- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #20.741
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Mevlüde bugün kaynım geliyor izne
şu anda alger'deymiş hava alanında
duty freeden bişey istermisiniz diye eşime msj çekmiş ben de ondan habersiz Güle süpriz yapacam uygun fiyatlı parfüm al yazdım kaydirigubbakcemile3
bence hiç bir zararı yoktur bende parol içtim bir kaç kere canım...Kızlar ben arada bir başım ağrıyınca parol ya da minoset alıyorum ağrı kesici
veya grip olduğum zaman terraflu içtim kaç kere ama yine de emzirmeye devam ettim,takmadım yani o kadar...Sizce bişey olur mu,böyle arada ilaç alsak da emziremiyecek miyiz?Zaten doymak için emmiyor benim sıpa geceleri uyku arasında emiyor daha ziyade.
duygucum gelmişsin...geçmiş olsun...sen naılsın?egem nasıl??ölçek yoksa canım evden kaşıkla ver ...ben hiçbirilacı ölçekel kullanmıyorum...onu yıkayacağıma kendi kaşığımı yıkıyorum :))
parol en hafif ağrı kesicilerden biri...
hamileyken kullanabilirsin demişti bana doktor...
ama minoset kullanma... o yasakmış canım...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bence hiç bir zararı yoktur bende parol içtim bir kaç kere canım...
kızlar ben şimdi gidip patates havuç semizotu falan aldımda çorba vercem ya bir heves bir hevesdelikafaduldenneyse şimdi ilk olarak ne kadardan yapayım zaten önce patates ve havuçlu pirinçli yapıcam sonra yavaş yavaş sebze
buda alpberk in son halii
[...............=img2506d.jpg]ImageShack - Image Hosting :: img2506d.jpg[/url]
Eda o kremı babamda soylemıstı canım evet ıyı gelıyormus.. olmazsa alalım az surerım ya.. tesekkurler canım benım..
Bu arada babasını gormedım ama gercekten sana benzettım ben :)
Eda henüz dişi patlamadı malesef...Doktor kulağında akıntı var diyor ama yani sadece akıntı bu kadar huysuzluk yaparmı diyorum ama yaparmış herkes öyle diyor..Bende ne yapcağımı şaşırmış durumdayımsenağlama
Mevlüde bugün kaynım geliyor izne
şu anda alger'deymiş hava alanında
duty freeden bişey istermisiniz diye eşime msj çekmiş ben de ondan habersiz Güle süpriz yapacam uygun fiyatlı parfüm al yazdım kaydirigubbakcemile3
haklısın canım sağol ama işte bir ölçek ne kadara denk gelir bilemedimde ben ondanbenneyaptımki
Nuray aman canım ıhmal etme 7 senedır dıyorsun yazık degılmı canım ozellıkle ıhmal cogu rahatsızlıgı ılerletmesıne sebep oluyor sende bır an once gorun canım bence..
Volteran almıs babam sımdı.. baktım prospektuse emzırenler ıcın bır zarar oldugu saptanmamıstır yazıyor..
zaten cok az bırsey suruyorsun sanmıyorum zararı olacagını... ayrıca doktor sana yazmıssa eczacı neden vermıyor onu anlamadım.. sonucta doktor daha ıyı bılır degıl mı.. emzırdıgını soylemıssın yanı..
Tesekkur ederım ayrıca canım sana da gecmıs olsun :)
Duygucum; ilk olarak sebzeye başlayacaksan, doktor bize bi dosya vermişti.İlk olarak havuç,patates kaynadığında süzüp suyuna bi kaşık irmik atıp kaynatıp veriyorduk. Sonra süzgeçte ezdirip vermeye başlamıştık.
Hazırlanışı: Patates özenle yıkanarak kabuğu soyulmadan az miktarda suda haşlanır. Suyu süzülür ve bu suya 1-2 çay kaşığı irmik ilave edilerek irmikler pişene dek kaynatılır. İlk gün bu şekilde verilir. Daha sonraki günlerde her gün ayrı bir sebze ilavesi ile zenginleştirilerek hazırlanır. İrmiğe pirinç ve şehriye de eklenebilir. 2-3 hafta içinde haşladığınız sebzelerin sadece suyunu değil, süzgeçten geçirerek püre halinde de verebilirsiniz.
canım bi küçük patates. yarım havuç diğer yarısı anneler için:)ilk zamanlarda çok oluyo bi tatlı kaşığıda pirinç koy düdüklüde 15 dk pişmesi yeterli hadi bakalım inşallah iştahı açık olur sebzeyle başlaman en iyisi kolay gelsin...
Canım maşallahh...
İnşallah faydasını görürsün,zaten çok az bir bölgeye kullanacaksın zararı omaz diye düşünüyorum...
Ya babasını görsenn ikiz gibiler,sanki eşimin suratını alıp bebek yüzü yapmışlar..
Canım o diş patlayana kadar devam edecek gibi gözüküyor,,çünkü senin yazdıklarına bakıyorum da hepsini biz yaşadık hemde inan çok fazlasıyla..
inşallah bir an önce patlatırda kurtulur...
Bazı bebekler hiç bir şikayet yaşamadan bir bakmışsınki diş çıkartmışlar
bazılarıda bizimkiler gibi en yüksek seviye yaşıyorlar...Ya keşke ataraxı sorsaydın çünkü o azgın dakikalarda o kadar yıpranıyorlar ki...ben dediğim gibi sadece bir çay kaşığı vermiştim o da bir kere...
Ay çok hoşsun ya...bari eşine söylemeyi unutmada pot kırmasın..
çorbaya patatesi ve havucu az koy,çünkü alışkın olmadıkları için kabız olabiliyorlar..bide o sıkıntıyı yaşamasın..
Duygucum; ilk olarak sebzeye başlayacaksan, doktor bize bi dosya vermişti.İlk olarak havuç,patates kaynadığında süzüp suyuna bi kaşık irmik atıp kaynatıp veriyorduk. Sonra süzgeçte ezdirip vermeye başlamıştık.
Hazırlanışı: Patates özenle yıkanarak kabuğu soyulmadan az miktarda suda haşlanır. Suyu süzülür ve bu suya 1-2 çay kaşığı irmik ilave edilerek irmikler pişene dek kaynatılır. İlk gün bu şekilde verilir. Daha sonraki günlerde her gün ayrı bir sebze ilavesi ile zenginleştirilerek hazırlanır. İrmiğe pirinç ve şehriye de eklenebilir. 2-3 hafta içinde haşladığınız sebzelerin sadece suyunu değil, süzgeçten geçirerek püre halinde de verebilirsiniz.
oy kızlar canım sıkılıyo ya bende türkıyede olmak ıstıyorumm:çok üzgünüm:
duygucum valla ben sıra mıra demeden hepsine başladım.şükür şimdilik bişey çıkmadı..yemesi fena değil.ne verirsem alıyor maşşllh.ama öle çok yemiyor.en azından yemek seçmeyecek gibi..sen de önce beğeneceği güzel tatlardan başla derim ben.örn. az da olsa muhallebi, meyve püreleri,gece tahılları falan..sebzeleri az az ver.sevmezse aç iken dene.açkenene güzel yiyorlar..
ne diyosun duygu benimki öne arkaya takla bile atıyor..))))heh aynen bu şekil dermişimmmm...1 haftadır dönerek her yöne gidiyor.3-4 metre falan ilerledi ölee...isterse çok güzel dönerek ilerliyor.bir başladımı hızını alamıyor..nerdeyse kapıdan dışarı sokağa çıkıp döne döne gezip eve gelecek...ama pek yapmıyor.neden çünkü koca kıcını kaldırıp dönmek zor geliyor tembele..)))
Canım kulak ağrısı çok kötü,bir an önce tedavi ol...geçmiş olsun..
Günaydın herkese...
Dün gece yine tabiri caizse berbat ötesi bir gece geçirdik:çok üzgünüm:Sabah 6 ydı ve ezan okunuyordu Ege hala 10 dakika uyuyup 10 dakika ağlayarak sabah etti..En sonunda ezan vakti oturup hüngür güngür ağlamaya başladım bende...
Eşimde yazık ne yapcağını şaşırdı bir yerde Ege ağlar onu sallar bir yerde ben...
Adam tam 1 saat salladıktan sonra en sonunda uyudu biz yanına yatmaya bile korktuk uyanır diye..üstünü ört diyorum ya uyanırsa diyor:bbo:O derece yani..Bir derdi var biliyorum kulağı ağrıyor dişi ağrıyor..Ama antibiyotik içti neden kar etmedi?Hiç mi fayda etmez uyku getirmez?Augmentin birde..
Hicran gece ağlarken aklıma sen geldin ilk valla..Sen ne kadar sabırlıymışın..Sürekli gece uyumuyoruz ağlıyor diye yazıyorsun..Ben bir haftada göçtüm yaaa..Hiç alışmadığım bir durum..7 ay boyunca hiç hastalık görmedik..Allahta beterinden saklasın..Ne kadar zormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?