Doğum yapmış olan anneler buraya....

duygucum valla ben sıra mıra demeden hepsine başladım.şükür şimdilik bişey çıkmadı..yemesi fena değil.ne verirsem alıyor maşşllh.ama öle çok yemiyor.en azından yemek seçmeyecek gibi..sen de önce beğeneceği güzel tatlardan başla derim ben.örn. az da olsa muhallebi, meyve püreleri,gece tahılları falan..sebzeleri az az ver.sevmezse aç iken dene.açkenene güzel yiyorlar..
ne diyosun duygu benimki öne arkaya takla bile atıyor..))))heh aynen bu şekil dermişimmmm...1 haftadır dönerek her yöne gidiyor.3-4 metre falan ilerledi ölee...isterse çok güzel dönerek ilerliyor.bir başladımı hızını alamıyor..nerdeyse kapıdan dışarı sokağa çıkıp döne döne gezip eve gelecek...ama pek yapmıyor.neden çünkü koca kıcını kaldırıp dönmek zor geliyor tembele..)))

Canım kulak ağrısı çok kötü,bir an önce tedavi ol...geçmiş olsun..

Eda bu arada yenı gordum cok tatlı olmus pasa gıttıkce babana benzıyrosun yazmıssın ama bence sana cok benzıyor canım masallah

Teşekkür ederim canım.Çok mutlu oldum,demek bana benziyorr..Genelde sadece gözünü benzetiyorlardı..

Edacım tesekkur ederım canım, buz koyamadım bı turlu fırsat olmadı.. şimdi de morarmaya basladı hıc basamıyorum..

Canım voltaren krem çok iyi geliyor burkulmalara filan ama emzirirken kullanılabilir mi bilmiyorum.zannedersem az miktarda kullanılabiliyordu..

CANIM ÇOK ŞEKR ÇIKMIŞSINIZZkırmızılar bebişlerin hepsie çok yakışıyooohihoyyyt bi de bişi sölicemcanımcım üzerindekinin aynısı bende de var rengi bile aynıı:teytey:

Çok saol canımm..Demek zevklerimiz benziyorr...

Ayy çok geçmiş olsun...iltihap olunca acısıda fazla olur,zonkluyordur...Dr.a göster bence çünkü kara merhemi eskisi kadar tavsiye etmiyorlar..

çok tatlısınız maşallah çıtır hanımlığınızda tekrardan tescillendiii
Teşekkür ederim canım...ne çıtırı kıtır olduk artık..

Maşallah kuzuya,nerde çekildiniz bu resimleri böyle:1rolleyes:

Saol canım,hastanede çekildik..çok güzel yapmışlar...o fotodakiler en kötü görüntüleri sayılır ..duvar akvaryumlar filan yapmışlar..Ama adam akıllı dr. yok maalesef,böyle adam kandırıyorlar işte...

kız alıntındaki resimleri silll kız uyarmışta bacımmm neetttinnn sennn:roflol:

ŞenizEvet derya canım geldiğinde editlemeyi unutma..

Son düzenleme:

GÜL kaçırmışım seni..Ayça nasıl oldu? Antibiyotiği kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla...
Kızarıklar yarın geçer inşallah..
Tahlilleri ihmal etmeyin grşz canım....

günaydınnn herkeseeee....edacım sildim gıııı dalmışım da alıntı yapmışım vallah hicran da akşam dediydi kız alıntı yapmayın demiş yapmışın diye ama bana dediğini anlamadımm bileee:roflol:

Günaydın herkese...
Dün gece yine tabiri caizse berbat ötesi bir gece geçirdik:çok üzgünüm:Sabah 6 ydı ve ezan okunuyordu Ege hala 10 dakika uyuyup 10 dakika ağlayarak sabah etti..En sonunda ezan vakti oturup hüngür güngür ağlamaya başladım bende...
Eşimde yazık ne yapcağını şaşırdı bir yerde Ege ağlar onu sallar bir yerde ben...
Adam tam 1 saat salladıktan sonra en sonunda uyudu biz yanına yatmaya bile korktuk uyanır diye..üstünü ört diyorum ya uyanırsa diyor:bbo:O derece yani..Bir derdi var biliyorum kulağı ağrıyor dişi ağrıyor..Ama antibiyotik içti neden kar etmedi?Hiç mi fayda etmez uyku getirmez?Augmentin birde..
Hicran gece ağlarken aklıma sen geldin ilk valla..Sen ne kadar sabırlıymışın..Sürekli gece uyumuyoruz ağlıyor diye yazıyorsun..Ben bir haftada göçtüm yaaa..Hiç alışmadığım bir durum..7 ay boyunca hiç hastalık görmedik..Allahta beterinden saklasın..Ne kadar zormuş...

Birde antibiyotik sormuştum size..Bir ölçek demiş doktor..İçinden ölçek çıkmadı kızlar..Anlamadım ben bunu bir ölçek ne demek o zaman??
Ben 1 çay kaşığı verdim..

Bu arada Augmentin kullanan varmı?

Kulak kiri akmaz demi ama:uhm:Şu bildiğimiz hani çubukla aldığımız sarı şeyler demi:)Ay çok cahilim:1rolleyes:

Canancım Günaydın..
Bende açken sebzeleri vermeyi planlıyorum bugun öğlen vercem inşallah...Muhallebi vermemi çok istemedi kilosundan dolayı birde cicibebe verme dedi onlar hem tatlıya alıştırır hem kilo dedi..Sizin ihtiyacınız yok dedi..Çok şükür...
canım Egede isteyince neler yapıyor bir görsen geri geri emeklemeler,döne döne oyuncaga gıtmeler hepsini çok şükür yapıyor ama sorun şu:O kadar tembelki işine gelmezse kesinlike yapmıyorkaydirigubbakcemile3Koca dötü erir diye sanırım korkuyorZaten emeklemesini ve dönerek oyun halısında oyuncaklara gitmesini kameraya çektim tarihi film olarak saklıcam:roflol:
Eşim diyorkı bak bunun dönmesini istiyorsan sürekli bir yere bir biberon süt koy döne döne gider alır diyor:roflol::roflol:
Tembel kızım bu tembellll:a015:

duygucum ya inşallah biran önce işyileşir egecik yaa ölçek nasıl çıkmadı içinden ya bize ampisid mi ne vermişti tam adını hatırlamıyorum biş ölçek 12 saatte bir veriyoduk ama bir ölçek nerden baksan bir tatlı kaşığı kadar...bi arayıp sorsan dr.unu olmaz mı?

Sağol Deryacım ya gerçekten çıkmadı anlamadım bende bir ölçek nasıl çıkmaz.Aldığım eczaneyede sorucam gidip doktorada...ben o zaman baya eksik veriyorum demi yaa çay şaşığı nerde tatlı kaşığı nerde:çok üzgünüm:

yani antibiotik bu iyi gelmesi lazım ben de onu anlamadım doğrusu en azından rahatlatırdı ve uyuyabilirdi yavrucak...off bu bebeklerde kulak ağısı da hiç bişeye benzememezmiş yaa..Duygum Allah yardım etsin inşallah da bir an önce iyileşsin gerçekten seni çok iyi anlayabiliyorum bişi değil insanın onlar ağlarken de içi parçalanıyo bi de o var yanii:teselli:

bende anlamadımki canım ya acaba 1 çay kaşığı verdim diyemi öyle oldu az geldi anlamadımki:çok üzgünüm:Sağol Deryacım valla Allah kimseye yaşatmasın sürekli ağlamaları ve çaresiz olmak çok zor gerçekten:a015:

Duygu emin olmak için bir başka dr.a daha göster istiyorsan belki dr. yanlış görmüştür..
Tüm huzursuzluğu dişten kaynaklanıyordur belki.boşu boşuna antb. kullanmamış olursunuz...
Ama dediğin gibi belki ilaç dozuda az gelmiş olabilir...
Birde dişi patlamadı değil mi henüz?

günaydın kızlar

duygucum 1 ölçek 5ml oluyor 1 çay kaşığı az gelmştir en az 1 tatlı kaşığı vermen gerek ya da eczaneye bir danış istersen

günaydın kızlarr duygucum geçmiş olsun canım
evet bir ölçek 5ml oluyor 1 çay kaşığı az gelmiştir muhtemelen
dişten dolayıda kulagı akıyo olabilir.. kızlar bu gun burdada hava güzel görünuyo ama dun çok yağmur yagdı birazdan hava bozmassa bende alpberk i dısarı çıkarıcam.. burda hava sıcaklıgı 30' buldugu zaman oluyo kısa kollularla geziyoruz ama biraz daha kilo vermem lazım :sm_cool:

[

Birde antibiyotik sormuştum size..Bir ölçek demiş doktor..İçinden ölçek çıkmadı kızlar..Anlamadım ben bunu bir ölçek ne demek o zaman??
Ben 1 çay kaşığı verdim..

Bu arada Augmentin kullanan varmı?[/I][/B]

Duygu canım çok geçmiş olsunAllah acil şifalar versin..Biz kullandık augmentin etkili bi ilaç ölçeğide çıkmıştı bildiğin şurup ölçegi 5 mg yarısı kadar vermiştim 1 tatlı kaşığı kadar nerdeyse..Başka bi şurubun ölçeğini kullanabilirsin ilacı buzdolabında saklayın demişti birde eczacı en fazla 7 gün kullanın demişti belki biliyorsunuzdur da yazmak istedim bir an önce iyileşir inşaallah:1hug:

hepinize iyi haftasonlarıı ayy dışarı cok güsel hihoyyytbizde birazdan cıkarız ama bende grip oldum...((
oğluşun 2.3gündr burnu akıyodu grip olmuş şimdidede bana gectii yaa..-tatlicadiarzu-su gibi gribim üfff
kac gündr duygucum bizimkide huysuzdu gripten geceyi zor ediyordk ama kuzum bana sattı gribi...:bbo:
ben pedidus içirdim çok faydası oldu..
biz agumentin kullandık içinde minik bardağı vardı canım toz karışıma yanındada sıvı şişesi vardı karışımı yaptık öyle kullandıydı üşüttüğünde..ama duygucum antibiotik anca 3 günde etki gösterirmiş..
bence önce ağrı kesici versen egeciğe...gecmiş olsun kuzuna şifa versin rabbim...:teselli:

Geçmiş olsun canım..
Havalar güzelleşti diyoruz ama yinede yalancı bahar bunlar,rüzgar bayağı esiyor aldanmamak gerekiyor...ben çıkarırken yine kalın giydiriyorum...

Selam kızlar;
2-3 günden beri bilgisayarda sorun vardı,akşam eşim yapınca anca girdim.Benim kızımda bu aralar iyice huysuzlanmaya başladı.
Sabah yaptığım kahvaltı karışımını yemiyor.Ağzını kitliyor adeta.... Sebze püresi yapsam 3-4 kaşıktan sonra kusturuyor kendini.

Sayracım, benim kızım 7400 çıktı, boyu da 69du en son.Geçen hafta aşısını olduğumuzda , sağlık ocağındaki tartı bozuk dediler, sonra tamam oldu dediler. ama sadece 200 küsür gram almış. Bende şaşırdım yok ya değildir falan diye. Eğer doğru ise bizimki o kadar yani. Biraz kilo alsa iyi olacak , artık yürümeye de başlayacaklar ama Allahtan sağlıklı, yapacak bişey yok. Seninki daha iyiymiş bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…