Doğum yapmış olan anneler buraya....

Analog telsızler, telsız telefon, wireless internet, mikrodalga fırın vs seylerden cok etkılenıyormus cızırtı cok oluyormus..

Digital lerden almak gerekırmıs bunun ıcın.. e bebek magazasında bakmıstık gecen 185 tl ıydı fıyatı ??...
CADIARZU

GÜLCAN KARADOĞAN
teşekkürler weewell : 2 yaşında bir oğlum ve 1,5 aylık bir kızım var oğlum doğduğu zaman bir kaç marka telsiz kullandım ve tam anlamıyla faydasını göremedim. kızım için weewell in telsizini aldım ve çok memnunum. evimde wireles internet ve telsiz telefon var telsizime hiçbirinin etkisi olmuyor ve kızımı çok net bir şekilde dinliyebiliyorum.

NESLıHAN GÜNEŞ
herkese tavsiye ederim : 1 YAŞINDA OĞLUM VAR VE 5 AYLIK HAMıLEYıM ŞıMDıLıK OĞLUM ıÇıN KULLANıYORUM WEEWEL BEBEK TELSıZıNı KULLANMAYA BAŞLAYALI FAZLA OLMADI AMA SESı GAYET NET VE ÇEKıM GÜCÜ GÜZEL HERKESE TAVSıYE EDERıM FıYATIDA KALıTESıNE GÖRE OLDUKÇA UYGUN

betülcüm aslan emrenin 7. ayı kutlu olsun..nice yıllara kutlamak nasip eylesin..

23 nisan bayramımız kutlu olsun..çocukların şansına hersene hava soğuk oluyor.ben de kıvançın ilk kutlaması diye törene eğlenceler götürecektim.ama hava soğuk.belki iptal olurasa sonra götürüm.hihoyyyt

Amın canım tesekkur ederım... a.s. Şeniz

betülcüm yaaa

bence o kadar para vermene gerek yok, ben bekonunkini kullanooorummmmmm, memnunum evimde kablosuz internetde var, zaten şunun şurasında ne kadar daha kullanırızki.

kız deryaa karşıdan iş konusunda şanslı gibimi görünüyorum. çalışıyorum tabi çalışmazmı insan :)))

betülcüm bende chicco'nun analog telsizi var.evimde telsiz telefonda var ama hiç cızırtı yapmıyor.çokta memnunum.

betülcüm bende chicco'nun analog telsizi var.evimde telsiz telefonda var ama hiç cızırtı yapmıyor.çokta memnunum.

bende de chicco nunki var ve herşeyden etkileniyor..
odanın dışına koysam bu defa yan dairenin wireless indan etkileniyor -tatlicadiarzu-
bendeki şansa da bakk yaw

uyyyy ayten bende çalışmıyosun sandım ve çok şaşırdım vallaaaaaa ayyyy sabah yoktun ne bilim gııı....betüşüm valla ben kullanmıyom telsiz düşünmedim de düşünsem mi acepp artık tunahanı odasında yatırmak istiyom çünkü bendeee araştıralım buluruzzz şekerrr

http://://www.e-bebek.com/imgProds/BR/49/ST57849BR.JPG[/IMG bu telsizimiz sade bisey
[IMG]http://www.ellabebek.com/images/products/642/1769/ps4202.jpg bu oto koltugumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…