- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #20.501
gülcüm ay geçmiş olsun çok..allh acil şifalar versin canım ya..mavişe noldu ölee.ateşi varsa kıyafetlerini çıkar ama çok ta çıplak yapma aycayı ..sonra koltuk altlarına eklem yerlerine sirkeli su ile sil.çok etkili oluyor.kısa sürede düşürüyor ateşi ama sonrasında ara ara yine kontrol et canım.en etlkilisi fitil ver.ateş inip sürekli tekrar çıkarsa da enfeksiyon belirtisidir..2-3 gün devam ederse başka dr. götür.
ukala dr. .dri olmuş ama adam olamamaış.sorduklarına adam gibi cevap verse ya..hayır değildir olsa şu belirtiler verir demek çok mu zor..kompleksli işte boşverr..ben de çok tututuğumdur..biri birşey söylese hiiç aklıma o anda hazır cevap gelmez..sonrasında niye böle demedim diye sinir olurum kendime..bir de niye alltta kaldım diye de kafama takarım..çokmpatavatsız değil ama hazır cevap insanları severim..ben öle olmadığımdandır belki de..
ben biyoloji öğretmeni olduğumdan dr. lar ukalalık yapamıyorlar..yapsalar şak yapıştıryorum cevaplarını.nerdeyse onlar kadar bilgi biliyorum.sadece ilaç falan bilmiyom..geçen de bizim dr. kıvançta enzim eksikliği var demişti..anlatıyor sonrasında pankreastan salınan ince bağırsağa dökülen falan diye... ben de dinliyom tabii..arada da yanlış bir bilgi söledi ama ben bozmadım tabii..))) sonra hangi enzim eksik dedim..tabii bu durdu sanki bu niye soruyorki şimdi sanki bilecek meraklı anne dercesine bir kafa işaretiyle yarım yamalak ağızla tripsin dedi.. ben de çok normal bir şekilde haa proteinleri sindiren enzim dedim..adamı görseniz o anda gözleri tokuştu sen nerden biliyorsun dedi..ee ben de havalı bir şekilde ben biyoloji öğretmeniyim dedim..ölemi dedi..o günden sonra adam hiçç hava atamaz oldu..çünkü yanlış birşey sölerim de bozar falan diye..
kadın doğum dr.m da birşeyler anlatırken sen zaten biyolji öğretmenisin bunları biliyorsun diye anlatmazdı pek..ben sağlık derslerine de girdiğim için bayağı bilgim oluyor bu konularda..
ben buranın dr. u sayılırım..bana sorabilirsiniz )))) ( hahaha)) sizi de öle ukalaca terslemem haa ..ilaç isimleri sormayın he anlamam onlardan..ben den olsa olsa deli dr. olur ))..zatii psikiyatrik tedavi de görüyom..yakarım he sizi..yanlış teşhis koyarım -tatlicadiarzu-naniknaniklaelaelaelaelae
kimsecükler kalmadı galiba yarın görüşürüz ben de uyuyayım barimm.benim kerata 8.30 uyudu.bir kaçgündür erken uyuyor maşşhl diyeyim.ama gündüz çok gereksiz ağlamarı oluyor.hep oyun , kucak falan istiyor..dişlerden de olabilir..geçer umarım en kısa zamnda..hepinizi çok öptüm..
ateşi geçti canım şükür ama şimdi de kızarıklık oldu tüm vücüdü ve yüzü.:çok üzgünüm:Bence 6. hastalık,bütün belirtiler onu gösteriyor.Gerçi kan tahlili yaptırdık,orda hafif bir enfeksiyon çıkmıştı doktor da hani ateş şikayetiyle de gidince direk buna dayanarak antibiyotiği dayadı tabii...Ben sorunca da bozdu beni bi de manyakkkkkkötükedihüso
Nereye buluşma mı var kız??Nerde,ne zaman bacııım????Ben uzak kaldım biraz.
kafamçokkarıştı
İyi geceler canım,diş çıktıktan sonra rahatlarsınız artık az kaldı,çok şükür biz atlattık..
bende buluşmaya katılmak isterim ama tek gelemem galiba....
Allah rahatlık versin...
datluuuu kaydirigubbakcemile3şimdilik bu kadar ders yetr sizee )))..yarın ki konumuz canlılarda üreme..herkes dersine çalışıp ta gelsin bakalım ))delikafadulden:tomato::mymeka::
canım kimle gelirsen gel yetrki gel kabul ederim..iyi geceler herkeşlere...
Hayırlı Cumalar herkeze..Mert artık 8.30 da kalkıyoEmelcim nasıl olsun pek iyi olduğumuz söylenemez..Allah daha büyük dert vermesin ama Ege inanılmaz huysuz bir çocuk oldu çıktı umarım diştendir...Sen nasılsın?Mert kuzusu nasıl?
Ne güzel İstanbula geliyormuşsun bende olmayı o kadar isterdimkisenağlamaYakın olsa bile başka şehirden gelirdim sizlerle tanışmaya ama İzmir işte..Ahh keşkee ahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?