- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #20.481
sayfa açık kalmış canım yaa
ay olurmu ben hep sorarım şu olabilirmi diye,çok şükür tersleyen olmadı,tersleselerdi söylerdim, soruyorum olabilirmi diye.. kafamdaki soru işaretinden kurtulurum sizden duyunca ..derdim.çok sakinimdir ama minicik miniminnacık damarıma basıldığı an ters dönüyorum off sevmiyorum bu huyumu..kavgacıyım galiba biraz.gerçi eskisi kadar değilim çünkü amman demeyi öğrenmeye başladım,insanları değiştiremeyeceğimi bu dünyada herkezin benim gibi düşünemeyeceğini kibarınında kabasınında olduğunu öğrendim.aklıma gelmişken,4 yıl kadar önce doktora'ölecekmiyim doktor' dediğimde doktor değil doktor bey diyeceksiniz demişti bende keşke doktor olsamda bey demeseler demiştim..bide kavgaya dururum he deyip susmasını beceremem.yada biri eleştirdiğinde iki saat açıklama yaparım..uzatmamayı bi becersem..hayret ediyorumki burda kimseyle tartışmadım 1.5 yıl oldu,hayret doğrusu
Gel tartısak gız.. Şeniz
kaydirigubbakcemile3
ooh DUYGU ıyı yapmıssınız.. kaydirigubbakcemile2
bende esımle elele tutusup taksımde gezmeyı ozledım valla galatadan asagı ınmeyı... :asigim:
bakalım ne zaman yapıcaz.. annem olsa coktan yapmıstık bunu ama malesef ıste..
bu arada annemler burda pazar gıdecekler.. hihoyyyt
BETÜLCÜM ANNENLERE ÇOK SELAMMM....
DUYGUCUM VALLA NE İYİ ETMİŞSİN KAÇ GÜNDÜR DARALMIŞTIN ZATEN SEFAN OLSUNkaydirigubbakcemile2
YA KIZLAR BEN BU EVİ NASI TEMİZLİCEM Bİ GÖRSENİZ VARYAAA KORKAR KAÇARSINIZZZ HİİİÇÇ İŞ YAPAMIYORUM BİRAZ DAHA BAHAR GELSİN İYİCE DYE DE BEKLİYOM VALLA NE EDEMM
sayfa açık kalmış canım yaa
ay olurmu ben hep sorarım şu olabilirmi diye,çok şükür tersleyen olmadı,tersleselerdi söylerdim, soruyorum olabilirmi diye.. kafamdaki soru işaretinden kurtulurum sizden duyunca ..derdim.çok sakinimdir ama minicik miniminnacık damarıma basıldığı an ters dönüyorum off sevmiyorum bu huyumu..kavgacıyım galiba biraz.gerçi eskisi kadar değilim çünkü amman demeyi öğrenmeye başladım,insanları değiştiremeyeceğimi bu dünyada herkezin benim gibi düşünemeyeceğini kibarınında kabasınında olduğunu öğrendim.aklıma gelmişken,4 yıl kadar önce doktora'ölecekmiyim doktor' dediğimde doktor değil doktor bey diyeceksiniz demişti bende keşke doktor olsamda bey demeseler demiştim..bide kavgaya dururum he deyip susmasını beceremem.yada biri eleştirdiğinde iki saat açıklama yaparım..uzatmamayı bi becersem..hayret ediyorumki burda kimseyle tartışmadım 1.5 yıl oldu,hayret doğrusu
Merhabalar..
Umut her zaman onlar alttan alacak değiller birazda bizim susmamız görmezden gelmemi gerekiyor..Hiçbir erkek anne gibi düşünemiyor bu kocana özgü bir şey değil...
Kaldı ki daha öncede söylemiştimm eşin o şekilde büyümüş,babasından da öyle görmüş..Sen biraz sabır göstereceksin bu konuda..Aşılamaya çalışacaksın güzel dille anlatmaya çalış..bak hasta olsa vicdan azabı çekmezmisin hadi aşkım eve çıkıp kıyafetini alalımm rahat rahat gezelim aşkım filan desen işe yaramaz mı?..
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış,senin lazama işlemeyecekkaydirigubbakcemile3
Şaka maka ben hep eşime böyle mi davranıyorum?..hayır ama birileri çıkıp bana bunları hatırlatınca hiç değilse daha ılımlı yaklaşıyorum...
Havalar güzelleşiyor sıkıntıların dpresyonların bitmesine az kaldı hihoyyyt
Naime geçmiş olsun,arkadaşlar dediği gibi cana gelmesinde eşyanın yeri dolar elbet bir gün...
Duygu diş çıkarmamıza yakın bizimde öksürüğümüz oldu özellikle sabahları..aynı senin gibi düşündüm ama dr.umuz dişten öksürdüğünü söyledi...tam nedenin bilmiyorum..
Eğer burun akıntısı hapşırma yoksa sizinkisi de dişten olabilir...
Hicran söylediğin linki adres çubuğuna kopyaladım ceyinin resmi çıktı allta da oy veri butonunu tıkladım ama aynı kalıyor sayfa açılmıyor :sm_confused:
Manolyam Ayçam 7 aylık oldu kızlarhihoyyyt
Bu arada sanırım 6. hastalık denen hastalığı geçiriyor 3-4 gün ateşten sonra ateşi birden geçti ve yüzünde ve karnında kızarıklıklar çıktı...Bu 6. hastalık değil de ne?Boğazında kızarıklık olur dyor,boğazında kızarıklık var diye hemen enfeksiyon deyip antibiyotik verdi bize....Yaa bir de doktora dedim ki hani burda Edanın oğlu geçirmişti ben de internetten bakmıştım neymiş diye,doktor bey 6. hastalık olabilir mi dedim beni bir bozdu orda "ben 33 yıldır hasta bakıyorum hanım efendi 6. hastalık olacak çocuğu burda bilmeyecek miyim,lütfen haddinizi bilin dedi" gerizekalı yaa,ben varya yerin dibine girdim orda.Kusura bakmayın falan dedim,şimdi alıp çocuğu götüreyim mi bak bu kızarıklıklar ne peki diye,demekki 33 yıldır pek bir ilerleme katedememişin deyim mi şimdi????
Bu arada sanırım 6. hastalık denen hastalığı geçiriyor 3-4 gün ateşten sonra ateşi birden geçti ve yüzünde ve karnında kızarıklıklar çıktı...Bu 6. hastalık değil de ne?Boğazında kızarıklık olur dyor,boğazında kızarıklık var diye hemen enfeksiyon deyip antibiyotik verdi bize....Yaa bir de doktora dedim ki hani burda Edanın oğlu geçirmişti ben de internetten bakmıştım neymiş diye,doktor bey 6. hastalık olabilir mi dedim beni bir bozdu orda "ben 33 yıldır hasta bakıyorum hanım efendi 6. hastalık olacak çocuğu burda bilmeyecek miyim,lütfen haddinizi bilin dedi" gerizekalı yaa,ben varya yerin dibine girdim orda.Kusura bakmayın falan dedim,şimdi alıp çocuğu götüreyim mi bak bu kızarıklıklar ne peki diye,demekki 33 yıldır pek bir ilerleme katedememişin deyim mi şimdi????
selam kızlarr çok yoruldum yaww yatak odasını baştan aşağıya temizledim perdelerini de yıkadım kızın yatağını yorganını değiştim bizim yatağınkileride offf şimdide sofrayı kuracağım ancak yicez akşam yemeğini
yaaa ilk çocuk diye heralde ,ne cahiliimmm,Ayça'nın ateşi 39,5oldu ve biz kapıp doktora götürmedik ,üstelik koltuk altından ölçmiştik yani 1 derece de üstüne koymak gerekirmiş yani 40,5 ateş içinde yandı bebeğim.Ben üstünü bile çıkarmadım ama ıslak bezle silmiştik,ayy aslında en korktuğum şeydir ateş,çok da panik yaptım aslında ama hasta diye konduramadım heralde acile götürmedim evde ılık suyla sildik elini yüzünü,calpol verdik ve başında bekledik.senağlama
ne salağım,:1no2:soysana çocuğu bi ılık duşa soksana,nutkum tutuldu heralde,havale geçirmedi Allah korudu meleğimi.&. hastalık aynen bizim yaptığımız gibi,diştendir diye karıştırılıyormuş,hoş belli bir tedavisi veya ateş dışında tehlikesi de yok ama işte insanın bazen eli kolu bağlanıyor mu ne...
nasılsın duygu?ege nasıl?
Merhabalar..
Umut her zaman onlar alttan alacak değiller birazda bizim susmamız görmezden gelmemi gerekiyor..Hiçbir erkek anne gibi düşünemiyor bu kocana özgü bir şey değil...
Kaldı ki daha öncede söylemiştimm eşin o şekilde büyümüş,babasından da öyle görmüş..Sen biraz sabır göstereceksin bu konuda..Aşılamaya çalışacaksın güzel dille anlatmaya çalış..bak hasta olsa vicdan azabı çekmezmisin hadi aşkım eve çıkıp kıyafetini alalımm rahat rahat gezelim aşkım filan desen işe yaramaz mı?..
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış,senin lazama işlemeyecekkaydirigubbakcemile3
Şaka maka ben hep eşime böyle mi davranıyorum?..hayır ama birileri çıkıp bana bunları hatırlatınca hiç değilse daha ılımlı yaklaşıyorum...
Havalar güzelleşiyor sıkıntıların dpresyonların bitmesine az kaldı hihoyyyt
Naime geçmiş olsun,arkadaşlar dediği gibi cana gelmesinde eşyanın yeri dolar elbet bir gün...
Duygu diş çıkarmamıza yakın bizimde öksürüğümüz oldu özellikle sabahları..aynı senin gibi düşündüm ama dr.umuz dişten öksürdüğünü söyledi...tam nedenin bilmiyorum..
Eğer burun akıntısı hapşırma yoksa sizinkisi de dişten olabilir...
Hicran söylediğin linki adres çubuğuna kopyaladım ceyinin resmi çıktı allta da oy veri butonunu tıkladım ama aynı kalıyor sayfa açılmıyor :sm_confused:
Emelcim nasıl olsun pek iyi olduğumuz söylenemez..Allah daha büyük dert vermesin ama Ege inanılmaz huysuz bir çocuk oldu çıktı umarım diştendir...Sen nasılsın?Mert kuzusu nasıl?
Ne güzel İstanbula geliyormuşsun bende olmayı o kadar isterdimkisenağlamaYakın olsa bile başka şehirden gelirdim sizlerle tanışmaya ama İzmir işte..Ahh keşkee ahh...
baksana emel kimse de tık yok..kız ne gün gelmeyi düşünüyosun canımcımm..ay çok mutlu olurum valla gelirsen..gül de birşey olmazsa gelir bence..umutta gelir inş..ayy ne güzel olur ..ne mutlu oldum birden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?