- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #20.701
Slm kızlar biz geldik doktordan..İdrar ve ultrason yapıldı..Ultrasonda hiç birşey çıkmadı çok şükür idrarda üre bakılcak..3 gün sonra alcaz sonucu..Kulakta hafif akıntı varmış derdimiz oymuş kaç gündür..Augmentin verdi antibiyotik başlıcaz bakalım inşallah geçicek...
Bizde 7.ayımızın sonunda artık ek gıdaya başlıyoruzz çok şükürkicokacimcoookSona biz kaldık sanırım sizden akıl alcam bol bol artık:)
Bu ay sebze çorbası,kahvaltı ve meyve sularına başlıyoruz tabiki sırayla
Bu ay döne döne gezmesi lazımmış ama bizde tık yok sadece sağa sola dönüyor...Sizinkiler dönüyormu kendi etrafında???
bizim ipoşunda kulağı çok akıyo dışına akıyo
dışına akması iyiymiş içine akarsa tıkanıklık olabiliyo
nitekim benim sağ kulağım 1 haftadır tıkalı
tıkalı olmayan kulağımın üstünede yatınca hiç bişey duymuyorum
doktora gitmem lazım ama ihmal ediyorum hep
Eda bu arada yenı gordum cok tatlı olmus pasa gıttıkce babana benzıyrosun yazmıssın ama bence sana cok benzıyor canım masallah
Edacım tesekkur ederım canım, buz koyamadım bı turlu fırsat olmadı.. şimdi de morarmaya basladı hıc basamıyorum..
CANIM ÇOK ŞEKR ÇIKMIŞSINIZZkırmızılar bebişlerin hepsie çok yakışıyooohihoyyyt bi de bişi sölicemcanımcım üzerindekinin aynısı bende de var rengi bile aynıı:teytey:
bwtülcüm çok geçmiş olsun keşke buz koysaydın hemen şimdi nasılsın merak ettim yabenim kocişte uyudu ben de biraz size bakayım dedim yarın da çalışıcam ooff:çok üzgünüm:bende yüzük parmağımın kenarından bi etini koparmıştılm arada yerim öle bi kaçgün sonra parmağım şişti iltihap oldu şu anda öyle hala dr.a gitmeye de korkuyom kara merhem diye bişi var onu sürdüm sardım bakalımnolacak sabaha kadar iyileşir inş.iki gecedir ağrıyodu bepanten sürüp sarıyodum da biraz rahatlıyodu yoksa ağrısına uyanıyodum yaa:çok üzgünüm:
Teşekkür ederim canım...ne çıtırı kıtır olduk artık..çok tatlısınız maşallah çıtır hanımlığınızda tekrardan tescillendiii
Maşallah kuzuya,nerde çekildiniz bu resimleri böyle:1rolleyes:
kız alıntındaki resimleri silll kız uyarmışta bacımmm neetttinnn sennn:roflol:
ALLAH SANA NE DEYİİM,GENE KIRIP GEÇİRMİŞİN KIZ ORTALIĞI..bU ARADA BEN GELEMME SANIRIM CANIM,ANAMGİL BURDA BIRAKAMAM...
Hee,ben sizin İngilizcenize emii,bişeyler parçalamışınız ama hala mr. and mrs Brownlarda kalmışınız bacılar siz...Onlar öldüüü...:roflol:
kız gelmeni çok isterdim..olsun sana kapım hep açık canum..istediğin zamn gelirsin..hem benim ing. 15 yıl önceki ing.cem.bu zamna kalırmı brownm teyzem le amcam..ama onların çocukları yokmuydu.onlar vardır ozamn.allh rahmet eylesin diyeyim..)))..
what would you like to be when you leave school? what is happening in this picture..what dou like doing in your free times? ı like swimming...ı remember this sentences...gül .teacher how points do you give me? )))) yaa bilyoz işte hayrettin bir şeysin yavvvv..niye dalga geçiyon bizinnen..:tomato:sositososito:mymeka:naniknanik
oy maşallah ege tontişine
bizimkininde ne dönmeye ne de emeklemeye niyeti var sanki
2 kere döndü bi daha yok
saol canım pazartesi gidicem bakalım geçmezsea.s.
sanırım kulak kiri ile kulak akıntısı yani iltihabı farklı oliyiii
kulak kirinin dışarı çıkması gerek kulak tıkanmasın diye (şekil a ben)
kulak akıntısıda orta yada dış kulak iltihabı belirtisi sanırsam
duygucum valla ben sıra mıra demeden hepsine başladım.şükür şimdilik bişey çıkmadı..yemesi fena değil.ne verirsem alıyor maşşllh.ama öle çok yemiyor.en azından yemek seçmeyecek gibi..sen de önce beğeneceği güzel tatlardan başla derim ben.örn. az da olsa muhallebi, meyve püreleri,gece tahılları falan..sebzeleri az az ver.sevmezse aç iken dene.açkenene güzel yiyorlar..
ne diyosun duygu benimki öne arkaya takla bile atıyor..))))heh aynen bu şekil dermişimmmm...1 haftadır dönerek her yöne gidiyor.3-4 metre falan ilerledi ölee...isterse çok güzel dönerek ilerliyor.bir başladımı hızını alamıyor..nerdeyse kapıdan dışarı sokağa çıkıp döne döne gezip eve gelecek...ama pek yapmıyor.neden çünkü koca kıcını kaldırıp dönmek zor geliyor tembele..)))
duygucum ya inşallah biran önce işyileşir egecik yaa ölçek nasıl çıkmadı içinden ya bize ampisid mi ne vermişti tam adını hatırlamıyorum biş ölçek 12 saatte bir veriyoduk ama bir ölçek nerden baksan bir tatlı kaşığı kadar...bi arayıp sorsan dr.unu olmaz mı?
yani antibiotik bu iyi gelmesi lazım ben de onu anlamadım doğrusu en azından rahatlatırdı ve uyuyabilirdi yavrucak...off bu bebeklerde kulak ağısı da hiç bişeye benzememezmiş yaa..Duygum Allah yardım etsin inşallah da bir an önce iyileşsin gerçekten seni çok iyi anlayabiliyorum bişi değil insanın onlar ağlarken de içi parçalanıyo bi de o var yanii:teselli:
Bu arada herkesin iyi haftasonu geçmesi dileğiyle..:içelim:
hava çok güzelllhihoyyyt
hepinize iyi haftasonlarıı ayy dışarı cok güsel hihoyyytbizde birazdan cıkarız ama bende grip oldum...((
oğluşun 2.3gündr burnu akıyodu grip olmuş şimdidede bana gectii yaa..-tatlicadiarzu-su gibi gribim üfff
kac gündr duygucum bizimkide huysuzdu gripten geceyi zor ediyordk ama kuzum bana sattı gribi...:bbo:
ben pedidus içirdim çok faydası oldu..
biz agumentin kullandık içinde minik bardağı vardı canım toz karışıma yanındada sıvı şişesi vardı karışımı yaptık öyle kullandıydı üşüttüğünde..ama duygucum antibiotik anca 3 günde etki gösterirmiş..
bence önce ağrı kesici versen egeciğe...gecmiş olsun kuzuna şifa versin rabbim...:teselli:
slm kızlar bugün dr gittik eymen in bi sağlık sorunu yok çok şükür azcık demir eksikliği var ama alt sınırdaymış ferrum verdi koruyucu olarak.ancak 28 günde 285 gr almış boyuda aynı canım sıkıldı biraz onca emeğime rağmen az kilo almış dr genel kilosu iyi dedi 8730 gr ama ay olarak az almış 15 nisanda 7 aylık olcak sizinkilerin gelişimini merak ettim herkesin böyle mi yoksa bizimki mi böyle yalnızcaCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?