- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.681
Ayşee Cemre de mi 16 eylül de doğmuştu fisfisfis
bu arada hep soracağım unutuyorum, Ebru nerelerde hiç girmiyo artık, konuşuyor musunuz hiç ?
canım evet 16 doğumlu
ebru ile telde görüşüyozz evet artık vakit bulamıyo girmeyee canımm
yaaaaaaa demek aynı gün doğdu meleklerizzz gızz beraber yapacaz dsene doğum günlerinii
büşra ve cemre nim
betülcüm yaaa
bence o kadar para vermene gerek yok, ben bekonunkini kullanooorummmmmm, memnunum evimde kablosuz internetde var, zaten şunun şurasında ne kadar daha kullanırızki.
şiştttttttttttttt piştttttttttttt betüşşşşşşş 7. ayın mübarek olsun şeker.
Napim gı dıgıtal uygun bı telsız bulda alam bakım bende onu arıyorum sabahtan berı nette.. :tomato:bu betülde nerde pahalı şeyler var onları bulur getirir zaten allah kocasına sabır versin vallaaa :tomato:
fisfisfisbetülcüm bende chicco'nun analog telsizi var.evimde telsiz telefonda var ama hiç cızırtı yapmıyor.çokta memnunum.
CADIARZU
bende de chicco nunki var ve herşeyden etkileniyor..
odanın dışına koysam bu defa yan dairenin wireless indan etkileniyor -tatlicadiarzu-
bendeki şansa da bakk yaw
cızırtıı? CADIARZUbetüll canımm weewell kullanıyorumm sarjlıı bataryalı benimki normall bişeyy yetiyoo valla.. memnunumm
arastırıyorum valal bende canım sabahtan berı bakıyom ama bulamadım henuz uygun ve dıgıtal.. benneyaptımkiuyyyy ayten bende çalışmıyosun sandım ve çok şaşırdım vallaaaaaa ayyyy sabah yoktun ne bilim gııı....betüşüm valla ben kullanmıyom telsiz düşünmedim de düşünsem mi acepp artık tunahanı odasında yatırmak istiyom çünkü bendeee araştıralım buluruzzz şekerrr
fisfisfis
CADIARZU
Nasıl olii bu... kaydirigubbakcemile3
minikkannişşş şu çatlakların için yaptığın şey işe yarıyormu benim karnım soyuldu yara olan yerler var neden ki yaaa
Arzu ev tasıma ıslerıyel ugrasıyordu yenı evlerını yaptırıyorya annemlerle kendı evımız arasında mekık dokuyoruz demıstı gecen gırdgınde.. şutarafagittiyaa kızlar arzunu numarası kimsde yokmu bir arasın ben çok merak ediyorum
BEKO BABY TIME BEBEFON kullanıyorum,çok memnunum.
Gecmıs olsun canım.. :teselli:CEYLİN HANIM GECE HUYSUZDU GENE BU DEFA MİDESİNDE SORUN VARDI GECE 12 DE KUSTU BANYO YAPTIRDIM UĞRAŞTIK BİRAZ MİNİK KUŞUMLA SABAHA KARŞI 3 TE YATTIM AKŞAM GENE ALIŞTIK ARTIK ERKEN YATSADA UYKUM GELMİYOR ARTIK DENGEM BOZULDU İYİCE
Canım aynı odada olması onemlı degılkı kac metre duyarlılıkları var hem artık wireless dedıgın gıbı sende olmasa bıle alt ust yan daırlerde var... :1no2:benim hem wireless, hem tv, hem telsiz telefon aynı odada diyeceğim dee ;
diğer odalarda hiçbirisi yok ama yan daireden bile etkilenip cızır cızır cızırdıyo valla :sm_confused:
betüll cızıltı falan yo olmuyoo ama sarjı bitince uyarı veriyoo o kadarrr canım
Gunaydınn,
hihoyyyt Şeniz Aslan oğlumun bugun 7. ayı bittiii..... hihoyyyt Şeniz
Arzu ev tasıma ıslerıyel ugrasıyordu yenı evlerını yaptırıyorya annemlerle kendı evımız arasında mekık dokuyoruz demıstı gecen gırdgınde.. şutarafagitti
ınternet wireless mı kablolu mu ? ev telefonu telsızmı ?
Gecmıs olsun canım.. :teselli:
Canım aynı odada olması onemlı degılkı kac metre duyarlılıkları var hem artık wireless dedıgın gıbı sende olmasa bıle alt ust yan daırlerde var... :1no2:
:lepi: OH MAŞALLAH MAŞALLAH BÜDÜ ODA BAK ANNESİ GÜNLER NASILDA ÇABUK GEÇİYOR HAYIRLI OLSUN 7.AYINIZ NİCE AYLARA YILLARA SAĞLIKLA İNŞALLAHHŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?