Doğum yapmış olan anneler buraya....

oooooohhh 5 çayımı demledim bir dilimde kek yiyomm gelsin kilolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :=)):CüvCüv::CüvCüv::roflol::roflol:

ALLAH KORUSUN KIZZ YOK BACIM O ZİLLİ İÇMEZZZZ İNŞALLAH TA İÇMEZZ PEK KIZIYOR ÇÜNKİ İÇİCEM DİYENLERE ŞİMDİİİkaydirigubbakcemile3

benden bi aferin ona.Şeniz

ayşe geçmiş olsun cnm.inşallah iyi haberlerle dönersiniz.

Allah'ım ya güya bugün tatil.hiçbişey yapamadan geçti.bugün eşimin kuzeninin kına gecesi var.gitmeme kararı aldık Emir'den dolayı.huysuzlanır diye korkuyoruz.aslında şöyle bi gidip kurtlarımı dökmek istiyorum.:dance:göçmen halayları çekmek istiyorum.:teytey:ama havadan dolayıda bişey yapasım gelmiyor.:1no2:bir önce yaz gelsin.

AMAN DÖNÜR YAP GETİR BERABER YİYEK GGGGGGGGIIIIIIIIIIIIIIII
BİRDEN YAP GETİR O KAAAAA:roflol:cokacimcoook
şurayı anayamadım dönürüm... :roflol:

olabilir valla.. CADIARZU

kız allah iyiliğini versün betül espirik yaptukkk hani şu tv dizisi varya elveda rumeli orda öle konuşuyorlarmış filmde bu şive kullanılıyorr onu yapam dedim

BİRDEN YAP GETİR O KAAAAA( hemen yap getir o kadar):roflol::roflol::roflol:

arkadaşlar aranızda bebişi hala desteksiz oturamayan var mı benimki oturamıyo hemen yana düşüyo yatmak istiyo emeklemek de istemiyo dün doktorda kontrolümüz vardı söyledim uğraş oturt bu ayda bebekler desteksiz oturmalı dedi ne yapmalıyım

benim kız oturuyor ama fazla değil sağa sola dönüp bişi almaya çalışınca devriliyor tabii ama sabit duruyor bir süre emeklemeye gelince hiiiç niyeti yokkk hem farketmez yaa benim büyük kızda hiiç emeklemek istemedi birden yürüdü zilli 11 aylıkken buda öle olcak sanırım emeklemesi için yüzükoyun yatırdıkça ağlıyor istemiyorr hiçç
ben ceylinin sağına soluna minderleri koyuyom önünede oyuncakları koyuyom bir süre oyalanıyor öle dene bence dikkatini çeken şeyler koy ben bazen çay kaşığı koyuyomm =)

Son düzenleme:
Hemen desen basına anlardım emee.. desene esprinin içine şeyettım.. :roflol::roflol: -tatlicadiarzu-
Bilmiyomkı anam ızlemedım ben o dızıyı.. benneyaptımki

Aslan da oturuyor ama sagda solda gordugu bırseye uzanmaya calısınca devrılıyor..
yanı tek basına otururken bırakıp gıdılecek kadar ıyı degıl... bende pek oturtmuyordum ama bu arada sık sık oturtuyorum alıssın dıye..
once kendıme dayıyarak baslamıstım.. yanı yere oturup bacaklarımı bıraz acıp onuda onume oturup sırtını kendıme yaslayarak...
alısır canım1 gunde farkedıyor bebekler...

öyle ecrinde oturuyo minder koyarak ama doktor böyle olmaz artık oturmalı desteksiz dediş bu arada ben çörekotuyağını çok kullandım gaz için bana çok faydası oldu hem içirdim hem karnına masaj yapmıştım şimdide ablam yapıyo oğluna oda çok memnun kaldı

canım minderleri ben düşünce kafayı çarpmasın düşüşü yumuşak olsun diye koyuyom destek olarak değil hergün 5-10 dk falan oturtuyom 2-3 kez alışıyor her geçen gün dengesini sağlıyor yavaş yavaş
bende betül gibi yere oturup ayaklarımı açarak destek olup oturtuyordum öle başladık sağa sola devrilceği zaman kendini dengede tutmaya çalışıyor artık hatta yanındaki minderi tutuyor düşmesin diyee kaydirigubbakcemile3

kız filmde öle diyorlardı hemen değil birden kelimesini kullanıyorlarr kaydirigubbakcemile3 bende pek izlemiyomdda benim kociş iziyor hiç kaçırmıyor sırnaşık şey mecburen bazen izliyom bende kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar fıstıklar kaydirigubbakcemile2
bebeklerimizin ilk bayramı kutlu olsun mutluu olsuunnhihoyyyt
bizim bıdık az buçuk oturuyo ama yanlara dewrilio az sonra bende alıştırıyorum ama yinede çok fazla kalamıyoo yawrum ama yürüteçle hayli yoll katettikkkaydirigubbakcemile3

ipek bayadır güzel oturuyor
yastık koymaya gerek olmuyo devrilmiyo ama yinede koyuyorum ne olur ne olmaz
oturup oyuncaklarıyla oynuyo
yüz üstü bırakınca geri geri gidiyo
yalnız bizimkide dönmek istemiyo
bir kere yüz üstüyken sırt üstü döndü o kadar

Yok canım ben artık gunduzlerı pek gırmıyorum aksamları daha guzel oluyor dermişimmkaydirigubbakcemile3
Bende Aşkı Memnu yu izliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…