Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar Aslan uyuyordu sonra uyandı bırden yogurt mayalıyodum bende..
kaldırdım koltuga koydum yanına oyuncagını bıraktım mutfaga gıttım..
aglıyodu ıcerı gıttım geldım bı baktım yan donmus oyuncaga dogru uzanmıs uyumus yıne.. :)
Çok tatlı olmus yaaaa teyzelerii.. Şeniz

Filin burnundan tutmus oyle uyuyor.. kaydirigubbakcemile3 Şeniz
Alıntı yapmayın sılıcem :)
-----------

Son düzenleme:
Şimdi de uyandı kaldıgı yerden det dit det dıye oynamaya devam edıyor fılle...:roflol:
Ay bu cocuk delın edıyor benı ısırıcam her yerını yaa... Şeniz
Bi çorba yapayımda ıcıreyım barı oglen oldu..

amanın ne güzel uyuor öle aslanımız..malşşlh....benim de uykum geldi şimdi bak.ama kıvanç beyin uyuduğu yarım saatte ben uyumaya kalksam salk gibi oluyorum..daha fena oluyorum..canım hiçç ev toplamak iş yapmak istemiyor..akşama kadar bilg. zamn geçirmek, kitap okumak vb. canım istiyor emme nerdeeeeeeee.

what is up mannnnnnnnn. -tatlicadiarzu-

aytencim şimdi gülüm girerse senin ingilizceni yer bütürü hee ona göree..yanlış bişey söyleme..)) would you like cofee ? yes ..what are you doing now? are you working?ı am a teacher..ı love you aytenn..pleasa kiss mr. ege when you go home pleasa...hehehe..biz bişey biliyok ta konuşuyozz leeeeen..burayı hep boşı boş mu sandın leen sen şakkıdısüprizzzzz:mymeka:

ne o o ayten versene cevap..kal geldi dimi )))) hehehee ben adamı ingilizcemle döverim beee..

canooo ben cevap verim mi aytenin yerine
"please " sonunda e olacak :teytey: a.s.sırnaşık şey .... kızma hee şaka yapıyorum

betül aslan çok tatlııı maaşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…