Doğum yapmış olan anneler buraya....

herkese hayırlı cumalar ....
allahımm ya bebeklerimize sağlık ver yarabbimm benim kızda hır hırrr başladı yine yawww.......
hicran dün görüştümm birsen'le bu arada haber verdiğin için sağoll canım...

banane banane kıskanırım ben :dilcikar:şaka bi yana canım benim bu çizelge boy ve kg çizelgesi mi oluyo nasıl artıyo yoksa sen mi yazıyosun kg.sunu boyunu

Evet canım bebeklerın takvımıyle aynı yere kopyalanıyor..
Yalnız artmıyor azalması lazım kılo takvımı ya kaydirigubbakcemile3 ben gırıyorum kıloyu... boy a gerek yok ama..

Herkese Hayırlı Cumalar:))
Dün gece Ege günler sonra Allahıma binlerce kez şükürler olsunki süper bir uyku çekti 41 kere maşallah
Saat 10.45te yataktan kalktık..10 gündür artık bayılcaktım resmen vücudum dinlendi yaa Cumaların yüzü suyu hürmetine Allah acıdı artık herhalde bize...
Şimdi kahvaltı yapcaz sonrada bugün doktor randevumuz var saat 2 de bakalım ne olcak..Ege ultrasonada gircek bugün..3 ay önce girmişti şimdi bir daha gircek hayırlısıyla..
Bugün doktora gitcek ya yine melek gibi olur sanki biz yalan söylüyormuşuz gibi doktora:)))
Bugün ızmir 25 derece falan sanırım:)Bebek arabasınıda alıcaz ordan Kordon a gezmeye:)
Eeee kızlar ızmirde yaz geldi artık beni az görürsünüz böyle haftada 3 4 gün sokakta alırım soluğumukaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın.. kaç gündür nette sorun vardı. giremedim. şimdi eşim uyuyo bende bizim bıcırığı aldım salona geldım o şimdi oyuncaklarla oynuyo bende bir bakım dedim size ... bu arda hanı sayfanın basında birinci okunmamış mesajı göster yazısı çıkıyoduya benımkınde son zamanlarda çıkmıyo arada bir 2 gundur girmedım mesela kaç sayfa okumadım bilmıyorum geçmişi okuyamadım daha zaten kaçıncı sayfada kaldıgımı unuttum burdan devam ederim artıkk...

duygucumm gezz bakalımmm gerçi antalyada süperr ama ben öyle tek gezmeyi sevmiyorumm sıkılırımm benn bu arada ege'uyumasına sevindimm umarım bundan sonra dahada düzene girer uykularıı...

günaydın kızlarrrrr yine zor bir sabahtı ceylin pek huysuzdu yeni uyuttum kociş yok evde busabah yalnızımmm namazdan sonra gelecekmişş banyoya gidecektim yaww terledim oturup kalkmaktan resmen bugün yine temizlik var bende bugünde oturma odasını halledicem akşamada anneme geçebilirim bu haftasonu bekliyorlar bizi pazar günüde hava iyi olursa inşallah kahvaltıyı sahilde bi yerlerde yapıcakmışız ceylini naıl götürücem bilmiyorum hava iyi olursa ne ala yoksa bensuz gideceklerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…