Doğum yapmış olan anneler buraya....

aman ayşe gözünü seveyim. Benim annem 15 sene o eski doğum kontrol haplarından ve 3 aylık iğnelerden yaptırmış. Tabii onca sene kortizonlu ilaç ve iğne kullanmaktan çok kilo almış. Kortizonlu ilçlardan zayıflayacağını sanmıyorum..
Annem erkenden de menepoza girdi ve düzensz gitti hep. O yüzden iğne olayını iyi araştır canım. Benim annemden gözüm korkmuş durum da. O yüzden fazla ilaç da kullanmak istemiyom.annem 106 kilo falandır, boyu da fazla yok. Veremiyor da çünkü çok ilaç kullandığından troid bezleri de fazla çalışmıyor bu yüzden de kilo veremiyor .

Kız ne guzel cıkmıssınız oylee...

bu arada valla bırde zayıfım dıye keklıyon bızı az daha kılo el gorurum senı kılosundan memnun olmayanlarda... delikafadulden

Şaka tabım bule ıyısın anam zayıflama..

cokacimcoookbu resimden sonra ben girer rejime...yanii artık öleee tatlıları biraz kesem bariiii...almim fazla...cokacimcoook...:tomato:domates yiyim bol bol baree

iyi akşamlar
ben geldim kimsecikler kalmamış.öff ya özlüyorum aslında burayı ve sizi ama malesef giremiyorum.

benim tembel oğlum bugün itibariyle tam olarak dönmeye başladı artıkın.bide geri geri gidiyor.hepsini bugün yapmaya başlamış.daha dişimiz çıkmadı bakalım ne zaman patlayacak.

aranızda adet olmayanlar var galiba daha.bende 15 günde bir adet oluyorum.ama iyi oldu adet olduktan sonra vücudumdaki şişkinlikler gitti.geçen gün koton'dan kendime 36 beden pantolon aldım.çok mutlu oldum ya.ama göbek hala duruyor.

oh maşallah dönmeye başladı demek
36 bedenmi nittin gız

Serapp ne diyor buuu 36 beden diyor bacıııı:1shok:

Oyy oyyy,ben en son orta 3te 36 bedendim yawwww

Canan sevgilin çok yakışıklıymış aman elinden kaçırma,
zengine de benziyor hani kel ve şişman o bakımdan:roflol:

napem bacılar ya ama ben hamile kalmadan öncede 36 giyiyodum.hatta üst tarafım xs'du.doğumdan sonra ramazan bayramında 46 beden pantolon almıştım kendime.yavaş yavaş 36 bedene indim en sonunda.

merhaba arkadaşlar, aranızda pierre cardin enigma bebek arabası kullanan varmı memnunmusunuz. ben internetten sipariş vermiştim bugün geldi. ama biraz küçük ve kenarındaki plastikler kalitesiz gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…