- 19 Haziran 2007
- 943
- 69
- 98
- 43
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.721
Kızlar benımkı sulugunu oynarken kafasına vurdu hafıf, sonra gulmeye basladı... :roflol:
işte bu arkadaşlar ama fiyatı farklı bunu 17 tl
hicrannn ne kadar zayıfmışiın gııııı
SİZE İKİ RESİM KOYAYIMDA GÜLÜN
BURDA ARKADAŞLARLA PİKNİĞE GİTMİŞTİM 200 YILINDA KAYIĞA HEPİMİZ BİNMEYE ÇALIŞTIK RESİM ÇEKCEZ DİYE AMA SONUÇ HEPİMİZ ISLANDIK DÜŞTÜKTEN SONRAKİ GÖRÜNTÜYÜ FOTOĞRAF ÇEKEN ARKADAŞ GÜLME KRİZİNE GİRDİĞİNDEN ÇEKEMEDİİİ :roflol:ORTADA BELİNDE HIRKA BAĞLI PEMBELİ BENİMM =)
:roflol::roflol::roflol:
BUDA BENİM YEĞEN ECRİN ANASININ İÇMEK İÇİN ALDĞI SİGARAYI AĞZINA KOYMUŞ ZİLLİ BU RESMİ BEN ÇEKTİMM =) KIRK YILLIK TİRYAKİLERE TAŞ ÇIKARIR ALİMALLAHH:roflol:
şunlara bak ya şimdi komik oluyorda inşallah ilerde içmez.
hicran zaman ne kadar hızlı geçiyo dimi
Allah ıyılıgını versın dönürüm... :roflol:
merci dönürümm :=)
kız senin şu takvim beni mahvediyorr ha bire canım tatlı istiyor gördükçeeee:roflol:
valla yaa..kaydirigubbakcemile3çok alem bunlar ya ne zaman ne yapacakları belli olmuyor.kaydirigubbakcemile3
gecmıs olsun canım bıseyı yoktur ıns...arkadaşlar herkese iyi akşamlar yarınn görüşürrr
ayy kızlar yarın biz dr gidiyozz cemre az rahatsızz gece hiç uyumadı öksüre öksüre kızımın boğazları agrıdıı bi götürelimm bakalım umarım bi sorun yokturr hadii öptüm sizleriiiiiii
b,izimki dün akşam laptop un mause unu çeke çeke bozdu ayrıca boşluk tuşunu yerinden çıkardı içinde tel gibi bişi avrmış onu da çıakrmış iyiki gördüm gözüne mözüne sokardı Allah korusun deli bunlar betül deliiii zor taktım tuşu yerine
arkadaşlar herkese iyi akşamlar yarınn görüşürrr
ayy kızlar yarın biz dr gidiyozz cemre az rahatsızz gece hiç uyumadı öksüre öksüre kızımın boğazları agrıdıı bi götürelimm bakalım umarım bi sorun yokturr hadii öptüm sizleriiiiiii
arkadaşlar herkese iyi akşamlar yarınn görüşürrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?