Doğum yapmış olan anneler buraya....

size bi bakiim dedim kız uyandı oturma odası yarım kaldı kociş gelince devam edicem ceylin koltuğunda oturuyor yanımda bebeği ile oynuyorr :)

:roflol::roflol::roflol::roflol::lepi::lepi:a.s.

canooo ben cevap verim mi aytenin yerine
"please " sonunda e olacak :teytey: a.s.sırnaşık şey .... kızma hee şaka yapıyorum

betül aslan çok tatlııı maaşallah

gözdecim kızmam öle şeylere.biz de şaka yapıyok herhalde..samimyetten söylüyoz..ayten kaçtı gitti :tomato:delikafadulden.. cancağızımın işi var galiba..buranın en yoğun ve zayıflamada en azimli annesi seçtinm onii...benden 100 aldı..ama ingilizceden kaldı şekercimm..
ayteeenn nooldiiii rengiin soldiiiiii..........cevap versene gızz..muhattap olmayarak daha da mı şırnaştıryosun beniii..kızz ben geliyom sen gisdidyorsun yawww.....

hicrancım aman hilalcim ney diyeceğimi şaşırdım..gerçekte hangisi yaww? hangisi takam adın ? sen bana bir rep veriyon benim puanlar çok artıyor..herhalde senin puan yüksek olduğundan..))) hep beklerim böle repler sen den canuumcumm..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

kızlar arada burada hiiiç yazmayan ama okuyanlar kısmında düzenli gördüğüm bazı niçkler var..acep bu arkadaşlar niyeküne yazmalzar..çok merak ediyom.konuşsunlar..tanışalım..arkadaş olalım dimi ama..acaba diyorum yazılarımızı kontrol eden ajan niçkler falan mı ? öle birşey olabilirmilkkinee??amanınn yoksam bizi banlamasınlar..uyyy..
benim oğlan birazdan uyanır diye uyumadım..2 saattir uyuyor kerata.ben nezamn uyumaya kalksam hemencecik uyanıyor.maksus mu yapıyor bunlar yaww

iadei repleri beklerim canımm:jeyyar::roflol: verebildiğim kadar hepinize veriyorum farkındasınız herhaldeee madem rep hakkı vermişler neden boşa gitsin değilmiiiii :roflol::roflol:

sen nasıl istiyorsan öle de bacımmmmmm hilal hicrann ben hepsine razıyımmmm:içelim:

Tesekkurler deryacım evet uyurken kı halını cok sevıyorum yaa... hepten masum oluyorlar.. hele emzıkle.. gercı epeydır vermıyordum emzık..
dun aksam verdım ozlemısım ya emzık emmelerı cok hosuma gıdıyor.. o dudagını oynaması yokmu... bı de gozlerını dıkıp bakıyo mesela.. :ecrin_bebek:
Ay bugun kanım kaynadı baya bırsey olmasa barıı... Allah korusun.. :çok üzgünüm:

ahanda buda yeni resmümüzzzzzzzzzzz 2 gün önce çekildiiii

alıntı yapmayın dememe gerek yok herhaldeeeeeeeeeee:roflol:

[

Son düzenleme:
hicran ya hani senin kıza takmıştın ya uzun saç ayy bayıldım ya..onu yarışmaya soksana..çook talı yaww.gerçi puanlarda hile oluyor ama olsun..güzellk görsünler..ceylin aynı sana benziyor maşşh..allh güzel bir hayt nasip eylesin

ay hicrancım çok göselll çıkmışınız kızıcınlaaa maşallahhhhhbetülcüm oku aslan ı bak en çok annenin nazarı değermiş ben öyle yiyecek gibi olduğum zaman hemen okuyorum tuanhanı:Saruboceq:
canancım bende farkediyom arada okuolar okuyolar gidiolar eee yazın madem dimi amaa

komik bebeklerde var canımmm koydum onu bennn agudakindeesırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…