Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım evet 16 doğumlu
ebru ile telde görüşüyozz evet artık vakit bulamıyo girmeyee canımm

büşra da 16sında doğdu aynı gün doğum yapmışız yaa :lepi: bilmiyordum ben...

çok selam söyle görüştüğünde ebruya.. olur mu ?

Ayten; arzu geçen hafta mail atmıştı bana doğum günümde..
taşınacağımız evin işleri ile uğraşıyorum vakit bulamıyorum yazmıştı...
hatta buraya da yazmıştı sanırım...iyi yani , merak etme :teselli:

yaaaaaaa demek aynı gün doğdu meleklerizzz gızz beraber yapacaz dsene doğum günlerinii

büşra ve cemre nim

evet ya aynı şehirde olsak ortak parti düzenler, bi arada kutlardık kaydirigubbakcemile5
ayy çok heyecanlanıyorum doğum gününü düşününce...inşAllah sağlıkla o günlere kavuşuruz :Saruboceq:

betülcüm yaaa

bence o kadar para vermene gerek yok, ben bekonunkini kullanooorummmmmm, memnunum evimde kablosuz internetde var, zaten şunun şurasında ne kadar daha kullanırızki.

ya oyle dıyorsunda canım analoglar ucuz daha cok onlarda cok cızırtı yapıyormus o kadar para verıp ıse yaramamasıda hepten kotu yav... ne yapak bılmenkı... gunduzlerı de cok lazım oluyor bana ozellıkle odasına yatırdıgımda kapı acık bırakıyorum o zaman benım sesıme uyanıyor kapatrsam ben duymuyorum... yamuluyoruz anlıyacagın.. -tatlicadiarzu-

şiştttttttttttttt piştttttttttttt betüşşşşşşş 7. ayın mübarek olsun şeker.

bu betülde nerde pahalı şeyler var onları bulur getirir zaten allah kocasına sabır versin vallaaa :tomato:
Napim gı dıgıtal uygun bı telsız bulda alam bakım bende onu arıyorum sabahtan berı nette.. :tomato:
betülcüm bende chicco'nun analog telsizi var.evimde telsiz telefonda var ama hiç cızırtı yapmıyor.çokta memnunum.
fisfisfis

bende de chicco nunki var ve herşeyden etkileniyor..
odanın dışına koysam bu defa yan dairenin wireless indan etkileniyor -tatlicadiarzu-
bendeki şansa da bakk yaw
CADIARZU

Nasıl olii bu... kaydirigubbakcemile3
betüll canımm weewell kullanıyorumm sarjlıı bataryalı benimki normall bişeyy yetiyoo valla.. memnunumm
cızırtıı? CADIARZU
arastırıyorum valal bende canım sabahtan berı bakıyom ama bulamadım henuz uygun ve dıgıtal.. benneyaptımki

minikkannişşş şu çatlakların için yaptığın şey işe yarıyormu benim karnım soyuldu yara olan yerler var neden ki yaaa

CEYLİN HANIM GECE HUYSUZDU GENE BU DEFA MİDESİNDE SORUN VARDI GECE 12 DE KUSTU BANYO YAPTIRDIM UĞRAŞTIK BİRAZ MİNİK KUŞUMLA SABAHA KARŞI 3 TE YATTIM AKŞAM GENE ALIŞTIK ARTIK ERKEN YATSADA UYKUM GELMİYOR ARTIK DENGEM BOZULDU İYİCE

fisfisfis

CADIARZU

Nasıl olii bu... kaydirigubbakcemile3

benim hem wireless, hem tv, hem telsiz telefon aynı odada diyeceğim dee ;
diğer odalarda hiçbirisi yok ama yan daireden bile etkilenip cızır cızır cızırdıyo valla :sm_confused:

minikkannişşş şu çatlakların için yaptığın şey işe yarıyormu benim karnım soyuldu yara olan yerler var neden ki yaaa

evet bende de soyulma oluyor banyoda sert sert keseleyince gidiyo, yara olmadı hiç fisfisfis
ama şu sıralar çok düzenli kullanamıyorum zaten..
sen miktar olarak çok mu fazla sürüyorsun acaba şutarafagitti

kızlar saat 1 gibi anneme gidecemm ordan yazarım sizee
bide bişey danışayımm halı almayı düşünüyomm aceba kir belli etmeyen leke tutmayan ama uygun bişey gerekk benim oturma odam hep krem renk halıda dahil ve gelenim çok oluyohemen kirleni onun için koyu ren kir tutmayan bişey istiyomm bana fikirr verirmisinizz arkadaşlar.

yaa kızlar arzunu numarası kimsde yokmu bir arasın ben çok merak ediyorum
Arzu ev tasıma ıslerıyel ugrasıyordu yenı evlerını yaptırıyorya annemlerle kendı evımız arasında mekık dokuyoruz demıstı gecen gırdgınde.. şutarafagitti
BEKO BABY TIME BEBEFON kullanıyorum,çok memnunum.

ınternet wireless mı kablolu mu ? ev telefonu telsızmı ?

Gecmıs olsun canım.. :teselli:
benim hem wireless, hem tv, hem telsiz telefon aynı odada diyeceğim dee ;
diğer odalarda hiçbirisi yok ama yan daireden bile etkilenip cızır cızır cızırdıyo valla :sm_confused:
Canım aynı odada olması onemlı degılkı kac metre duyarlılıkları var hem artık wireless dedıgın gıbı sende olmasa bıle alt ust yan daırlerde var... :1no2:
betüll cızıltı falan yo olmuyoo ama sarjı bitince uyarı veriyoo o kadarrr canım

ınternet wireless mı kablolu mu ? ev telefonu telsızmı ?

hayır canım orası öyle dee, onların olduğu odada çıkan cızırtı ayyuka çıkıyo, dayanılmaz bi hal alıyo delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…