- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #20.621
kızlar test sonucumu aldım pazartesi 54 du .. bugun yaptırdım 452 cıktıııı daha doktora gitmedimmm korkuyorummmm
aynen öle canım ben bazen ıhlamur ile bazen herobaby ile yapıyom karışımı peynir az bişii z.yağı pekmez bebek ekmeği bisküvi karıştırıyom az az
yumurtada koyuyordum ama alerjimiz varr bıraktıkkk
Ya canım sen normal test yaptıgında pozitif cıkmadımı evde yaptıgında yanı ? kesınlesmedı mı hamılelık daha ?
Korkma canım hakkında hayırlısı Allahtan..
pekı kasık mamasına bebek bıskuvısne gerek varmı hepten koyu olmuyormu kıvamı ?
bebelacı bende bı kac kere ıhlamurla yaptım.. cok guzel oldu hem uykusuda guzel oluyor onunla..
mamayı ölçüsünün yarısını koyuyorum ben mesela milupadan koyuyorum 90 cc suya 2 ölçek anladınmı bacım koyu olmuyor okadar hem 2bisküviyi bebek ekmeğini az su ile ıslatıyom yumuşatıp mamaya katıyorum
hamişlik güzel seyrediyor o halde gözün aydın canımm allah büyük nasipmiş demekki böyle oldu neden korkuyorsun anlamadım test iyi çıkmışş
canım gebelik testimi yaptırın eger öle ise hemen dr git bence korkma
Ya canım sen normal test yaptıgında pozitif cıkmadımı evde yaptıgında yanı ? kesınlesmedı mı hamılelık daha ?
Korkma canım hakkında hayırlısı Allahtan..
cıkmıstı ama doktor kan testını ilk istedıınde 54 cıkınca dedim degilimdir 452 cıktı simdi... allahım hayırlısıyla versin
[ı]
hee ama sen normal formul mamayı dıyorsun milupa yanı kasık maması degılkı .. Bebelaclardan degıl yanıı... ?[/ı]
doktora gitsem kese gorunurmu??
duygucumm gezz bakalımmm gerçi antalyada süperr ama ben öyle tek gezmeyi sevmiyorumm sıkılırımm benn bu arada ege'uyumasına sevindimm umarım bundan sonra dahada düzene girer uykularıı...
kızlar test sonucumu aldım pazartesi 54 du .. bugun yaptırdım 452 cıktıııı daha doktora gitmedimmm korkuyorummmm
Slm kızlar biz geldik doktordan..İdrar ve ultrason yapıldı..Ultrasonda hiç birşey çıkmadı çok şükür idrarda üre bakılcak..3 gün sonra alcaz sonucu..Kulakta hafif akıntı varmış derdimiz oymuş kaç gündür..Augmentin verdi antibiyotik başlıcaz bakalım inşallah geçicek...
Bizde 7.ayımızın sonunda artık ek gıdaya başlıyoruzz çok şükürkicokacimcoookSona biz kaldık sanırım sizden akıl alcam bol bol artık:)
Bu ay sebze çorbası,kahvaltı ve meyve sularına başlıyoruz tabiki sırayla
Bu ay döne döne gezmesi lazımmış ama bizde tık yok sadece sağa sola dönüyor...Sizinkiler dönüyormu kendi etrafında???
çok şükür temiz çıkmış inşallah diğerleride temiz çıkar canım döne döne gezmek ne demek anlamadımmm kızzz benimki daha zor basıyorrrrrrrr:roflol:
cıkmıstı ama doktor kan testını ilk istedıınde 54 cıkınca dedim degilimdir 452 cıktı simdi... allahım hayırlısıyla versin
Slm kızlar biz geldik doktordan..İdrar ve ultrason yapıldı..Ultrasonda hiç birşey çıkmadı çok şükür idrarda üre bakılcak..3 gün sonra alcaz sonucu..Kulakta hafif akıntı varmış derdimiz oymuş kaç gündür..Augmentin verdi antibiyotik başlıcaz bakalım inşallah geçicek...
Bizde 7.ayımızın sonunda artık ek gıdaya başlıyoruzz çok şükürkicokacimcoookSona biz kaldık sanırım sizden akıl alcam bol bol artık:)
Bu ay sebze çorbası,kahvaltı ve meyve sularına başlıyoruz tabiki sırayla
Bu ay döne döne gezmesi lazımmış ama bizde tık yok sadece sağa sola dönüyor...Sizinkiler dönüyormu kendi etrafında???
ayak parmagımın alcıya alındıgını dusunnemıyorum :roflol: ay sıscekmı bakayım cok agrıyo..
Merhabalar...
Biz artık oğlumla evde durmuyoruz havalar da artık müsait ilk günler temiz hava çarpıyordu eve gelince baş ağrısından ölüyordum ama artık atlattık..
Hayırlısı olsun..Ne güzel aralarında yaş farkı olmayacak,kendime güvenebilsem bende çok isterdim beraber büyümelerini....
Bu arada sen korunurken mi hamile kaldın?
Duygu akıntı derken iltihapmı kasttetti acaba çünkü bizimde hergün kulak akıntısı oluyor,kulak çöpüyle temizliyorum..dr.a sormuştum bana akması iyi demişti...
Serkan bora sağa sola dönüyor uzanıyor ama sırtüstündeyken yüzüstüne dönemiyor daha..
Betül geçmiş olsun,buz torbası filan koysaydın bari parmağının üstüne...
Alıntı yapmayın olur mu? sileceğim...
.th.jpg][/url]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?