- 19 Haziran 2007
- 943
- 69
- 98
- 43
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.701
Analog telsızler, telsız telefon, wireless internet, mikrodalga fırın vs seylerden cok etkılenıyormus cızırtı cok oluyormus..
Digital lerden almak gerekırmıs bunun ıcın.. e bebek magazasında bakmıstık gecen 185 tl ıydı fıyatı ??... CADIARZU
[ı]bebek telsızı kullanan yokmu looo... Delikafadulden[/ı]
arkadaşş allaha emanet olunn görüşürüzzzzzzzzz
BEN TELSıZıMı ALMADIM BEBEK MAĞZASINDA ALIŞVERıŞ YAPARKEN HEDıYE ETTıLER SıBO MARKA AMA FENA DEĞıL TEK SORUN ŞARJ ÜNıTESı YOK ŞARJLI PıLLERı BıTTıĞıNDE KENDıM ŞARJ EDıYORUM AMA YATAK ODASINDAN MUTFAĞA GAYET GÜZEL ÇEKıYORR a.s TABıı ALSAYDIM CHICCO ALACAKTIMM
abim de çocuğuna kraft kullanmıştı oda memnunduu mavi renkl bişiiydi
o yuzden sende bır sornu yok demekk canım... cevrende de pek yok sa yanı yan daırelerde fılan onda rahatsındır.. a.skabloluu betüşşşşşşşşş
tabı canım sonucta analogalar da asagı yukarı oyle fıyatı 100 tl verıp cope atmaktansa bıraz daha fazlasını verıp çöpten kurtarmak iş görmek gerek degıl mı.. kaydirigubbakcemile3ama mantıken düşününce de ; telsizin kendi frekans dalgası ile elektronik eşyaların yaydıkları karışabiliyor....
elektronik eşyalardan uzak tutun diye uyarı bile vardı kullanma talimatında..
demek bizim apartmanda çok benneyaptımki
ya da benimki bozuk çıktı,
ama netten de araştırmıştım aynı sıkıntıyı yaşayanları.. bilemicem valla..
100 küsürdü fiyatı telsiz çöpe gitti benneyaptımki ben memnun olmadığımı dile getireyim de..sonra aynı duruma düşmeyelim kaydirigubbakcemile3
kablolu canım,telefonum telsiz,arada bazı seslerden etkilenip cızırdama yapıyor tabi dışarıdan kamyon geçtiği zaman yada dolap kapağını sert kapatırsam falan algılıyor çalışıyor ama önemsiz bence bu,sürekli cızırdama gibi bi olay yok.Beko al işini gör derim ben ama bekonunki ucuzlamamış olsaydı philips alacaktım araştırdığıma göre çok iyiymiş.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bir yandan ütü yapıyorum bir yandan size bakıyorum.olmadığım günlerin acısını çıkartıyorum napiyim.delikafadulden
canım sen nerdesn kç günlerdiirrrsandalyeye monte edilebilen mama sandalyesi - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kızlar konuma bi bakabilirmisiniz
Kızlar benımkı sulugunu oynarken kafasına vurdu hafıf, sonra gulmeye basladı... :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?