşadıklarını bende yaşadım..Çok met edilmiş bir dr.a götürüyordum her ay özel muayenehanesine 70 ytlle para bayıyordum...
işte en son gidişimizde boranın ateşi vardı işte 6.hastalığın ilk ateş yaptığı gündü bana sizin dr. gibi dişten diştendir deyip gönderdi...akşama internetin başına oturup ben araştırdım ve döküntü olmadan 6. hastalık bu kesin dedim..
Ben dr. olmadan int.ten bir iki yazı okuyarak teşhis koyabiliyorum peki bu dr. sıfatı taşıyan ama dr.la alakası olmayan insanlar baştan sağmak için hastaları kafalarını bile yormuyorlar...
Ayrıca elim kolum bağlı kaldı deyip üzülme çok şükür ki bak Ayçaya bir şey olmamış,bir daha ki sefere daha temkinli olursun...

Son düzenleme:
selam kızlarr çok yoruldum yaww yatak odasını baştan aşağıya temizledim perdelerini de yıkadım kızın yatağını yorganını değiştim bizim yatağınkileride offf şimdide sofrayı kuracağım ancak yicez akşam yemeğini

7.ayınız hayırlı olsun nice aylara yıllara sağlıkla inşallahh

kız 6. hastalık diye diye çocuğu 6.hastalık edicen bazı belirtiler birbirine benzyebilir doktoruna güvenemediysen için rahat etsin diye bi başkasınada göster ama aklına kötü şeyler getirme bacım yaaa allah korusun tüm bebişlerimizi hastalıklardan

allah korusun ateş önemli tabii ama çocuğu ateşlenince suya soktuğunda aklında bulunsun su çok ılık olmasın vücut sıcaklığına yakın olsun ne sıcak ne soğuk öle gerekirmiş dr sölemişti bize bir ara tekrar geçmiş olsuna.s.

nasılsın duygu?ege nasıl?

Emelcim nasıl olsun pek iyi olduğumuz söylenemez..Allah daha büyük dert vermesin ama Ege inanılmaz huysuz bir çocuk oldu çıktı umarım diştendir...Sen nasılsın?Mert kuzusu nasıl?
Ne güzel İstanbula geliyormuşsun bende olmayı o kadar isterdimkisenağlamaYakın olsa bile başka şehirden gelirdim sizlerle tanışmaya ama İzmir işte..Ahh keşkee ahh...

tekrar dene bacım bilmemki ben yapınca açılıyorr:uhm:

Duygu Egenin bu aralar gece uykusunda yaptığını biz haftanın 3-4 günü yaşıyoruz
uykumuz çok problemli,e bir de bu ateşti hastalıktı,yani 1 haftadır zombi gibiyim.Allahtan annem burda da gündüz o beni uyutuyor ben ayçayı.

Bu arada rejim mejim bende hak getire,1 haftada 1 kilo almışım bileeee,annenin negatif etkileri de var işte.Ben elimde tabak ayçanın peşindeyim o benim peşimde,analık işte yaa:asigim:

mert babasıyla oynuyor,ben daha mutfağı toplıycam.istanbullular sesiniz çıkmıyor.geliyormusunuz canana?

gülcüm ay geçmiş olsun çok..allh acil şifalar versin canım ya..mavişe noldu ölee.ateşi varsa kıyafetlerini çıkar ama çok ta çıplak yapma aycayı ..sonra koltuk altlarına eklem yerlerine sirkeli su ile sil.çok etkili oluyor.kısa sürede düşürüyor ateşi ama sonrasında ara ara yine kontrol et canım.en etlkilisi fitil ver.ateş inip sürekli tekrar çıkarsa da enfeksiyon belirtisidir..2-3 gün devam ederse başka dr. götür.
ukala dr. .dri olmuş ama adam olamamaış.sorduklarına adam gibi cevap verse ya..hayır değildir olsa şu belirtiler verir demek çok mu zor..kompleksli işte boşverr..ben de çok tututuğumdur..biri birşey söylese hiiç aklıma o anda hazır cevap gelmez..sonrasında niye böle demedim diye sinir olurum kendime..bir de niye alltta kaldım diye de kafama takarım..çokmpatavatsız değil ama hazır cevap insanları severim..ben öle olmadığımdandır belki de..
ben biyoloji öğretmeni olduğumdan dr. lar ukalalık yapamıyorlar..yapsalar şak yapıştıryorum cevaplarını.nerdeyse onlar kadar bilgi biliyorum.sadece ilaç falan bilmiyom..geçen de bizim dr. kıvançta enzim eksikliği var demişti..anlatıyor sonrasında pankreastan salınan ince bağırsağa dökülen falan diye... ben de dinliyom tabii..arada da yanlış bir bilgi söledi ama ben bozmadım tabii..))) sonra hangi enzim eksik dedim..tabii bu durdu sanki bu niye soruyorki şimdi sanki bilecek meraklı anne dercesine bir kafa işaretiyle yarım yamalak ağızla tripsin dedi.. ben de çok normal bir şekilde haa proteinleri sindiren enzim dedim..adamı görseniz o anda gözleri tokuştu sen nerden biliyorsun dedi..ee ben de havalı bir şekilde ben biyoloji öğretmeniyim dedim..ölemi dedi..o günden sonra adam hiçç hava atamaz oldu..çünkü yanlış birşey sölerim de bozar falan diye..
kadın doğum dr.m da birşeyler anlatırken sen zaten biyolji öğretmenisin bunları biliyorsun diye anlatmazdı pek..ben sağlık derslerine de girdiğim için bayağı bilgim oluyor bu konularda..
ben buranın dr. u sayılırım..bana sorabilirsiniz )))) ( hahaha)) sizi de öle ukalaca terslemem haa ..ilaç isimleri sormayın he anlamam onlardan..ben den olsa olsa deli dr. olur ))..zatii psikiyatrik tedavi de görüyom..yakarım he sizi..yanlış teşhis koyarım -tatlicadiarzu-naniknaniklaelaelaelaelae

baksana emel kimse de tık yok..kız ne gün gelmeyi düşünüyosun canımcımm..ay çok mutlu olurum valla gelirsen..gül de birşey olmazsa gelir bence..umutta gelir inş..ayy ne güzel olur ..ne mutlu oldum birden..

ben olsam derdim valla

Tesekkurler Duygu amın... :)
Bu arada peksimetli daha guzeldı evet.. :)

Emel hepsınden kurtulacaksın merak etme ınsanın psıkolojısı en onemlı olan sey..
Ruh halın ıyı olduktan sonra hastalık barındırmazsın ustunde cabuk gecer ıns.

baksana emel kimse de tık yok..kız ne gün gelmeyi düşünüyosun canımcımm..ay çok mutlu olurum valla gelirsen..gül de birşey olmazsa gelir bence..umutta gelir inş..ayy ne güzel olur ..ne mutlu oldum birden..

ateşi geçti canım şükür ama şimdi de kızarıklık oldu tüm vücüdü ve yüzü.:çok üzgünüm:Bence 6. hastalık,bütün belirtiler onu gösteriyor.Gerçi kan tahlili yaptırdık,orda hafif bir enfeksiyon çıkmıştı doktor da hani ateş şikayetiyle de gidince direk buna dayanarak antibiyotiği dayadı tabii...Ben sorunca da bozdu beni bi de manyakkkkkkötükedihüso

Nereye buluşma mı var kız??Nerde,ne zaman bacııım????Ben uzak kaldım biraz.
kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…