- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #20.681
sana da geçmiş olsun canım a.s. krem iyi gelir umarım..parmak deyip geçmemek lazım, acı neredeyse insanın canı orada diye boşuna dememişler :smiley-cool:
s
valla bazen şu sütümün kesilmesine okadar canım sıkılıyorkiii offff ne bahtsızmuşım ben ilk kızımda sağlık nedeni ile kullandığım penisilinlerden sütümü sağıp attım 1,5 ay sonrasında kız sadece gece emdi 6 aya kadar sonrası kesilmişti bu defada kendi gitti
bizim ipoşunda kulağı çok akıyo dışına akıyo
dışına akması iyiymiş içine akarsa tıkanıklık olabiliyo
nitekim benim sağ kulağım 1 haftadır tıkalı
tıkalı olmayan kulağımın üstünede yatınca hiç bişey duymuyorum
doktora gitmem lazım ama ihmal ediyorum hep
Gecmıs olsun canım aman ya ıhmal etmeye gelmez bazı seyler..
Bır an once gıt sen.. ipeği de özellikle belkıde rahatsız edıyordur cocugu uluyorsa fılan kulagı..
hicrancım sen gşldin hala uyumadı gitmedin miii gene gelmişin hala uyumadı mı ceylinim yaaa
slmmmmmmmmmm merviş nasılsın canımm
bu ara da HİCRAN size oyy verdimm kızzzzzzzzzzzz
Canım bence kilosu gayetiyi maşallah canını sıkma o kilodan çok daha az bebekler vardır onlar napsın o zaman..Üzülcek bir yok bence sağlıklı olsun yeter canımslm kızlar bugün dr gittik eymen in bi sağlık sorunu yok çok şükür azcık demir eksikliği var ama alt sınırdaymış ferrum verdi koruyucu olarak.ancak 28 günde 285 gr almış boyuda aynı canım sıkıldı biraz onca emeğime rağmen az kilo almış dr genel kilosu iyi dedi 8730 gr ama ay olarak az almış 15 nisanda 7 aylık olcak sizinkilerin gelişimini merak ettim herkesin böyle mi yoksa bizimki mi böyle yalnızcaCADIARZU
a.s.a.s.
Saol canım,Amin..
Evet mervenin dediği gibi dışına akıyor,herhalde sizinki içine akıyordur o da problem yaratır diye söylemiş olabilir dr....
a.sa.sa.s
ALLAH SANA NE DEYııM,GENE KIRIP GEÇıRMıŞıN KIZ ORTALIĞI..bU ARADA BEN GELEMME SANIRIM CANIM,ANAMGıL BURDA BIRAKAMAM...
Hee,ben sizin ıngilizcenize emii,bişeyler parçalamışınız ama hala mr. and mrs Brownlarda kalmışınız bacılar siz...Onlar öldüüü...:roflol:
Canım geçmiş olsun...Biz bu ay pnömökok 3. doz oalcaktık ama hasta diye erteledik biraz.Ayçada döküntüler devam ediyor,acaba antibiyotiğin yan etkisi mi diyorum ben,yarından itibaren antibiyotik vermeyeceğim.Bu arada Ayça'da henüz diş yok ama çok güzel sürünüyor,ulaşmak istediği herşeye ulaşıyor..Bir de yuvarlanması var tabii,onu da bayadır yapıyordu,sürünmeyi öğrenince yuvarlanmıyor artık.
Maşallah kuzuya,nerde çekildiniz bu resimleri böyle:1rolleyes:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3e napalım şeker sütümüz yaramış almış kiloları çok şükür:)7 ay ek gıdaya geçmeden emzirdim zaten yeter artıkın..Zaten zayıf bebek bizim ailede yok hepsi tosun gibidir sonrada hepsi tığ gibi şekerim:)Aman yesinde yemeyen çocuk çok zor Allah korusun inşallah boğazı hep böyle olur..En korktuğum şey tabakla arkasından koşmak ayyymillet kilo almıyor diye ağlaşır sen almadı diye seviniyon hee bu günleride gördük demekkiii :roflol: kızım sen kilolu diye ne seviniyon benim komşumun oğluda acayip tombalaktı 1 yaşına girdi yürümeye başladı zayıfladı çocuk şimdi normal herşeyi kilosu boyu ne az ne fazla o nedenle kilolu deme bu günleri ararsın merak etmesırnaşık şey
bizim ipoşunda kulağı çok akıyo dışına akıyo
dışına akması iyiymiş içine akarsa tıkanıklık olabiliyo
nitekim benim sağ kulağım 1 haftadır tıkalı
tıkalı olmayan kulağımın üstünede yatınca hiç bişey duymuyorum
doktora gitmem lazım ama ihmal ediyorum hep
Bizdede dışa akmış öyle dedi ama yinede antibiyotik verdi bilmiyorum artıkCADIARZU
Sağol canım sizede geçmiş olsun...Maşallah Ayçaya:)Doktor ege için direk yürür emeklemez bence bu tontiş diyor çünkü koltuk kenarında baya baya tutunup duruyor maşallah
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3e napalım şeker sütümüz yaramış almış kiloları çok şükür:)7 ay ek gıdaya geçmeden emzirdim zaten yeter artıkın..Zaten zayıf bebek bizim ailede yok hepsi tosun gibidir sonrada hepsi tığ gibi şekerim:)Aman yesinde yemeyen çocuk çok zor Allah korusun inşallah boğazı hep böyle olur..En korktuğum şey tabakla arkasından koşmak ayyy(Bizim ailede şişman insan yok zaten çocuk doguran kuzenlerim bile 50 55 kilodur.Oyönden çok şanslıyız.Eh bende 38 bedene düştüm ailecek zayıf olcezkaydirigubbakcemile3
Sizede geçmiş olsun canımcım..Sende ihmal etme git mutlaka canım ilerlemeden...
Arkadaşlar bu antiiyotik ,ç,nden ölçek çıkmadı ya nasıl birşey bu anlamadım ben:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?