Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım benımde doktorum 3 damla verdı d vıtamını.10 damla cok geldı bana ama yıne bır danıs ıstersen doktoruna.:uhm:

kızlar her alt degıstırmede pişik kremı yada pudra suruyormusunuz..
ben normal yenıdogan ıslak mendılle temızleyıp bezını baglıyorum... krem yada pudra surmuyorum..
ıkı defa bıraz kızarmıs gıbı geldı eklem yerlerı oralara surdum.. her defasında surmek mı gerekıyor ?.. fisfisfis

bırde seda unibaby ıslak mendılı benım hastanem dede kullanıyorlardı.. bıze ıslak pamuk kullanın dıyorlar ama neden onlar ıslak mendıl kullanıyorlar onu anlamadım CADIARZU ama kotu bırsey olsa kullanırlarmıydı bılmıyorum kafam karıstı.. ben 3-4 gundur alt temızlerken chicco nun yenı dogan ıslak mendılını kullanıyorum bıtınce bende mı unıbaby alsam acaba?.. fisfisfis

Kızlar valla bende kızıma bez olarak prima,ıslak mendilde yine prima yendioğan,pişik için kremde bepantene kullanıyorum cokta memnunum masallah bugune kadar hiç bir sorun yasamadık....
Yalnız sizlere bir sorum olacak,bebişine mama veren varmı???kızım 2 memeyi emiyor ama sanırım bu ona yetmiyor yinede aranıyor,bunun yanında ek mama versemmi diye düşünüyorum ne yapmam gerek bilemedim =((

Mama verme canım..onun aranması tamamen refleks.yanağına ne dokunursa dokunsun ağzına açıp almak istiyo:ecrin_bebek: ama ağlıyosa başka tabi..bu arada bende bepanten kullanıyorum çok memnunum.doktorum verdi.

ben kullanıorm ıslak mendil bebe dor ve dalin kullanıyrm şükür şimdilik iyi her alt değişiminde de bepanten sürüormm bez olarakda prima yenidoğan alıorm ve memnunum şükür...inşallahda pişik olmaz kuzucuğum( kıyamammm )

ben pişik kremi olarak popolin kullanıyodum ama buna rağmen pişik oldu bepanteni deniyim bende o zaman iyi geliyo mademki

betulcum ben her alt acıldıgında mutlaka sebamedın pısık onleyıcı kremını kullanıyorum.bence mutlaka kullan canım.zaten onemlı olan pısık olmadan onlemını almak.olduktan sonra tedavısı cok zor canım..

bepanteni bende kullanıyorum canım ama ıslak mendile gelince hiç kendinde denedinmi cildini sil bakalım ben denedim onuda o da yaktı en hassas yerlerden biridir gıdık orda deniyorum ben hafif yanma belirtisi oluyor bu mendillerde bebeğin poposunu düşünemiyorum yanii hem idrar hem büyük wc tahriş ediyor sonuçta o bölgeyi en iyisi yine suyla pamukla temizlemek biraz zor oluyor ama napalım artıkk

benim doktorumda süt içme gaz yapar demişti ben yoğurt yemeye çalışıyorum ayran yada

ya bu arada oğluşu olan arkadaslar sızın bebegınızde altını actıgında çişini attırıyormu ? :bbo:
benımkı alıskanlık ettı sankı.. altını ısık hızında degıstrmeye calısıyorum cısını yaptı yapacak dıye..
bırde pişik kremını her sefer nasıl cabucak surucem ben ya..kafamçokkarıştı :çok üzgünüm:

ben de ıslak mendil kullanıyorum ve niveanın pişik kremini sürüyorum her alt degişiminde.şükür şimdilik pişiğimiz yok.bez olarak da primanın 2 numarasını kullanıyorum.ıslak mendil olarak nivea,johnsons baby kullanıyodum denemek için de son olarak molfix ıslak mendil aldım.bepanten kullananlar hangisini kullanıyosunuz?merhem olanını mı?

banimki de çişini hemen yapıveriyo.hızlı olmak lazım dediğin gibi bi de pişik kremini mutlaka sür canım.

BEPANTEN PEMBE ŞERİTLİSİ MERHEM OLANDAN BİZİM HASTANEDE DE ONDAN KULLANILIYORDU DR ONU AL DEDİ BENDE ALDIMM PİŞİK KREMİ BENDE HEPSİNDNE VAR VALLA ALMIŞTIM BENDE DOĞUM ÖNCESİ OLUŞAN ALERJİ YÜZÜNDEN 1 SENE YETER HERHALD BANA :roflol:bez olarak primadan şaşma bence de ben büyük kızımda da kullanmıştım çok iyi ıslak mendil bende unıbaby kullanıyordum pamukla suya geçtim ama gerçekten zahmetli bakınıyorum her markadan alıyorum eve kendi n tenimde kullanıyorum öle yakıcı bişey hissedersem hiç kullanmıyorum kızıma sebamed alıcam ama.johnson dan bulamıyorum markette yoktu eczaneye bakıyım bide

Pişik önleyici krem mutlaka sürülmeli, pişik olduktan sonra ise bepanten yada daha ileri seviyedeyse trosyd krem kullanılmalı...

bu arada d vitaminini fazla verirsek bıngıldak erken kapanabilirmiş allah korusun...

bu arada bebeğiniz haftada kaç kg alıyor bilen varmı?

Bende pişik için bepanten krem kullanıyorum ama benimki altını açtığımda hiç mutlu olmuyo hemen basıyo bağırmayı:)

Bende pişik için bepanten krem kullanıyorum ama benimki altını açtığımda hiç mutlu olmuyo hemen basıyo bağırmayı:)

aynen canım benim kızım da öle valla hemen çığlık atmaya başlıyor o kadar feci ağlıyorki altını açmayı nasıl hızla yapıyorum şaşırırsın kuruyor valla kız hemn kucaklamam gerekiyor kucağıma alır almaz susuyor atını açmamı istemiyor zilli ama sonra sonra düzeliyor bebekler alışıyorlar sanırım.

kızlar bişiey sorucam şu vitamini kaç günlükken verdi doktorunuzz bizimki bişii vermedi bize 10.günlükken kontrole çağırdı o günde sadece gaz şurubu ile lazım lduğu zaman kullanılmak üzere ateş düşürücü ağrı kesici fitil yazdı vitamin falan sölemedi ve 1 aylık olunca gelin birdaha sorun olmadıkça dedi aşısı vurulacak dedi allah allah takıldı kafama şimdi yawww

arkadaşlar merhaba geçmiş olan bayramınızı kutlarım . benimde 8 aylık oğlum var. hiç pişik olmadı . çünkü her kaka yapmada bebekken lavabo altında biraz büyüyünce de küvetde duşta popisini yıkadım. zaten suyuda çok seviyor üstünü açıp banyo tezgahının üstüne cıkınca sevinçten gülüyor. bebekken de 3 ay gazı oldu sab ve zinco kullandım biraz fayda etdi . 4 aydan snra gecti. fazla titizlenmiyorum bence sizde öyle yapın. 17 sene sonra çocuğum oldu her zorluğuna severek katlanıyor insan

Kizlar benim sezeryan yerim kaşinmaya başladi sizde de oluyormu .. Yalniz benim göbe kismida çok kötü kaşinmaya başladi görünürde bişii yok içten içten kaşiniyor içteki yaralardanmidir acep sizde de varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…