- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.661
Günaydın herkese.
Betül Aslan'ın 7.ayı hayırlı olsun.
Hepimizin 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.
günaydın arkidişler
23 nisanımız kutlu olsun
betüş kuzunun 7. ayı kutlu olsun sağlıkla mutlulukla
çok güzel çıkmışsınız maşallah.ama bu fotoğrafta canan olduğundan en az 7 kilo fazla gözüküyor,tıpkı benim koltukta çekildiğimiz fotoğrafta olduğu gibi.hı sahi adet olunca 2 kilo verdim,darısı adet olmayanların başına
emelcim kesinlikle doğru ..ben çok kilolu çıkmışım dimi gıı.sen de öle çıkmıştın..olduğundan daha fazla görünüyordun.ama ben de dikkate etmem gerek..buğün ikiz kardeşim geldi canakkaleden..o benden 4 kilo zayıf..hemide 3 yaşında oğlu var.şakkıdı
betülcüm aslan emrenin 7. ayı kutlu olsun..nice yıllara kutlamak nasip eylesin..
23 nisan bayramımız kutlu olsun..çocukların şansına hersene hava soğuk oluyor.ben de kıvançın ilk kutlaması diye törene eğlenceler götürecektim.ama hava soğuk.belki iptal olurasa sonra götürüm.hihoyyyt
Analog telsızler, telsız telefon, wireless internet, mikrodalga fırın vs seylerden cok etkılenıyormus cızırtı cok oluyormus..
Digital lerden almak gerekırmıs bunun ıcın.. e bebek magazasında bakmıstık gecen 185 tl ıydı fıyatı ??... CADIARZU
betülcüm bende chicco'nun analog telsizi var.evimde telsiz telefonda var ama hiç cızırtı yapmıyor.çokta memnunum.
betüll canımm weewell kullanıyorumm sarjlıı bataryalı benimki normall bişeyy yetiyoo valla.. memnunumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?