Doğum yapmış olan anneler buraya....

Kızlar oğluşumuzla ilk banyomuzu yaptık bız az once.. biraz gecıkmelı olarak.. suda bıraz yuzdurduk hoşuna gıtıı rahatladı masallah esnedı mayıstı filan :1rolleyes:..
sımdıde emıyor bır yandan uyumaklı.. ınsallah bu gece daha guzel uyur.. Şeniz

kızlar doktor bana kusmaması ıcın kaydırak gıbı egımlı yapın yatagını dedı.nasıl yapabılırımkı oyle?altına ne koyuyorsunuz egımlı yatıranlar??

Canım yastık gıbı bırseyın uzerıne kalın karton yada buyuk kıtap katalog vs varsa onunla kaydırak gıbı eğim verip uzerıne yumusak ıkı uc kat battanıye serıp yatırabılırsın..

betulcum saglık suları olsun oglusunun..ılk banyodan sonra benımkı 4 saat uyumustu yanı bır nevı bayıldıkaydirigubbakcemile2

betulcum saglık suları olsun oglusunun..ılk banyodan sonra benımkı 4 saat uyumustu yanı bır nevı bayıldıkaydirigubbakcemile2

saol canım amin.. :)..
bakalım bızımkı ne kadar uyuyacak ama ben o kadar bırakmıyorum 1,5 saatte bır emzırıyorum, uyuyorken uyandırıyorum..
kıyamıyorum uyanmasına ama ne yapayım bol bol emzırıp tuvaletını yaptırmam lazım su sarılıktan bır an once kurtulmak ıcın.. :çok üzgünüm:

anladım canım haklısın tabıkı.senın bol bol emzirmen gerekıyor..umarım en kısa zamanda ıyılesır mınık bebegın..gecede 1.5 saatte bır uyandırıyormusun canım?kıyamam ya

anladım canım haklısın tabıkı.senın bol bol emzirmen gerekıyor..umarım en kısa zamanda ıyılesır mınık bebegın..gecede 1.5 saatte bır uyandırıyormusun canım?kıyamam ya

gecelerı 2,5 saat olunca kendısı uyanıyor.. ama gunduzlerı 1,5 saate bır kendım uyandırıyorum.. bazı geceler cok guzel duzenlı oluyor bazen de bende hal bırakmıyor.. :bbo:
ama ne yapalım kuzum o benım..

gecelerı 2,5 saat olunca kendısı uyanıyor.. ama gunduzlerı 1,5 saate bır kendım uyandırıyorum.. bazı geceler cok guzel duzenlı oluyor bazen de bende hal bırakmıyor.. :bbo:
ama ne yapalım kuzum o benım..

canım benım haklısın kuzularımız herseye deger..gece benımkıde 2 maksımum 3 saat uyuyor.ama sarılık problemı olmadıgı ıcın ben kendım uyandırmıyorum.zaten hep ac oldugu ıcın kendı uyanıyor mahfedıyor benı:roflol:

YOK HAYATIM BEN KIZIMA BİŞEY VERMİYORUM SADECE DR VERDİĞİ GAZ İLACI REZENEYİ BEN İÇİYORUM DR BANA 1 AYLIK OLANA KADAR BİŞEY VEREMEYİZ DEMİŞTİ BENCEDE DOĞRU SÜTÜMDEN FAYDALANIYOR ZATEN REZENE İÇTİĞİMDE FARK ETTİ YANİİ AMA REZENEYİ İÇİNCE BEN KAYDIM O BAŞKA:roflol::roflol:acayip uyku verdi banaa

şu d vitaminini ben büyük kızıma da vermiştim yanlış hatırlamıyorsam doğru diyorsun sağlık bakanlığı bile mutlaka verilecek demiş karar almışlar yalnı şı devit adlı ilacı geçen sene sahtesimi ne varmış bozukmuymuş toplatılmış diye okudum allah göstermesin fayda edecek diye verdiğimiz şeyler bebeklerimize zarar vermesin yaww ama ben bu hafta çarşamba kızımı dr götürcem gene sorayım bi neden vermemiş bize d vitaminini bakiim

Benim kız dün akşam 7 den gece 12 ye kadar uyumadı..12 de bi yattı sabah 6 da kalktı..bugünde akşam 7 den 11 e kadar uyumadı..bu gecede 5 de kalkar büyük ihtimal...sonra her saat uyanıyo zaten..bu arada ben ılık rezene veriyorum şimdiden.çok rahatlatıyo.içtikten 3-4 dk sonra hem gazını iyice çıkarıyo hemde kakasını yapıyo rahat rahat...

şu d vitaminini ben büyük kızıma da vermiştim yanlış hatırlamıyorsam doğru diyorsun sağlık bakanlığı bile mutlaka verilecek demiş karar almışlar yalnı şı devit adlı ilacı geçen sene sahtesimi ne varmış bozukmuymuş toplatılmış diye okudum allah göstermesin fayda edecek diye verdiğimiz şeyler bebeklerimize zarar vermesin yaww ama ben bu hafta çarşamba kızımı dr götürcem gene sorayım bi neden vermemiş bize d vitaminini bakiim

bende koymuyorum canım dr dediğiniyap bencede daha küçükler kemikler zayıf henüz onlarım eğik büğük kalabilir ler düz yatır ayrıca dr bana çok yumuşak olmasın yatağıda demişti

Kullandığın rezenenin adını yazar mısın canım.Teşekkürler.

kızlar emzik veriyormusunuz bebişlere?
Ben alsın istiyorum ama almıyor,midesi bulanıyor.Israrcı mı oldunuz?Nasıl kaptılar emziği,akıl verin,yoksa böyle yalancı meme muamelesi görmeye devam edecem,fazla süt içince de kusuyor bu defa çünkü aç olmasa da emmek istiyor...

SÜtünüzü sağdıktan sonra kaç saat buz dolabında bekletebiliyorsunuz?
Bir arkadaşım cam biberonda 2 saat bekletebilirsin demiş,besin değerini kaybetmez demiş
Hİç grip veya hasta olma ihtimaline karşı buzluğa sütünüzden koydunuzmu?
SÜt saklama kabı olarak ne öneriyorunuz??

Canım benımkıde bazı geceler benı emzık yerıne kullanıyor o bakımdan bende gecen gece ılk kez verdım agzına hemen kaptı oylece uyudu MASALLAH bende rahatladım.. bazı doktorlar pek tavsıye etmıyor emzıgı ama bence annelere cok buyuk yardımcı.. bazı bebekler hıc sevmıyor sut gelmedıgını anlayınca 3 uncu cekıste atıyor.. bazılarıda tutuyor.. zorla nasıl tutturulur bılmıyorum canım.. :1no2:

Doktorlar zaten neye karşı değil ki?? Merak ediyorum doğrusu??

Benimki emziği arada alıyor arada almıyor, uykuya dalmasına yardımcı oluyor emzik, hem emzik 2 yaşından sonra hala kullanılırsa damak yapışını bozarmış, şimdi değil..

Ben buzdolabında 3 saat falan tutuyorum sütümü, ama dışarıda en fazla 2 saat bekletiyorum çünkü süt saklama poşetim yok biberonda tutuyorum.Süt saklama poşeti en iyisi medelanınkiymiş.

süt sağma cihazıda en ıyısı medelanınkıymıs kızlar aklınızda olsun.. hele elektırıklı olanı süper hastanede vardı benımkını ondan sağmıştık gercekten cok guzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…