- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #20.561
canooo ben cevap verim mi aytenin yerine
"please " sonunda e olacak :teytey: a.s.sırnaşık şey .... kızma hee şaka yapıyorum
betül aslan çok tatlııı maaşallah
Filin burnundan tutmus oyle uyuyor.. kaydirigubbakcemile3 Şeniz
Alıntı yapmayın sılıcem :)
http://img7.th.jpg[/IMG
aytencim şimdi gülüm girerse senin ingilizceni yer bütürü hee ona göree..yanlış bişey söyleme..)) would you like cofee ? yes ..what are you doing now? are you working?ı am a teacher..ı love you aytenn..pleasa kiss mr. ege when you go home pleasa...hehehe..biz bişey biliyok ta konuşuyozz leeeeen..burayı hep boşı boş mu sandın leen sen şakkıdısüprizzzzz:mymeka:
canooo ben cevap verim mi aytenin yerine
"please " sonunda e olacak :teytey: a.s.sırnaşık şey .... kızma hee şaka yapıyorum
betül aslan çok tatlııı maaşallah
ayyy yerim onu bennnbenim kızda filli çıngırağı var onu tutarak uyuyor genelde onu çok seviyorr bunlar iyi anlaşacaklarrr dönürümm:roflol:
hicrancım aman hilalcim ney diyeceğimi şaşırdım..gerçekte hangisi yaww? hangisi takam adın ? sen bana bir rep veriyon benim puanlar çok artıyor..herhalde senin puan yüksek olduğundan..))) hep beklerim böle repler sen den canuumcumm..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
hilalciim allh torunlarını da kucağına almayı nasip eyler inş.hatta torunun da torunlarını...amiiin
hicrancım bu arada çok güsel bi yüzün var şekerimmm
hicran ya hani senin kıza takmıştın ya uzun saç ayy bayıldım ya..onu yarışmaya soksana..çook talı yaww.gerçi puanlarda hile oluyor ama olsun..güzellk görsünler..ceylin aynı sana benziyor maşşh..allh güzel bir hayt nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?