- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.621
yaa aceba ondanmıı göbüşümüzz kaldıı çünkü benim eltimde sezeryan doğum yaptı fakat 70 kg 46 düştüüama 40 gün kanaması ve adetleri hemen başladıı
bide korunma iğnesi 3 aylık oluyo ondan yaptırdıı o zayıflattl beni diyooo sende dene diyooo ama ben yaptırmam ya ters tepersee.. demii
AYYY süpersiniz ya. Resimler çok güzel çıkmış.Valla keşke bana da kısmet olsaydı.Başka bi sefere inşallah.
cokacimcoookbu resimden sonra ben girer rejime...yanii artık öleee tatlıları biraz kesem bariiii...almim fazla...cokacimcoook...:tomato:domates yiyim bol bol baree
kız canan ne datlu senin bu oğlan maşallah
sarı şeker
sende bek gözelsin tatlım
iyi akşamlar
ben geldim kimsecikler kalmamış.öff ya özlüyorum aslında burayı ve sizi ama malesef giremiyorum.
benim tembel oğlum bugün itibariyle tam olarak dönmeye başladı artıkın.bide geri geri gidiyor.hepsini bugün yapmaya başlamış.daha dişimiz çıkmadı bakalım ne zaman patlayacak.
aranızda adet olmayanlar var galiba daha.bende 15 günde bir adet oluyorum.ama iyi oldu adet olduktan sonra vücudumdaki şişkinlikler gitti.geçen gün koton'dan kendime 36 beden pantolon aldım.çok mutlu oldum ya.ama göbek hala duruyor.
saol canumm..sen de çok tatlısın.resimlerni gördüm.hamişş..
Canan sevgilin çok yakışıklıymış aman elinden kaçırma,
zengine de benziyor hani kel ve şişman o bakımdan:roflol:
Serapp ne diyor buuu 36 beden diyor bacıııı:1shok:
Oyy oyyy,ben en son orta 3te 36 bedendim yawwww
ohhh o zaman tadını çıkar çıtırlığınnapem bacılar ya ama ben hamile kalmadan öncede 36 giyiyodum.hatta üst tarafım xs'du.doğumdan sonra ramazan bayramında 46 beden pantolon almıştım kendime.yavaş yavaş 36 bedene indim en sonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?