- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #20.641
Alıntı yapmayın olur mu? sileceğim...
Slm kızlar biz geldik doktordan..İdrar ve ultrason yapıldı..Ultrasonda hiç birşey çıkmadı çok şükür idrarda üre bakılcak..3 gün sonra alcaz sonucu..Kulakta hafif akıntı varmış derdimiz oymuş kaç gündür..Augmentin verdi antibiyotik başlıcaz bakalım inşallah geçicek...
Bizde 7.ayımızın sonunda artık ek gıdaya başlıyoruzz çok şükürkicokacimcoookSona biz kaldık sanırım sizden akıl alcam bol bol artık:)
Bu ay sebze çorbası,kahvaltı ve meyve sularına başlıyoruz tabiki sırayla
Bu ay döne döne gezmesi lazımmış ama bizde tık yok sadece sağa sola dönüyor...Sizinkiler dönüyormu kendi etrafında???
ya işte ne bilim hazır degilim gibi amaaannn hayırlısıııı
Ay sorma canım ya kısa yoldan atlım dedım onunde bırsey vardı da.. :)
bu arada kahvaltıyı hazır mamaların ıcınmı yapın dedı ? aa oyleyse bebelac ıcıne peynır pekmez gıbı fılanmı yanı ?
Sağol Mervecim inşallah ilerlemeden atlatırız birde hapşuruyor çok ama zaten antibiyotik hepsine iyi gelir sanırım...
dediğin gibi ilerlemeden önlem alıyoruz...
Eda kulak akması iyi diye birşey hiç duymamıştım ya tuhaf geldi bana ama bir araştır istersen...
slm kızlar bugün dr gittik eymen in bi sağlık sorunu yok çok şükür azcık demir eksikliği var ama alt sınırdaymış ferrum verdi koruyucu olarak.ancak 28 günde 285 gr almış boyuda aynı canım sıkıldı biraz onca emeğime rağmen az kilo almış dr genel kilosu iyi dedi 8730 gr ama ay olarak az almış 15 nisanda 7 aylık olcak sizinkilerin gelişimini merak ettim herkesin böyle mi yoksa bizimki mi böyle yalnızcaCADIARZU
hayır özellikle sorum iltihapmı yani diye hayır dedi ama tedavi edilmezse olur sanırım..sadece akıntı varmış şuan için...
maşallah kuzuya 41 kere..
maşaAllah canım şoför de oldu bora bey demek ya bi ben olamadım o bile olmuş kaydirigubbakcemile3
ikinize de nazar değmesin anne oğul... a.s.
Sağol Mervecim inşallah ilerlemeden atlatırız birde hapşuruyor çok ama zaten antibiyotik hepsine iyi gelir sanırım...
dediğin gibi ilerlemeden önlem alıyoruz...
Eda kulak akması iyi diye birşey hiç duymamıştım ya tuhaf geldi bana ama bir araştır istersen...
evet canım hafif soğuk algınlığı gibi demek ki, antibiyotikle 1-2 güne birşeyi kalmaz a.s.
edanın bahsettiği sanırım ; hani kulağı kendiliğinden akıyo ya kulak kepçesine o akıntı sanırım.. :lepi:
canım masallah yeni gördüm reimler allah nazarlardan saklasın
slm kızlar bugün dr gittik eymen in bi sağlık sorunu yok çok şükür azcık demir eksikliği var ama alt sınırdaymış ferrum verdi koruyucu olarak.ancak 28 günde 285 gr almış boyuda aynı canım sıkıldı biraz onca emeğime rağmen az kilo almış dr genel kilosu iyi dedi 8730 gr ama ay olarak az almış 15 nisanda 7 aylık olcak sizinkilerin gelişimini merak ettim herkesin böyle mi yoksa bizimki mi böyle yalnızcaCADIARZU
ALLAH SANA NE DEYİİM,GENE KIRIP GEÇİRMİŞİN KIZ ORTALIĞI..bU ARADA BEN GELEMME SANIRIM CANIM,ANAMGİL BURDA BIRAKAMAM...gülcüm benimkine de kendi dr. uz değil ama başka dr. götürmüştük.nezle olmuştu antibiyotik vermişti önceden..ben bildiğim için nezlede antibiyotiklik işi yok..vermedim antibiyotiği..bir kaç kez kalopol vermiştim..kendiliğinden geçmişti.bebeğime gereksiz yere antibiyotik verip bağışıklık sist.i zayıflatayım iyice..bu dr. lar en ufacık hastalıkta işi garantiye almak için hemen antibiyotik veritorlar..tabiki ateşi hiç düşmez uzun sürer çok ağır geçirir veririz ama her hastalandığında vücuduna antibiyotiği dayarsak kendi kendine yenmeyei öğrenemez.bir de vücuttaki bakteriler konjugasyon yaparak ( genetik yapılarını değiştirerek) daha da dirençli hale geçiyorlar..bundan sonra verilen antibiyotkilerde işe yaramıyor..hafif soğuk algınlıklarında bir kaç gün vücudunun kendi kendine direnmesi beklemekte fayda var.yok iyileşme olmayıp daha da ilerlerse antibiyotiğe başlamak gerek..şimdilik bu kadar ders yetr sizee )))..yarın ki konumuz canlılarda üreme..herkes dersine çalışıp ta gelsin bakalım ))delikafadulden:tomato::mymeka::
Hee,ben sizin İngilizcenize emii,bişeyler parçalamışınız ama hala mr. and mrs Brownlarda kalmışınız bacılar siz...Onlar öldüüü...:roflol:aytencim şimdi gülüm girerse senin ingilizceni yer bütürü hee ona göree..yanlış bişey söyleme..)) would you like cofee ? yes ..what are you doing now? are you working?ı am a teacher..ı love you aytenn..pleasa kiss mr. ege when you go home pleasa...hehehe..biz bişey biliyok ta konuşuyozz leeeeen..burayı hep boşı boş mu sandın leen sen şakkıdısüprizzzzz:mymeka:
Canım geçmiş olsun...Biz bu ay pnömökok 3. doz oalcaktık ama hasta diye erteledik biraz.Ayçada döküntüler devam ediyor,acaba antibiyotiğin yan etkisi mi diyorum ben,yarından itibaren antibiyotik vermeyeceğim.Bu arada Ayça'da henüz diş yok ama çok güzel sürünüyor,ulaşmak istediği herşeye ulaşıyor..Bir de yuvarlanması var tabii,onu da bayadır yapıyordu,sürünmeyi öğrenince yuvarlanmıyor artık.Slm kızlar biz geldik doktordan..İdrar ve ultrason yapıldı..Ultrasonda hiç birşey çıkmadı çok şükür idrarda üre bakılcak..3 gün sonra alcaz sonucu..Kulakta hafif akıntı varmış derdimiz oymuş kaç gündür..Augmentin verdi antibiyotik başlıcaz bakalım inşallah geçicek...
Bizde 7.ayımızın sonunda artık ek gıdaya başlıyoruzz çok şükürkicokacimcoookSona biz kaldık sanırım sizden akıl alcam bol bol artık:)
Bu ay sebze çorbası,kahvaltı ve meyve sularına başlıyoruz tabiki sırayla
Bu ay döne döne gezmesi lazımmış ama bizde tık yok sadece sağa sola dönüyor...Sizinkiler dönüyormu kendi etrafında???
Canım kilosu iyi ayına göre,eskisi gibi kilo almıyorlar artık...
Sağlıklı olsunlarda tek problemimiz bu olsun...
Demir eksikliği de hemen hemen bütün bebeklerde görülüyor,her gün pekmez de ver 1 kaşık,oda kan yapıyor..
Hee,ben sizin İngilizcenize emii,bişeyler parçalamışınız ama hala mr. and mrs Brownlarda kalmışınız bacılar siz...Onlar öldüüü...:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?