Doğum yapmış olan anneler buraya....

silindiiiiii

CANIM ÇOK ŞEKR ÇIKMIŞSINIZZkırmızılar bebişlerin hepsie çok yakışıyooohihoyyyt bi de bişi sölicemcanımcım üzerindekinin aynısı bende de var rengi bile aynıı:teytey:

Son düzenleme:
bwtülcüm çok geçmiş olsun keşke buz koysaydın hemen şimdi nasılsın merak ettim yabenim kocişte uyudu ben de biraz size bakayım dedim yarın da çalışıcam ooff:çok üzgünüm:bende yüzük parmağımın kenarından bi etini koparmıştılm arada yerim öle bi kaçgün sonra parmağım şişti iltihap oldu şu anda öyle hala dr.a gitmeye de korkuyom kara merhem diye bişi var onu sürdüm sardım bakalımnolacak sabaha kadar iyileşir inş.iki gecedir ağrıyodu bepanten sürüp sarıyodum da biraz rahatlıyodu yoksa ağrısına uyanıyodum yaa:çok üzgünüm:

millet kilo almıyor diye ağlaşır sen almadı diye seviniyon hee bu günleride gördük demekkiii :roflol: kızım sen kilolu diye ne seviniyon benim komşumun oğluda acayip tombalaktı 1 yaşına girdi yürümeye başladı zayıfladı çocuk şimdi normal herşeyi kilosu boyu ne az ne fazla o nedenle kilolu deme bu günleri ararsın merak etmesırnaşık şey

kıs ayten o avatar ne öle giderayak yapmışın gene yapacağını kaydirigubbakcemile3bi sigara yaktım oh rahat rahat tüttürüyom şimcikkk

düzelir inşallah canım kansızlığı bizde bu ay az alıyoruz sanırım bana öle geliyor evdeki dijital tartıya göre 23 günde bizimki 320 aldı ama normal aslında zaten bu bizim dr 500 ancak alır sonrasında 200-250 gr olur demişti obez olacak değiller ya sağlıklı olsunlarda bunada şükürr

parmağımda srılı zor yhazıyom...tunahanı yatarken emzirerek uyuttum tam uyudu beş dakika sonra kıpırdanmaya başladı ağzı arıuyo emzik koydum ağzına ilk defa emzik emdiii ilk iki ay emip bırakmıştı emziği bi daha almamıştı çok değişik geldi gözüme:1shok:

sana da geçmiş olsun canım a.s. krem iyi gelir umarım..parmak deyip geçmemek lazım, acı neredeyse insanın canı orada diye boşuna dememişler :smiley-cool:

bişiimi atladım ben parmağına noldu geçmişolsunn

Ay canım sanada gecmıs olsun.. o cok kotu oluyo ya... sende bı baktırsan ıyı olur.. kucucuk yerden ıs cıkmasın basına sonra..

canım yaaa sen bi dr git bence nolur nolmazzz

bılmııyorumkı valla yarın kursumda var daha acırsa yuruyememkı.. bakalım yarına kadar bekleyım... :bbo:

uleyyynnn sütün var madem bırak muhallebiyi emzir çocuğuuu maşallah sütün var inşallah 1 yaşınA KADAR EMZİREBİLİRSİN KEŞKE BENİMDE OLSAYDIII

Ya zaten emzırıyorum canım..
Doktorun bıze verdıgı ogun sıstemı sabah kahvaltı, öğle sebze corbası, aksam muhallebı .. aralarda da hep emzırme ıste.. oyle deme canım yaa.. :çok üzgünüm: :teselli:

s
valla bazen şu sütümün kesilmesine okadar canım sıkılıyorkiii offff ne bahtsızmuşım ben ilk kızımda sağlık nedeni ile kullandığım penisilinlerden sütümü sağıp attım 1,5 ay sonrasında kız sadece gece emdi 6 aya kadar sonrası kesilmişti bu defada kendi gitti

kız alıntındaki resimleri silll kız uyarmışta bacımmm neetttinnn sennn:roflol:

kaydirigubbakcemile3

ay sen resim demişken avatarındaki resminizi koymuştun ya :jeyyar:
ceylin hık demiş burnundan düşmüş valla canım yaa ne güzel :CüvCüv:
ikinize de maşaAllah esmer bombalar :teytey:

bizim ipoşunda kulağı çok akıyo dışına akıyo
dışına akması iyiymiş içine akarsa tıkanıklık olabiliyo
nitekim benim sağ kulağım 1 haftadır tıkalı
tıkalı olmayan kulağımın üstünede yatınca hiç bişey duymuyorum
doktora gitmem lazım ama ihmal ediyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…