Doğum yapmış olan anneler buraya....

duygucum üre de çıkmaz inşAllah...
antibiyotikle düzelir inşAllah, bizim dr. da bir keresinde kulağı kızarmış diye antibiyotik vermişti.. enfeksiyon olursa orta kulağa ilerlerse çok kötü oluyormuş ya o nedenle baştan önlem alıyorlar demek ki ...

ek gıdaya başlıyor egecik de demek... bol iştahlı günleri olsun annesi :CüvCüv:

Sağol Mervecim inşallah ilerlemeden atlatırız birde hapşuruyor çok ama zaten antibiyotik hepsine iyi gelir sanırım...
dediğin gibi ilerlemeden önlem alıyoruz...
Eda kulak akması iyi diye birşey hiç duymamıştım ya tuhaf geldi bana ama bir araştır istersen
...

geçmiş olsun betül..önemli birşey olmamıştır umarım..

canım testın yanında kaçıncı haftaya denk geldiği yazıyodur ona göre kese belli olup olmadıgını anlarsın 5-6 haftada kese görünuyo genelde

evet canım hafif soğuk algınlığı gibi demek ki, antibiyotikle 1-2 güne birşeyi kalmaz a.s.

edanın bahsettiği sanırım ; hani kulağı kendiliğinden akıyo ya kulak kepçesine o akıntı sanırım.. :lepi:

slm kızlar bugün dr gittik eymen in bi sağlık sorunu yok çok şükür azcık demir eksikliği var ama alt sınırdaymış ferrum verdi koruyucu olarak.ancak 28 günde 285 gr almış boyuda aynı canım sıkıldı biraz onca emeğime rağmen az kilo almış dr genel kilosu iyi dedi 8730 gr ama ay olarak az almış 15 nisanda 7 aylık olcak sizinkilerin gelişimini merak ettim herkesin böyle mi yoksa bizimki mi böyle yalnızcaCADIARZU

Kızlar ya 1 saat once Aslan a yarım muz püresi verdım..

Sımdı gece muhallebisi versem mı sızce emzırsem mı kafam karıstı ? normale gore yatmadan once muhallebı vermem gerekıyor muz verdıgım ıcın sasırttım ?
:uhm:

evet canım ay itibariyle az kilo almaları gayet normalmiş artık... hem çok hareketlendiler artık yediklerini yakıyorlar...
maşaAllah eymen'e kilosu da iyi bence üzülecek birşey yok a.s

betülcum çok gelebilir bence emzir yada mama ver muhallebi ve muz ikiside doyurucu ve hazmı zor ben o hatayı yaptım sonrda kustu uyuyacaksa emzir bencee

hayır özellikle sorum iltihapmı yani diye hayır dedi ama tedavi edilmezse olur sanırım..sadece akıntı varmış şuan için...

maşallah kuzuya 41 kere..

a.s.a.s.

maşaAllah canım şoför de oldu bora bey demek ya bi ben olamadım o bile olmuş kaydirigubbakcemile3
ikinize de nazar değmesin anne oğul... a.s.

Saol canım,Amin..

Evet mervenin dediği gibi dışına akıyor,herhalde sizinki içine akıyordur o da problem yaratır diye söylemiş olabilir dr....

a.sa.sa.s

Canım kilosu iyi ayına göre,eskisi gibi kilo almıyorlar artık...
Sağlıklı olsunlarda tek problemimiz bu olsun...
Demir eksikliği de hemen hemen bütün bebeklerde görülüyor,her gün pekmez de ver 1 kaşık,oda kan yapıyor..

ALLAH SANA NE DEYİİM,GENE KIRIP GEÇİRMİŞİN KIZ ORTALIĞI..bU ARADA BEN GELEMME SANIRIM CANIM,ANAMGİL BURDA BIRAKAMAM...
Hee,ben sizin İngilizcenize emii,bişeyler parçalamışınız ama hala mr. and mrs Brownlarda kalmışınız bacılar siz...Onlar öldüüü...:roflol:
Canım geçmiş olsun...Biz bu ay pnömökok 3. doz oalcaktık ama hasta diye erteledik biraz.Ayçada döküntüler devam ediyor,acaba antibiyotiğin yan etkisi mi diyorum ben,yarından itibaren antibiyotik vermeyeceğim.Bu arada Ayça'da henüz diş yok ama çok güzel sürünüyor,ulaşmak istediği herşeye ulaşıyor..Bir de yuvarlanması var tabii,onu da bayadır yapıyordu,sürünmeyi öğrenince yuvarlanmıyor artık.

Maşallah kuzuya,nerde çekildiniz bu resimleri böyle:1rolleyes:

Hee,ben sizin İngilizcenize emii,bişeyler parçalamışınız ama hala mr. and mrs Brownlarda kalmışınız bacılar siz...Onlar öldüüü...:roflol:

:roflol: onlar ölmüşler de haberimiz yok demek ki :roflol: kaydirigubbakcemile3

bu arada maşaAllah Ayça'ya yuvarlanıyo demek yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…