- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #20.601
aytencim şimdi gülüm girerse senin ingilizceni yer bütürü hee ona göree..yanlış bişey söyleme..)) would you like cofee ? yes ..what are you doing now? are you working?ı am a teacher..ı love you aytenn..pleasa kiss mr. ege when you go home pleasa...hehehe..biz bişey biliyok ta konuşuyozz leeeeen..burayı hep boşı boş mu sandın leen sen şakkıdısüprizzzzz:mymeka:
gözdecim kızmam öle şeylere.biz de şaka yapıyok herhalde..samimyetten söylüyoz..ayten kaçtı gitti :tomato:delikafadulden.. cancağızımın işi var galiba..buranın en yoğun ve zayıflamada en azimli annesi seçtinm onii...benden 100 aldı..ama ingilizceden kaldı şekercimm..
ayteeenn nooldiiii rengiin soldiiiiii..........cevap versene gızz..muhattap olmayarak daha da mı şırnaştıryosun beniii..kızz ben geliyom sen gisdidyorsun yawww.....
Sanırım ayak parmagımdan bırını kırdım.. :çok üzgünüm:
Tuh ya hıcran kahvaltı anlatmıs demek dr ama kacırdık orayı sen dınledın mı kahvaltıda ne yedırılmesı gerektıgını soylemıs ?
Oy yerım ben onu ne guzel sevmıs masallah
Fena degıldı canım cok cok ıyı gectı dıyemıyorum malesef umarım gecer bır nottur o yeter sımdılık..
Sen nasılsın nasıl gıdıyor orada hayat.. ?
Sanırım ayak parmagımdan bırını kırdım.. :çok üzgünüm:
ayak parmagımın alcıya alındıgını dusunnemıyorum :roflol: ay sıscekmı bakayım cok agrıyo..
Ay sorma canım ya kısa yoldan atlım dedım onunde bırsey vardı da.. :)
bu arada kahvaltıyı hazır mamaların ıcınmı yapın dedı ? aa oyleyse bebelac ıcıne peynır pekmez gıbı fılanmı yanı ?
kızlar test sonucumu aldım pazartesi 54 du .. bugun yaptırdım 452 cıktıııı daha doktora gitmedimmm korkuyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?