- Konu Sahibi Girl and baby
-
zencefil çayı aktardan mı alınıyor ve rezenenin yapımı nasıl?
zencefil çayı aktardan mı alınıyor ve rezenenin yapımı nasıl?
canım msjını yeni farkettim güzelim Sinomarin diye bir burun damlası dogal deniz suyuymuş hatta kardeşimde kullanmış eczacı hiçbir zararı yok tamamen dogal dedi.arkadaşlar bende mutlaka bebişin odasını hergün havalandırıyorum odasında yatırıyorum gündüzleri salona taşınıyoruz odasını havalandırıyoruz mutlaka.
canım ayrıca Allah kolaylık versin biliyorsunuz ben son bir ay kala ev aradım ve son bir-iki hafta kalada ev taşımıştım bebişim evin ve odasının yerleşmesini bekliyormuş işlerimizin bittigi gece gelmişti.
bizimde gaz sancılarımız başladı.. dün gece ortalığı birbirine kattı BORA... Bu akşam kendime papatya çayı kaynatmıştım...son kalan bir çay kaşığı çayı oğluma verdim..Bu saat oldu meme de emdi ve gayet sakin uyuyor maşallahh... İnşallahh ii gelmiştir...
kızlar hangi ıslak mendili kullanıyrsunuz bebişinizew ben hemen hepsini denedim nerdeyse ve normalde aldığım mendili kendi boynumun altına sürüp deniyorum yakıyor çoğu altı pişmiş bebişimi nasıl yakar diye düşünmeden edemiyorum ben o yüzden artık pamukla su ile siliyorum kızımın altını ben zor elmezse böle devam edicem napiim en son unibaby nin yeni doğanını almıştım ama oda yakıyor yawww kızımda pişik yok şuan ama bu tarz mendillerde kimyasal sonuçta kızlardeşim bu mendillerin fabrikasında kimyager olarak çalşıyordu abla kullanma dedi bana o yüzden bende iyice soğudum sebamed almayı düşünüyorum ama bakiim o nasıll
kızlar hangi ıslak mendili kullanıyrsunuz bebişinizew ben hemen hepsini denedim nerdeyse ve normalde aldığım mendili kendi boynumun altına sürüp deniyorum yakıyor çoğu altı pişmiş bebişimi nasıl yakar diye düşünmeden edemiyorum ben o yüzden artık pamukla su ile siliyorum kızımın altını ben zor elmezse böle devam edicem napiim en son unibaby nin yeni doğanını almıştım ama oda yakıyor yawww kızımda pişik yok şuan ama bu tarz mendillerde kimyasal sonuçta kızlardeşim bu mendillerin fabrikasında kimyager olarak çalşıyordu abla kullanma dedi bana o yüzden bende iyice soğudum sebamed almayı düşünüyorum ama bakiim o nasıll
Merhaba anneler
Oğlum bugün 15 günlük oldu. ACD3 vitamin takviyesine bugün başlamamız gerekiyor. Günde 10 damla vermemiz gerekiyormuş. 10 unuda tek seferde mi damlatıcaz? Emzirdikten önce mi sonra mı damlatıyosunuz? Doktoru arayıp sormak istemedim, sizlere bi danışayım dedim. Şimdiden teşekkürler..
Bu arada bebeğimin altını temizlemek için kaynamış suyla ıslatılmış pamuk kullanıyorum. Pamuğu ıslattıktan sonra, uydurduğum kapaklı kavanoz gibi bir kabın içine koparıp koparıp koyuyorum, pratik oluyor. Bittikçe ekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?