Doğum yapmış olan anneler buraya....

valla bizim apartmanda wireless var ama etkilenmedi hiç.ayrıca bizimde ilk wirelessti sonra değiştirdik modemi.valla bende anlamadın bu işi.kafamçokkarıştı

ama ben memnunum.

BEN TELSİZİMİ ALMADIM BEBEK MAĞZASINDA ALIŞVERİŞ YAPARKEN HEDİYE ETTİLER SİBO MARKA AMA FENA DEĞİL TEK SORUN ŞARJ ÜNİTESİ YOK ŞARJLI PİLLERİ BİTTİĞİNDE KENDİM ŞARJ EDİYORUM AMA YATAK ODASINDAN MUTFAĞA GAYET GÜZEL ÇEKİYORR a.s TABİİ ALSAYDIM CHICCO ALACAKTIMM

ama mantıken düşününce de ; telsizin kendi frekans dalgası ile elektronik eşyaların yaydıkları karışabiliyor....
elektronik eşyalardan uzak tutun diye uyarı bile vardı kullanma talimatında..
demek bizim apartmanda çok benneyaptımki

ya da benimki bozuk çıktı,
ama netten de araştırmıştım aynı sıkıntıyı yaşayanları.. bilemicem valla..
100 küsürdü fiyatı telsiz çöpe gitti benneyaptımki ben memnun olmadığımı dile getireyim de..sonra aynı duruma düşmeyelim kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:

abim de çocuğuna kraft kullanmıştı oda memnunduu mavi renkl bişiiydi

bakayım canım onlarıda arastırayım bızım evde sınayl cok oldugu ıcın para verıpte cope tmak ıstemıyorum ondan aarastırıyorum bakım.. CADIARZU

kabloluu betüşşşşşşşşş
o yuzden sende bır sornu yok demekk canım... cevrende de pek yok sa yanı yan daırelerde fılan onda rahatsındır.. a.s
tabı canım sonucta analogalar da asagı yukarı oyle fıyatı 100 tl verıp cope atmaktansa bıraz daha fazlasını verıp çöpten kurtarmak iş görmek gerek degıl mı.. kaydirigubbakcemile3
185 benım baktıgım pahalı geldı ama aynı markanın en uygun nerde var ona bakıyorum daha dusuk fıyata buldum bı ıkı yerde bakıım... fisfisfis

Son düzenleme:
kablolu canım,telefonum telsiz,arada bazı seslerden etkilenip cızırdama yapıyor tabi dışarıdan kamyon geçtiği zaman yada dolap kapağını sert kapatırsam falan algılıyor çalışıyor ama önemsiz bence bu,sürekli cızırdama gibi bi olay yok.Beko al işini gör derim ben ama bekonunki ucuzlamamış olsaydı philips alacaktım araştırdığıma göre çok iyiymiş.

bir yandan ütü yapıyorum bir yandan size bakıyorum.olmadığım günlerin acısını çıkartıyorum napiyim.delikafadulden

Canım bızde wirelesta var.. ve bınadakı herkeste var...
ben bosuna para vermeyım en ıyısı kesın dıgıtal alayım cunku cok duydum sınyalden cızırtı cok oldugunu.. kı gece gunduz acık bu wirelesslar.. :1no2:
magazadada soylemıslerdı... saol canım yınede..

bir yandan ütü yapıyorum bir yandan size bakıyorum.olmadığım günlerin acısını çıkartıyorum napiyim.delikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım fırsatım olmuyor girmeye bazı işlerim var arada bakabiliorum umarım herkes iyidir

b,izimki dün akşam laptop un mause unu çeke çeke bozdu ayrıca boşluk tuşunu yerinden çıkardı içinde tel gibi bişi avrmış onu da çıakrmış iyiki gördüm gözüne mözüne sokardı Allah korusun deli bunlar betül deliiii zor taktım tuşu yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…