- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.741
ALLAH KORUSUN KIZZ YOK BACIM O ZİLLİ İÇMEZZZZ İNŞALLAH TA İÇMEZZ PEK KIZIYOR ÇÜNKİ İÇİCEM DİYENLERE ŞİMDİİİkaydirigubbakcemile3
Anam kek deme baa......
Bak vallah kalkıp nescafelı cıkolatalı kekımı yaparım usenmeden.. :roflol:
şurayı anayamadım dönürüm... :roflol:AMAN DÖNÜR YAP GETİR BERABER YİYEK GGGGGGGGIIIIIIIIIIIIIIII
BİRDEN YAP GETİR O KAAAAA:roflol:cokacimcoook
AYNEN BACIM NELER ÇEKTİK GAZ YÜZÜNDEN GERÇİ HALA ARADA OLUYOR EMME ESKİSİ GİBİ DEĞÜL TABİİ BİDE GEÇEN FİLMİN BİRİNDEYDİ AMA HANGİSİYDİ BİLMİYOM KADIN BİRİNE ÇÖREK OTU KAYNAT GAZINA İYİ GLÜR DİYORDU GERÇEKLİK PAYI VARMIDIR ACEPPP:uhm::uhm:
arkadaşlar aranızda bebişi hala desteksiz oturamayan var mı benimki oturamıyo hemen yana düşüyo yatmak istiyo emeklemek de istemiyo dün doktorda kontrolümüz vardı söyledim uğraş oturt bu ayda bebekler desteksiz oturmalı dedi ne yapmalıyım
Hemen desen basına anlardım emee.. desene esprinin içine şeyettım.. :roflol::roflol: -tatlicadiarzu-kız allah iyiliğini versün betül espirik yaptukkk hani şu tv dizisi varya elveda rumeli orda öle konuşuyorlarmış filmde bu şive kullanılıyorr onu yapam dedim
BİRDEN YAP GETİR O KAAAAA( hemen yap getir o kadar):roflol::roflol::roflol:
arkadaşlar aranızda bebişi hala desteksiz oturamayan var mı benimki oturamıyo hemen yana düşüyo yatmak istiyo emeklemek de istemiyo dün doktorda kontrolümüz vardı söyledim uğraş oturt bu ayda bebekler desteksiz oturmalı dedi ne yapmalıyım
öyle ecrinde oturuyo minder koyarak ama doktor böyle olmaz artık oturmalı desteksiz dediş bu arada ben çörekotuyağını çok kullandım gaz için bana çok faydası oldu hem içirdim hem karnına masaj yapmıştım şimdide ablam yapıyo oğluna oda çok memnun kaldı
Hemen desen basına anlardım emee.. desene esprinin içine şeyettım.. :roflol::roflol: -tatlicadiarzu-
Bilmiyomkı anam ızlemedım ben o dızıyı.. benneyaptımki
Aslan da oturuyor ama sagda solda gordugu bırseye uzanmaya calısınca devrılıyor..
yanı tek basına otururken bırakıp gıdılecek kadar ıyı degıl... bende pek oturtmuyordum ama bu arada sık sık oturtuyorum alıssın dıye..
once kendıme dayıyarak baslamıstım.. yanı yere oturup bacaklarımı bıraz acıp onuda onume oturup sırtını kendıme yaslayarak...
alısır canım1 gunde farkedıyor bebekler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?