- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #20.661
Alıntı yapmayın olur mu? sileceğim...
[url------------][/url]
kızlar avatarım nasılllllllll kaydirigubbakcemile3
:roflol:365 derece dönmesi gerekiyormuş bu aydan itibaren ama bizimki şişkoluğundan dönemiyordu ama çok şükür bu ay az kilo almış valla az kilo almasına sevindiksırnaşık şeyArtık bol bol dönsün:))Ayaklarının üstüne Egede basıyor hatta koltuk kenarında kendi duruyor koymuştum resmini ama dönmüyorŞaka gibi yaaakaydirigubbakcemile3
slm kızlar bugün dr gittik eymen in bi sağlık sorunu yok çok şükür azcık demir eksikliği var ama alt sınırdaymış ferrum verdi koruyucu olarak.ancak 28 günde 285 gr almış boyuda aynı canım sıkıldı biraz onca emeğime rağmen az kilo almış dr genel kilosu iyi dedi 8730 gr ama ay olarak az almış 15 nisanda 7 aylık olcak sizinkilerin gelişimini merak ettim herkesin böyle mi yoksa bizimki mi böyle yalnızcaCADIARZU
Evet canım haklısın ıkısı fazla gelebılır emzıreyım en ıyısı... tesekkurler..
Edacım tesekkur ederım canım, buz koyamadım bı turlu fırsat olmadı.. şimdi de morarmaya basladı hıc basamıyorum..
bwtülcüm çok geçmiş olsun keşke buz koysaydın hemen şimdi nasılsın merak ettim yabenim kocişte uyudu ben de biraz size bakayım dedim yarın da çalışıcam ooff:çok üzgünüm:bende yüzük parmağımın kenarından bi etini koparmıştılm arada yerim öle bi kaçgün sonra parmağım şişti iltihap oldu şu anda öyle hala dr.a gitmeye de korkuyom kara merhem diye bişi var onu sürdüm sardım bakalımnolacak sabaha kadar iyileşir inş.iki gecedir ağrıyodu bepanten sürüp sarıyodum da biraz rahatlıyodu yoksa ağrısına uyanıyodum yaa:çok üzgünüm:
parmağımda srılı zor yhazıyom...tunahanı yatarken emzirerek uyuttum tam uyudu beş dakika sonra kıpırdanmaya başladı ağzı arıuyo emzik koydum ağzına ilk defa emzik emdiii ilk iki ay emip bırakmıştı emziği bi daha almamıştı çok değişik geldi gözüme:1shok:
bwtülcüm çok geçmiş olsun keşke buz koysaydın hemen şimdi nasılsın merak ettim yabenim kocişte uyudu ben de biraz size bakayım dedim yarın da çalışıcam ooff:çok üzgünüm:bende yüzük parmağımın kenarından bi etini koparmıştılm arada yerim öle bi kaçgün sonra parmağım şişti iltihap oldu şu anda öyle hala dr.a gitmeye de korkuyom kara merhem diye bişi var onu sürdüm sardım bakalımnolacak sabaha kadar iyileşir inş.iki gecedir ağrıyodu bepanten sürüp sarıyodum da biraz rahatlıyodu yoksa ağrısına uyanıyodum yaa:çok üzgünüm:
canım yaaa sen bi dr git bence nolur nolmazzz
uleyyynnn sütün var madem bırak muhallebiyi emzir çocuğuuu maşallahsütün var inşallah 1 yaşınA KADAR EMZİREBİLİRSİN KEŞKE BENİMDE OLSAYDIII
Ay canım sanada gecmıs olsun.. o cok kotu oluyo ya... sende bı baktırsan ıyı olur.. kucucuk yerden ıs cıkmasın basına sonra..
bılmııyorumkı valla yarın kursumda var daha acırsa yuruyememkı.. bakalım yarına kadar bekleyım... :bbo:
Ya zaten emzırıyorum canım..
Doktorun bıze verdıgı ogun sıstemı sabah kahvaltı, öğle sebze corbası, aksam muhallebı .. aralarda da hep emzırme ıste.. oyle deme canım yaa.. :çok üzgünüm: :teselli:
kız alıntındaki resimleri silll kız uyarmışta bacımmm neetttinnn sennn:roflol:
kaydirigubbakcemile3
ay sen resim demişken avatarındaki resminizi koymuştun ya :jeyyar:
ceylin hık demiş burnundan düşmüş valla canım yaa ne güzel :CüvCüv:
ikinize de maşaAllah esmer bombalar :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?