- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
Merhaba anneler
Oğlum bugün 15 günlük oldu. ACD3 vitamin takviyesine bugün başlamamız gerekiyor. Günde 10 damla vermemiz gerekiyormuş. 10 unuda tek seferde mi damlatıcaz? Emzirdikten önce mi sonra mı damlatıyosunuz? Doktoru arayıp sormak istemedim, sizlere bi danışayım dedim. Şimdiden teşekkürler..
Bu arada bebeğimin altını temizlemek için kaynamış suyla ıslatılmış pamuk kullanıyorum. Pamuğu ıslattıktan sonra, uydurduğum kapaklı kavanoz gibi bir kabın içine koparıp koparıp koyuyorum, pratik oluyor. Bittikçe ekliyorum.
Kızlar valla bende kızıma bez olarak prima,ıslak mendilde yine prima yendioğan,pişik için kremde bepantene kullanıyorum cokta memnunum masallah bugune kadar hiç bir sorun yasamadık....
Yalnız sizlere bir sorum olacak,bebişine mama veren varmı???kızım 2 memeyi emiyor ama sanırım bu ona yetmiyor yinede aranıyor,bunun yanında ek mama versemmi diye düşünüyorum ne yapmam gerek bilemedim =((
Doktorum münkünse pamukla yada gazlı bezle ılık suyla temzileyin dedi ama ne yalan söliim ıslak mendil daha pratik geldiği için pek yapamıyorum..dalin kullanıyorum ben.yakmıyo hiç.ama pişik kremi olarak doktorum illaki bepanten kullan başka bişey sakın sürme dedi.onu uyguluyorum.hem bepanten karneye de yazılıyo.zaten çok ucuz.daha hiç pişik olmadı kuzum maşşallah
kızlar ben günde 2 bardak sütümü içmeye devam ediyordum bayram ziyretine gittigim bi arkadasım sütün de gaz yapacagını söyledi ve 2 gündür içmiyorum cok şükür bebegimde gaz sorunu azaldı 2 gecedir bizi cok üzmüyor
ya bu arada oğluşu olan arkadaslar sızın bebegınızde altını actıgında çişini attırıyormu ? :bbo:
benımkı alıskanlık ettı sankı.. altını ısık hızında degıstrmeye calısıyorum cısını yaptı yapacak dıye..
bırde pişik kremını her sefer nasıl cabucak surucem ben ya..kafamçokkarıştı :çok üzgünüm:
ben de ıslak mendil kullanıyorum ve niveanın pişik kremini sürüyorum her alt degişiminde.şükür şimdilik pişiğimiz yok.bez olarak da primanın 2 numarasını kullanıyorum.ıslak mendil olarak nivea,johnsons baby kullanıyodum denemek için de son olarak molfix ıslak mendil aldım.bepanten kullananlar hangisini kullanıyosunuz?merhem olanını mı?
Bende pişik için bepanten krem kullanıyorum ama benimki altını açtığımda hiç mutlu olmuyo hemen basıyo bağırmayı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?