- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #20.721
Duygu emin olmak için bir başka dr.a daha göster istiyorsan belki dr. yanlış görmüştür..
Tüm huzursuzluğu dişten kaynaklanıyordur belki.boşu boşuna antb. kullanmamış olursunuz...
Ama dediğin gibi belki ilaç dozuda az gelmiş olabilir...
Birde dişi patlamadı değil mi henüz?
günaydın kızlar
duygucum 1 ölçek 5ml oluyor 1 çay kaşığı az gelmştir en az 1 tatlı kaşığı vermen gerek ya da eczaneye bir danış istersen
günaydın kızlarr duygucum geçmiş olsun canım
evet bir ölçek 5ml oluyor 1 çay kaşığı az gelmiştir muhtemelen
dişten dolayıda kulagı akıyo olabilir.. kızlar bu gun burdada hava güzel görünuyo ama dun çok yağmur yagdı birazdan hava bozmassa bende alpberk i dısarı çıkarıcam.. burda hava sıcaklıgı 30' buldugu zaman oluyo kısa kollularla geziyoruz ama biraz daha kilo vermem lazım :sm_cool:
[
Birde antibiyotik sormuştum size..Bir ölçek demiş doktor..İçinden ölçek çıkmadı kızlar..Anlamadım ben bunu bir ölçek ne demek o zaman??
Ben 1 çay kaşığı verdim..
Bu arada Augmentin kullanan varmı?[/I][/B]
Duygu canım çok geçmiş olsunAllah acil şifalar versin..Biz kullandık augmentin etkili bi ilaç ölçeğide çıkmıştı bildiğin şurup ölçegi 5 mg yarısı kadar vermiştim 1 tatlı kaşığı kadar nerdeyse..Başka bi şurubun ölçeğini kullanabilirsin ilacı buzdolabında saklayın demişti birde eczacı en fazla 7 gün kullanın demişti belki biliyorsunuzdur da yazmak istedim bir an önce iyileşir inşaallah:1hug:
hepinize iyi haftasonlarıı ayy dışarı cok güsel hihoyyytbizde birazdan cıkarız ama bende grip oldum...((
oğluşun 2.3gündr burnu akıyodu grip olmuş şimdidede bana gectii yaa..-tatlicadiarzu-su gibi gribim üfff
kac gündr duygucum bizimkide huysuzdu gripten geceyi zor ediyordk ama kuzum bana sattı gribi...:bbo:
ben pedidus içirdim çok faydası oldu..
biz agumentin kullandık içinde minik bardağı vardı canım toz karışıma yanındada sıvı şişesi vardı karışımı yaptık öyle kullandıydı üşüttüğünde..ama duygucum antibiotik anca 3 günde etki gösterirmiş..
bence önce ağrı kesici versen egeciğe...gecmiş olsun kuzuna şifa versin rabbim...:teselli:
Selam kızlar;
2-3 günden beri bilgisayarda sorun vardı,akşam eşim yapınca anca girdim.Benim kızımda bu aralar iyice huysuzlanmaya başladı.
Sabah yaptığım kahvaltı karışımını yemiyor.Ağzını kitliyor adeta.... Sebze püresi yapsam 3-4 kaşıktan sonra kusturuyor kendini.
Sayracım, benim kızım 7400 çıktı, boyu da 69du en son.Geçen hafta aşısını olduğumuzda , sağlık ocağındaki tartı bozuk dediler, sonra tamam oldu dediler. ama sadece 200 küsür gram almış. Bende şaşırdım yok ya değildir falan diye. Eğer doğru ise bizimki o kadar yani. Biraz kilo alsa iyi olacak , artık yürümeye de başlayacaklar ama Allahtan sağlıklı, yapacak bişey yok. Seninki daha iyiymiş bak.
buda alpberk in son halii
ImageShack - Image Hosting :: img2506d.jpg
Eda o kremı babamda soylemıstı canım evet ıyı gelıyormus.. olmazsa alalım az surerım ya.. tesekkurler canım benım..
Bu arada babasını gormedım ama gercekten sana benzettım ben :)
Canım burdayım,geçmişi okuyordum,bir sürü alıntı yapmıştım ama sayfa kapandı gitti hepsi.Ayçayla uğraşıyordum,sabahta sınavda gözetmendim yeni başına geçtim bilgisayarın.mommy seni gördüm ölece sessız durmussun ama kaçamadım bacım neden sesin çıkmıyo
Mevlüde bugün kaynım geliyor izne
şu anda alger'deymiş hava alanında
duty freeden bişey istermisiniz diye eşime msj çekmiş ben de ondan habersiz Güle süpriz yapacam uygun fiyatlı parfüm al yazdım kaydirigubbakcemile3
Kızlar ben arada bir başım ağrıyınca parol ya da minoset alıyorum ağrı kesici
veya grip olduğum zaman terraflu içtim kaç kere ama yine de emzirmeye devam ettim,takmadım yani o kadar...Sizce bişey olur mu,böyle arada ilaç alsak da emziremiyecek miyiz?Zaten doymak için emmiyor benim sıpa geceleri uyku arasında emiyor daha ziyade.
Mevlüde bugün kaynım geliyor izne
şu anda alger'deymiş hava alanında
duty freeden bişey istermisiniz diye eşime msj çekmiş ben de ondan habersiz Güle süpriz yapacam uygun fiyatlı parfüm al yazdım kaydirigubbakcemile3
canım hava alanı bize çok yakın alsın tabi orda çok güzel parfumler var benımkıde bitti ama bi arkadaşımız türkıyeye gıttı geldiğinde alacakdelikafadulden:roflol:
bu arada parol ve mınoset emzirme ve hamılelık dönemınde kullanılabilen ilaçlar parol süte geömıyo sanırım mınosette çok az bi oranda geçiyogalıba tam emın değilim ama ikiside kullanılabilirrr canım
not :ağrı kesıciler karaciğerde çözündüğü için karaciğere zarar veriyolar az kullanmak lazım
Betülcüm benimde sağ omzum 7 seneden beri çok ağrıyor ve ağrıdan yanıyor adeta. Kireçlenme diyolar ama gitmiyoz işte. Takii duruya kadar , duru ile uğraşmaktan da daha kötü oldu sanki iyice boynuma çıktı daha çok. Bazen altını temizlerken ayaklarını havaya kaldırıp tutamıyorum fazla.Kollarıma ve omzuma yanmalı bi ağrı giriyor. Şu anda bile öyle yazarken... Artık çıkacam bende bi doktora .
ama bi ay önceden sağlık ocağına krem yazdırayım diye gittim.Emzirdiğimi söyledim ve voltaren yazmıştı bana. Sevindim bende , iyi ilaç verdiler diye.
Fakat eşim eczanaya almaya gittiğinde emzirdiğimi söylemiş ve bu olmaz veremeyiz o zaman demişler. almadan gelmişti kremi.
O yüzden , iyice sorun doktora kullanmadan.
Ben verirlerse fizik tedavi istiyorum , anca o şekilde geçer geçerse. Bu arada bu ağrım için hangi bölüme gitmek lazım kızlar????
Bazı eczacılar oyle yapıyor ya derya.. belkı de sorumluluk kabul etmemek ıcın sanırım..
Ben bır kac defa yasadım onu.. doktorun soyledıgını soylemedım olmaz kullanılmaz dıyorlardı doktorum onerdı deyınce verıyorlar.. :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?