Doğum yapmış olan anneler buraya....

21. gün
ben en çok annemi seveyim en iyisi. babamdan pek bir hayır yok. bugün baktım anneme diyor ki "sustur
şu çocuğu", anlamıyorum ya nasılsa, kalbim kırıldı, bir de dün akşam hiç kucağına almadı. en iyisi
trip yapayım ben şimdi

22,gün
annemin memelerini bir tek ben emmiyormuşum. bu gece babamın da emdiğini gördüm. demek ki hayat
kaynağımız bu süt.

23. gün
dikkat ettim de hortumdan kalan son parçanın yerinde yeller esiyor. yeniden bağlarlar diye
hayallerim de suya düşmüş oldu böylece. annem bana sürekli kızım diyor, ne anlama geliyor acaba

24. gün
bugün doktora götürdüler,kilo almışım. doktorum söyledi. tam 2. 56 kg.. vay be.. doğduğum günün tam
iki katı.. kadın her yerimi kurcaladı, ölçtü biçti. hastaneye falan da götürdüler, bir sürü
bekledim, huzursuz oldum hem de. neyse ki arada süt verdiler de moralim düzeldi. akşam yıkandım, bu
sefer suyu iyi ayarlamışlardı çok hoşuma gitti, kurulanırken arıza çıkarmayı ihmal etmedim tabii
ki.

25.gün
şu büyükleri anlamak ne zor
her öğünden sonra yalvar yakar geğirmemi veya osurmamı bekliyorlar. dua eder gibi "hadi bebeğim
gazını çıkar, gazını çıkar, pırt yap" ...
hayır yani, gazı çıkaran ben, rahatlayan onlar, anlayamıyorum

26.gün
bugün insanlar ne kadar tutarsız ve saçma davranıyo bunu anladım.
karşıma geçiyolar, işaret parmaklarını sallayarak bana "hııımmmmm!!!!" yapıyolar,
dudaklarım büzüşüp tam ağlamaya başlayacakken "ay kıyamam!" diyerek kucaklarına alıp seviyolar
susunca yine aynısını yapıyolar
hatta bunun için seyirci bile topluyolar
delircem ulan

27. gün:
aman allahım..ellerim.. ne harika şeyler ne tarafa dönmelerini istesem o tarafa dönüyorlar.. hey
dostum..bu dünyada hakikaten enteresan şeyler var.. bak mesela parmaklarım hepsi birden dans
ediyorlar sanki günlerdir ya da ben kafayı sıyırıyorum. gece sırf onlarla oynayabilmek için uyandım
biliyor musun..

28.gün
bugün beni yıkarlarken suya kakamı yaptım, halleri çok komikti, ikisinin de üstü başı battı, benim
de üstüm başım battı ama olsun beni bir daha yıkadılar, daha çok suda kalmış oldum, kurulanırken
arıza çıkarmayı ihmal etmedim, annem de hemen süt verdi, moralim yerine geldi

29. gün
bugün uyurken kabus gördüm: memelerde süt bitmisti.

30.gün
artık hayatın sadece meme emmek ve altımı batırmaktan ibaret olmadığını, bide "e e e e e e e e" diye
bişeyin varlığını öğrendim. hayır zoruma giden bunu yaparken beni deli gibi sallıyorlar içim dışıma
çıkıyor valla.

gülcüm 16 nisanda emel ist. gelecekmiş kısmetse..bana da gelecek..o gelmişkene siz de gelin hanii diyorumm..güzel olur..gelmek isteyenleri beklerim dedim..kim gelirse artık..teklif var ama ısrar yok.gelene gelmeyene saygımız var..herkesin kendine göre bir işi oluyor..

kız ayten ne güzel ya gülmek ten ölecektim az kaldı da oğlum yetim kalmasın dedim ölmedim hehe )))
tank you şekrcimm okuyayım biraz daha..iyi geceler..

bilgili hatunun da hali başka oliyiii canumŞeniz

kimsecükler kalmadı galiba yarın görüşürüz ben de uyuyayım barimm.benim kerata 8.30 uyudu.bir kaçgündür erken uyuyor maşşhl diyeyim.ama gündüz çok gereksiz ağlamarı oluyor.hep oyun , kucak falan istiyor..dişlerden de olabilir..geçer umarım en kısa zamnda..hepinizi çok öptüm..

İyi geceler canım,diş çıktıktan sonra rahatlarsınız artık az kaldı,çok şükür biz atlattık..
bende buluşmaya katılmak isterim ama tek gelemem galiba....
Allah rahatlık versin...

gülcüm benimkine de kendi dr. uz değil ama başka dr. götürmüştük.nezle olmuştu antibiyotik vermişti önceden..ben bildiğim için nezlede antibiyotiklik işi yok..vermedim antibiyotiği..bir kaç kez kalopol vermiştim..kendiliğinden geçmişti.bebeğime gereksiz yere antibiyotik verip bağışıklık sist.i zayıflatayım iyice..bu dr. lar en ufacık hastalıkta işi garantiye almak için hemen antibiyotik veritorlar..tabiki ateşi hiç düşmez uzun sürer çok ağır geçirir veririz ama her hastalandığında vücuduna antibiyotiği dayarsak kendi kendine yenmeyei öğrenemez.bir de vücuttaki bakteriler konjugasyon yaparak ( genetik yapılarını değiştirerek) daha da dirençli hale geçiyorlar..bundan sonra verilen antibiyotkilerde işe yaramıyor..hafif soğuk algınlıklarında bir kaç gün vücudunun kendi kendine direnmesi beklemekte fayda var.yok iyileşme olmayıp daha da ilerlerse antibiyotiğe başlamak gerek..şimdilik bu kadar ders yetr sizee )))..yarın ki konumuz canlılarda üreme..herkes dersine çalışıp ta gelsin bakalım ))delikafadulden:tomato::mymeka::

günaydın kızlar..sabahın köründe kalktı kıvanç bey..oyun istiyormuş..saat 6 da uykum var yaaa..ayağımda falan salladım uykusu çok açılmadan tekrar uyusun diye ama yemedi kerata..)) babası da işe gidiyordu onu gördü uyurmu hiçç..yaramaz şimdi yumurcak tv. seyrediyor..kendi kendine konuşuyor içerde..ama o da haklı dün akşam 8.30 da uyudu..ben de 12.30 gibi yattım.ama bir zamn uyuyamadım.1.30 du en son saat.saat 6 da kalktım.yani 4,5 saatlik bir uykum var.oda gece 2 kere bölündü..ne yapayım oğlum sağlıklı olsun da uyumayayım.ama bu akşam onunla birlikte erken uyuyacam işn.öle diyorum ama o saatlarde de uykum gelmiyorki..mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

Hayırlı Cumalar herkeze..Mert artık 8.30 da kalkıyo(ne güzel 11'e kadar yatardı..
Gerçekten bazen acayip huysuzlaşıyorlar,Mertte dönem dönem oluyor diştenmi diyorum 2gün sonra eski haline dönüyor şükür.Ama diş çıkaracağı zaman nasıl olur bilmem.
Canan,inşallah yarın İstanbuldayız ama sana haftaya gelirim tabi seninde müsait olduğun bir gün..kimsenin gelmeye niyeti yok sanırım:1closedeyes: Annemlerin interneti sorunlu,fazla yazışmayın ha nasıl okurum ben 9 günü:bbo: Hadi hoşçakalın..Çok işim var çookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…