Doğum yapmış olan anneler buraya....

SİZE İKİ RESİM KOYAYIMDA GÜLÜN

[/URL][/IMG] BURDA ARKADAŞLARLA PİKNİĞE GİTMİŞTİM 200 YILINDA KAYIĞA HEPİMİZ BİNMEYE ÇALIŞTIK RESİM ÇEKCEZ DİYE AMA SONUÇ HEPİMİZ ISLANDIK DÜŞTÜKTEN SONRAKİ GÖRÜNTÜYÜ FOTOĞRAF ÇEKEN ARKADAŞ GÜLME KRİZİNE GİRDİĞİNDEN ÇEKEMEDİİİ :roflol:ORTADA BELİNDE HIRKA BAĞLI PEMBELİ BENİMM =)

[/URL][/IMG]
BUDA BENİM YEĞEN ECRİN ANASININ İÇMEK İÇİN ALDĞI SİGARAYI AĞZINA KOYMUŞ ZİLLİ BU RESMİ BEN ÇEKTİMM =) KIRK YILLIK TİRYAKİLERE TAŞ ÇIKARIR ALİMALLAHH:roflol:

hicrannn ne kadar zayıfmışiın gııııı

ne sandın kızzzzzzzzz ben hep inceydim de hamişlik zaanı ve öncesindeki 1 yıl aldım kiloları 1,5 içinde 3 düşük yaptım 1 fıtık ameliyatı oldum 2 defa narkoz aldım kortizonlu ilaçlarla 78 kg ye geldim ve hamiş kaldım bu kiloyla şimdide 79 kiloyum iştee

şunlara bak ya şimdi komik oluyorda inşallah ilerde içmez.

arkadaşlar herkese iyi akşamlar yarınn görüşürrr

ayy kızlar yarın biz dr gidiyozz cemre az rahatsızz gece hiç uyumadı öksüre öksüre kızımın boğazları agrıdıı bi götürelimm bakalım umarım bi sorun yokturr hadii öptüm sizleriiiiiii

çok alem bunlar ya ne zaman ne yapacakları belli olmuyor.kaydirigubbakcemile3
valla yaa..kaydirigubbakcemile3
gecmıs olsun canım bıseyı yoktur ıns...

analarına cekmısler heralde laptoplara ılgı buyuk.. kaydirigubbakcemile3

GEÇMİŞ OLSUN canım...önemli birşeyi yoktur inşAllah..
yarın bize de güzel haberlerini ver inşAllah a.s. :1hug:

GEÇMİŞ OLSUN CANIM ÜŞÜTTÜMÜ ACEP YAA İNŞALLAH HAFİF BİŞİİDİR YAZIK MİNİK CEMRE YEa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…