- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.641
Canan sevgilin çok yakışıklıymış aman elinden kaçırma,
zengine de benziyor hani kel ve şişman o bakımdan:roflol:
alemsin yaaaa:roflol::roflol:
delüü
gülüm çok tatlısın yaa
kaynananın senden niye ayrılamadığı belli
Aman benden uzak olsun mısıra vali olsuundelikafadulden
merhaba arkadaşlar, aranızda pierre cardin enigma bebek arabası kullanan varmı memnunmusunuz. ben internetten sipariş vermiştim bugün geldi. ama biraz küçük ve kenarındaki plastikler kalitesiz gibi geldi bana.
Günaydın ....
Hepimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik veÇocuk Bayramı Kutlu olsun.. özellikle miiniklerimizin tabii :sm_cool:
Betül Aslan Emre'nin 7. ayı hayırlı olsun...sağlıkla nice yaşlara ulaşsın meleklerimiz inşAllah... sağlıklı uzun ömürleri olsun ..
günydınnnnn herkesee....
aslanımızın yedinci ayı kutlu olsunnnn nice yedi aylara maşallahhhh
merhaba arkadaşlar, aranızda pierre cardin enigma bebek arabası kullanan varmı memnunmusunuz. ben internetten sipariş vermiştim bugün geldi. ama biraz küçük ve kenarındaki plastikler kalitesiz gibi geldi bana.
Merhabalar, ben de dün satın aldım aynı arabayı, internette yaptığım araştırmalarda en iyi araba diye ....kesinlikle yazdıklarınızın aynısını hissettim, acaba yanlış seçim mi yaptık??
canımcım geldim de ne zmandır okuyom geçmişi bi de kıvançın zırlamasından bir tülü yazamadım..terlüklü delüyüm valla
.............
bu da ben ve yeni aşkıım..nasıl yakışıklı mı aşkuum
Şeniz amma da kilolu çıkmışım he resimde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?