Doğum yapmış olan anneler buraya....

Oy yerım ben onu ne guzel sevmıs masallah

Fena degıldı canım cok cok ıyı gectı dıyemıyorum malesef umarım gecer bır nottur o yeter sımdılık..

Sen nasılsın nasıl gıdıyor orada hayat.. ?

naniknanik allah iyilğini versin döktürmüşsün :roflol:

:roflol::roflol::roflol: ayy bugün çok moktan bir gündü beni güldürdün deli şey -tatlicadiarzu-

ay canım ya çok geçmiş olsun canım nasıl olsun burda hayat bazen çileden çıktıgım zamanlar oluyo ama ne yapalım idare ediyoruz.. daha bi vilada bullamadım yaa bunlara göre biz akılsızız bunlar çok akılllı çok gerideler öğrenecekleri daha çok şey varr oy oy

Tuh ya hıcran kahvaltı anlatmıs demek dr ama kacırdık orayı sen dınledın mı kahvaltıda ne yedırılmesı gerektıgını soylemıs ?

bende son anda açtım hemen size söledim işte canım tam duyamadım ama kahvaltıyı hazır mamalar la yaptırın ekleri falan onun içine koyun inek sütü mümkünse 2 yaşına kadar vermeyin diyordu

Ay sorma canım ya kısa yoldan atlım dedım onunde bırsey vardı da.. :)

bu arada kahvaltıyı hazır mamaların ıcınmı yapın dedı ? aa oyleyse bebelac ıcıne peynır pekmez gıbı fılanmı yanı ?

kızlar test sonucumu aldım pazartesi 54 du .. bugun yaptırdım 452 cıktıııı daha doktora gitmedimmm korkuyorummmm

aynen öle canım ben bazen ıhlamur ile bazen herobaby ile yapıyom karışımı peynir az bişii z.yağı pekmez bebek ekmeği bisküvi karıştırıyom az az
yumurtada koyuyordum ama alerjimiz varr bıraktıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…