- Konu Sahibi Girl and baby
-
kızlar doktor bana kusmaması ıcın kaydırak gıbı egımlı yapın yatagını dedı.nasıl yapabılırımkı oyle?altına ne koyuyorsunuz egımlı yatıranlar??
Kızlar oğluşumuzla ilk banyomuzu yaptık bız az once.. biraz gecıkmelı olarak.. suda bıraz yuzdurduk hoşuna gıtıı rahatladı masallah esnedı mayıstı filan :1rolleyes:..
sımdıde emıyor bır yandan uyumaklı.. ınsallah bu gece daha guzel uyur.. Şeniz
Canım yastık gıbı bırseyın uzerıne kalın karton yada buyuk kıtap katalog vs varsa onunla kaydırak gıbı eğim verip uzerıne yumusak ıkı uc kat battanıye serıp yatırabılırsın..
betulcum saglık suları olsun oglusunun..ılk banyodan sonra benımkı 4 saat uyumustu yanı bır nevı bayıldıkaydirigubbakcemile2
saol canım amin.. :)..
bakalım bızımkı ne kadar uyuyacak ama ben o kadar bırakmıyorum 1,5 saatte bır emzırıyorum, uyuyorken uyandırıyorum..
kıyamıyorum uyanmasına ama ne yapayım bol bol emzırıp tuvaletını yaptırmam lazım su sarılıktan bır an once kurtulmak ıcın.. :çok üzgünüm:
anladım canım haklısın tabıkı.senın bol bol emzirmen gerekıyor..umarım en kısa zamanda ıyılesır mınık bebegın..gecede 1.5 saatte bır uyandırıyormusun canım?kıyamam ya
gecelerı 2,5 saat olunca kendısı uyanıyor.. ama gunduzlerı 1,5 saate bır kendım uyandırıyorum.. bazı geceler cok guzel duzenlı oluyor bazen de bende hal bırakmıyor.. :bbo:
ama ne yapalım kuzum o benım..
slm kızlar hıcrancım d vıtamını doktor hastaneden cıkarken bıze soylemıstı 10 gunlukken alıcaksınız gunde 3 damla dedı.cunku anne sutunden yeterlı alınamıyormus bu d vıtamını.kemıklerın gelısımı ıcın yanı raşitizm olmaması ıcın sartmıs bu allah korusun..
sezeryan yerım benım hıc kasınmadı ama hala hafıf sıslık var dıkıs yerımın ustunde.odem gıbı.yanı dumduz olmadı daha.bakalım onumuzdekı hafta kontrole gıdıcez doktora ne dıcek..
hıcrancım sen bebegede verıyormusun rezene cayı?bırde ben papatya cayını duydum hem gaz ıcın hem de uyku ıcın bırebırmıs bebeklere verıyorlarmıs.almayı dusunuyorum ama kullanan varmı merak ettım?
slm kızlar hıcrancım d vıtamını doktor hastaneden cıkarken bıze soylemıstı 10 gunlukken alıcaksınız gunde 3 damla dedı.cunku anne sutunden yeterlı alınamıyormus bu d vıtamını.kemıklerın gelısımı ıcın yanı raşitizm olmaması ıcın sartmıs bu allah korusun..
sezeryan yerım benım hıc kasınmadı ama hala hafıf sıslık var dıkıs yerımın ustunde.odem gıbı.yanı dumduz olmadı daha.bakalım onumuzdekı hafta kontrole gıdıcez doktora ne dıcek..
hıcrancım sen bebegede verıyormusun rezene cayı?bırde ben papatya cayını duydum hem gaz ıcın hem de uyku ıcın bırebırmıs bebeklere verıyorlarmıs.almayı dusunuyorum ama kullanan varmı merak ettım?
kızlar bebeşinizin başının altına yastık koyuyormusunuz.ben ince bir yastık koyuyordum.ama rahat edemiyor gibi geliyordu. buğün koymadan yatırdım.kardeşime dr. başının altına yastık koyma demiş.siz ne yapıyorsunuz.
Kullandığın rezenenin adını yazar mısın canım.Teşekkürler.Benim kız dün akşam 7 den gece 12 ye kadar uyumadı..12 de bi yattı sabah 6 da kalktı..bugünde akşam 7 den 11 e kadar uyumadı..bu gecede 5 de kalkar büyük ihtimal...sonra her saat uyanıyo zaten..bu arada ben ılık rezene veriyorum şimdiden.çok rahatlatıyo.içtikten 3-4 dk sonra hem gazını iyice çıkarıyo hemde kakasını yapıyo rahat rahat...
Kullandığın rezenenin adını yazar mısın canım.Teşekkürler.
kızlar emzik veriyormusunuz bebişlere?
Ben alsın istiyorum ama almıyor,midesi bulanıyor.Israrcı mı oldunuz?Nasıl kaptılar emziği,akıl verin,yoksa böyle yalancı meme muamelesi görmeye devam edecem,fazla süt içince de kusuyor bu defa çünkü aç olmasa da emmek istiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?