E
ELAM_08
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
kızlar size bişey sorucam benim sütüm gelmiyor ne yapabilirim sizcee???
betül bi sen mi varsın burda herkes bebekle uğraşıo artık sanırım valla bende kafamı kaldıramıym ki şimdi uyuttum bızdığımı uyanmazsa tabii bebişinde pek şeker görünüo yesin onu teyzesi.......senden ne haber nasıl bebişin sağlığı falan..düzene girdi dimi sarılığı düzeldimi?
şuan bı ıkımız varız sanırım canım.. arada göz atıyorum işte.. mesela şuan bebişim bir yandan emıyor bır yandan yazıyorum.. kaydirigubbakcemile3
ıyılık canım cok sukur sarılıgını atlatmakla mesguluz.. henuz tamamıyle gecmedı hala kontrollerı devam edıyor salı yıne gıdecegız cılt rengı kontrolu yapılıyor sureklı.. bır an evvel atlatalımda baska bırsey ıstemıyorum.. sen nasılsın canım senınkıde cok seker masallah bebek bunlar ya kuzu tatlı olmayanı varmıdır hepsi bır lokmalık tatlı.. Şeniz
valla güzelim al bendede okadar bende hem yazıym hem emziriom :ecrin_bebek:şimdi uyandı küçük bey benim bebişdede vardı az bişi sarılık zamanla ten rengi açıldı beyazlaştı ayy
iyiki anne olmuşum:Saruboceq: öle güsel öle güzel tarifi yok yaa bende işte artık yeni yeni iyice düzeldim. önceleri yataktan eşim kaldırıodu...ve bezini eşim bağlıyrdu...şimdi şükür rabbime.....iyiyim...emzirirken ağrın oluyomu senin benim ilk başlarda kanıodu o ağlıodu ben ağlıyrdumsenağlama şükür şimdi ilk verirken biraz ağrıyo sonra alışıom... senin gece falan uyanıyomu emmek için ben gecede 2 3 kez kalkıyorum.....:ecrin_bebek:
Betülcüm nasıl emzik verdin,yani ne marka??
Ben chicco damaksız,silikon olanından verdim midesi bulanıyor almıyor
acaba damaklıyı mı denesem,onu da yeni doğanlara önermiyorlar.
evet canım annelık cok guzel gercekten Allah ısteyen herkese bagıslasın bu duyguyu..
emzırırken cok agrım oluyordu hastaneden yaralarım gecene kadar bakım yapmamı lansınoh surmemı ve sılkıon göğüs ucu kullanmamıs soyledıler.. bır muddet oyle yaptım agrım hafıf azaldı sonra çıplak vermeye basladım tekrar ama tekrar acım cok arttı bende sımdı sılıkon ıle emzırıyorum tamamen göğsümün acısını gecene kadar bunu kullanıcam..
ben gunduzlerı 1,5 saatte bır gecelerı ıse 2,5 saatte bır emzırıyorum canım.. malum sarılıgımızı da bır an once atmak ıcın bol emzırmem ve kaka yaptırmam gerekıyor :)..
canım ben nuk damaklı silikon emzık verdım ılk verısımde kaptı masallah..
damaklılar gercege daha yakın oldugu ıcın onları daha cok sevıyorlar dye bılıyorum.. ıstersen bırde onu dene.. sılıkon sevmezse damaklı kaucuk emzık deneyebılırsın..
kızlar benım bebegım 40 dakıkada bır emmeye baslıyor bazen doymuyormu dıye cok taktım kafayaboyle bırsey yasayan varmı?sutunuz artsın dıye neler yıyorsunuz?bırde goguslerım slıkon takılmıs gıbı sıs gezıyordum sımdı ıkısıde ındı.ıyıce korkmaya basladım acaba sutum azalmayamı basladı dıye?onerılerınızı beklıyorum..
kızlar benım bebegım 40 dakıkada bır emmeye baslıyor bazen doymuyormu dıye cok taktım kafayaboyle bırsey yasayan varmı?sutunuz artsın dıye neler yıyorsunuz?bırde goguslerım slıkon takılmıs gıbı sıs gezıyordum sımdı ıkısıde ındı.ıyıce korkmaya basladım acaba sutum azalmayamı basladı dıye?onerılerınızı beklıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?