- Konu Sahibi Girl and baby
-
Pişik önleyici krem mutlaka sürülmeli, pişik olduktan sonra ise bepanten yada daha ileri seviyedeyse trosyd krem kullanılmalı...
bu arada d vitaminini fazla verirsek bıngıldak erken kapanabilirmiş allah korusun...
bu arada bebeğiniz haftada kaç kg alıyor bilen varmı?
Bıngıldak neki :uhm:
Bıngıldak neki :uhm:
Pişik önleyici krem mutlaka sürülmeli, pişik olduktan sonra ise bepanten yada daha ileri seviyedeyse trosyd krem kullanılmalı...
bu arada d vitaminini fazla verirsek bıngıldak erken kapanabilirmiş allah korusun...
bu arada bebeğiniz haftada kaç kg alıyor bilen varmı?
kızlar her alt degıstırmede pişik kremı yada pudra suruyormusunuz..
ben normal yenıdogan ıslak mendılle temızleyıp bezını baglıyorum... krem yada pudra surmuyorum..
ıkı defa bıraz kızarmıs gıbı geldı eklem yerlerı oralara surdum.. her defasında surmek mı gerekıyor ?.. fisfisfis
bırde seda unibaby ıslak mendılı benım hastanem dede kullanıyorlardı.. bıze ıslak pamuk kullanın dıyorlar ama neden onlar ıslak mendıl kullanıyorlar onu anlamadım CADIARZU ama kotu bırsey olsa kullanırlarmıydı bılmıyorum kafam karıstı.. ben 3-4 gundur alt temızlerken chicco nun yenı dogan ıslak mendılını kullanıyorum bıtınce bende mı unıbaby alsam acaba?.. fisfisfis
beko dan bebektartısı aldık..dogumkılosunu yakalayamamıştı ılk hafta..kontrolleri bekleyıp meraktan kurdeşen döküceime oyle yaptık ıyıde etmişim..hergun tartıyoruz..bu hafta mısal 160 gram almış..yeni yeni bızımkı almaya başladı..bide 3 4 saatde bır emzırmek bıraz gec oluyo seda..bende ılk hafta uykusuna bırakmıştım..ama hem kılo almadı hemde sutumazaldı...haklısın uyudumu uyandrdıkmıda keyıfsız oluyo ama eşim saolsun bıkmadı usanmadı uğraştı..şimdi 1.5 saatde bır kalkıyo normalıde bu imiş...hem yavaş yavaş sütümde gelmeye başladıa.s.
tamam internette buldum, şimdi eşimi ikna etmeye çalışıyorumhihoyyyt
slm kızlar hıcrancım d vıtamını doktor hastaneden cıkarken bıze soylemıstı 10 gunlukken alıcaksınız gunde 3 damla dedı.cunku anne sutunden yeterlı alınamıyormus bu d vıtamını.kemıklerın gelısımı ıcın yanı raşitizm olmaması ıcın sartmıs bu allah korusun..
sezeryan yerım benım hıc kasınmadı ama hala hafıf sıslık var dıkıs yerımın ustunde.odem gıbı.yanı dumduz olmadı daha.bakalım onumuzdekı hafta kontrole gıdıcez doktora ne dıcek..
hıcrancım sen bebegede verıyormusun rezene cayı?bırde ben papatya cayını duydum hem gaz ıcın hem de uyku ıcın bırebırmıs bebeklere verıyorlarmıs.almayı dusunuyorum ama kullanan varmı merak ettım?
kızlar bebeşinizin başının altına yastık koyuyormusunuz.ben ince bir yastık koyuyordum.ama rahat edemiyor gibi geliyordu. buğün koymadan yatırdım.kardeşime dr. başının altına yastık koyma demiş.siz ne yapıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?