Doğum yapmış olan anneler buraya....

hicran fotoları imageshack den değilde başka biryerden mi koyuyorsun?
normalde göremiyordum işteyken resimleri çünkü seninkileri görüyorum

yaşımda ne var leyyyyyyyyyyyyynnn dahaa 34 e yeni girdim kıskanç gacııııııııııııııı :roflol:

)))) ablacığım gençsin tabii de yanee 20 lerde değülük artuk...benim 17 lik öğrencilerim var kart karı gibi bazılarıı..bennde 30 lardayım canım..kıaskananlar çatlasuuuubn emii)):mymeka: bu arda resim valla çok güzel olmuş..

dimi deryacım hicran arkadaşımız maşşh karpuz gibi kadın..güzel valla cildi falan gergin..maşşlh..yaşına göre cildi yüzü güzel maşşlh..

yaşımda ne var leyyyyyyyyyyyyynnn dahaa 34 e yeni girdim kıskanç gacııııııııııııııı :roflol:

bak doğru tespşit etmişin yata yata karpuz oldum resmennn:roflol::roflol:

:roflol: :roflol:
Şeniz

hımmm mesaj yazma ekranından denedim eklenti ekle diye biryer var ordan...
ordan da foto eklenebiliyormuş imageshacke gerek yok madem artıkın

Eklentiler

• $DSC01565.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:

çatlasun valllaaa şaka bi yana gerçekten hormonlu şeyleri yemektanmidir nedir yaşı küçük bazı kızları görüyomda ben onların yanında lopez im lopezzz:roflol:

maşşlh ya çok talı hepsi de..hanii insanın bebeği kendine çok güzel gelir ama sizinkileri valla o kadar beğeniyorum..hiiç çirkin bebek olmazmıya saflıkları yüzlerine vurmuş..

Tuh ya hıcran kahvaltı anlatmıs demek dr ama kacırdık orayı sen dınledın mı kahvaltıda ne yedırılmesı gerektıgını soylemıs ?

betül sınav nasılsı kaç gundur giremeyınce soramamdım ?
bu arada bizde yürüteç aldık eşim almış daha doğrusu şimdilik gunde 15 dk koyuyorum ama bıcırık oğlum ayrılmak ıstemıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…