Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ya canım sen normal test yaptıgında pozitif cıkmadımı evde yaptıgında yanı ? kesınlesmedı mı hamılelık daha ?
Korkma canım hakkında hayırlısı Allahtan..

pekı kasık mamasına bebek bıskuvısne gerek varmı hepten koyu olmuyormu kıvamı ?

bebelacı bende bı kac kere ıhlamurla yaptım.. cok guzel oldu hem uykusuda guzel oluyor onunla..

Ya canım sen normal test yaptıgında pozitif cıkmadımı evde yaptıgında yanı ? kesınlesmedı mı hamılelık daha ?

kan testide yapmıştı 54 çıkmıştı ya onu diyor dr ona cuma yap artıcakmı demişti ondan diyo artmış yanii normal herşey demekki ama neden korkuyo bende anlamadım:uhm:

pekı kasık mamasına bebek bıskuvısne gerek varmı hepten koyu olmuyormu kıvamı ?

bebelacı bende bı kac kere ıhlamurla yaptım.. cok guzel oldu hem uykusuda guzel oluyor onunla..

mamayı ölçüsünün yarısını koyuyorum ben mesela milupadan koyuyorum 90 cc suya 2 ölçek anladınmı bacım koyu olmuyor okadar hem 2bisküviyi bebek ekmeğini az su ile ıslatıyom yumuşatıp mamaya katıyorum kaşık mamasıyla pek yapmıyorum

Son düzenleme:

Hee ama sen normal formul mamayı dıyorsun milupa yanı kasık maması degılkı .. bebelaclardan degıl yanıı... ?

cıkmıstı ama doktor kan testını ilk istedıınde 54 cıkınca dedim degilimdir 452 cıktı simdi... allahım hayırlısıyla versin

cıkmıstı ama doktor kan testını ilk istedıınde 54 cıkınca dedim degilimdir 452 cıktı simdi... allahım hayırlısıyla versin

Canını sıkma canın ınankı herseyın hayırlsıı sımdı uzulursun ama sonra cok sevınırsın bellı olmaz..
Allah herseyın yerını ve zamanını bılır kendını uzme... :teselli:

Slm kızlar biz geldik doktordan..ıdrar ve ultrason yapıldı..Ultrasonda hiç birşey çıkmadı çok şükür idrarda üre bakılcak..3 gün sonra alcaz sonucu..Kulakta hafif akıntı varmış derdimiz oymuş kaç gündür..Augmentin verdi antibiyotik başlıcaz bakalım inşallah geçicek...
Bizde 7.ayımızın sonunda artık ek gıdaya başlıyoruzz çok şükürkicokacimcoookSona biz kaldık sanırım sizden akıl alcam bol bol artık:)
Bu ay sebze çorbası,kahvaltı ve meyve sularına başlıyoruz tabiki sırayla
Bu ay döne döne gezmesi lazımmış ama bizde tık yok sadece sağa sola dönüyor...Sizinkiler dönüyormu kendi etrafında???

duygucumm gezz bakalımmm gerçi antalyada süperr ama ben öyle tek gezmeyi sevmiyorumm sıkılırımm benn bu arada ege'uyumasına sevindimm umarım bundan sonra dahada düzene girer uykularıı...

Sağol canım sende değerlendir valla ama haklısın bende sevmem yalnız gezmeyi zaten eşimle geziyoruzkaydirigubbakcemile2
kızlar test sonucumu aldım pazartesi 54 du .. bugun yaptırdım 452 cıktıııı daha doktora gitmedimmm korkuyorummmm

Hayırlı uğurlu olsun Müjdecim korkma bence hakkında hayırlısı olsun inşallah

Geçmişi okuyamadım henüz çünkü dışardayım şuan arkadaşlardayız sonra bakıcam...

çok şükür temiz çıkmış inşallah diğerleride temiz çıkar canım döne döne gezmek ne demek anlamadımmm kızzz benimki daha zor basıyorrrrrrrr:roflol:

çok şükür temiz çıkmış inşallah diğerleride temiz çıkar canım döne döne gezmek ne demek anlamadımmm kızzz benimki daha zor basıyorrrrrrrr:roflol:

:roflol:365 derece dönmesi gerekiyormuş bu aydan itibaren ama bizimki şişkoluğundan dönemiyordu ama çok şükür bu ay az kilo almış valla az kilo almasına sevindiksırnaşık şeyArtık bol bol dönsün:))Ayaklarının üstüne Egede basıyor hatta koltuk kenarında kendi duruyor koymuştum resmini ama dönmüyorŞaka gibi yaaakaydirigubbakcemile3

Merhabalar...
Biz artık oğlumla evde durmuyoruz havalar da artık müsait ilk günler temiz hava çarpıyordu eve gelince baş ağrısından ölüyordum ama artık atlattık..

Hayırlısı olsun..Ne güzel aralarında yaş farkı olmayacak,kendime güvenebilsem bende çok isterdim beraber büyümelerini....
Bu arada sen korunurken mi hamile kaldın?

Duygu akıntı derken iltihapmı kasttetti acaba çünkü bizimde hergün kulak akıntısı oluyor,kulak çöpüyle temizliyorum..dr.a sormuştum bana akması iyi demişti...

Serkan bora sağa sola dönüyor uzanıyor ama sırtüstündeyken yüzüstüne dönemiyor daha..

ayak parmagımın alcıya alındıgını dusunnemıyorum :roflol: ay sıscekmı bakayım cok agrıyo..

Betül geçmiş olsun,buz torbası filan koysaydın bari parmağının üstüne...

hayır özellikle sorum iltihapmı yani diye hayır dedi ama tedavi edilmezse olur sanırım..sadece akıntı varmış şuan için...

Alıntı yapmayın olur mu? sileceğim...

.th.jpg][/url]

maşallah kuzuya 41 kere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…