Doğum yapmış olan anneler buraya....

slmmmmm
alıştımm sizeee yaa olmuyooo sizlersizz artıkk arkadaşlarımm.
ben bişey izlemiyorumm çünkü eşim kurtlar vadisini izliyo (((((
bizde kardeşimin odasındayızzz ve sadecee sizle yazısıyomm aman olsunnn buda yeterr banaaaaaa siz varsınızz yaaaaaaa

duygucumm cemre hastaa yaa yarın sabah dr gideceğizz genzi tıkanıkk öksürük bi yandan dün gece hiç uyumadımmm bugün o yüzden anneme geldim dinlemek içinnnn canımm

siz nasılsınızzz canımm?

Bende Egeyle ugrasıyorum uyumamak için her gece direniyor şimdi uyudu daha ama bakalım ne kadar sürcek...

duygucumm cemre hastaa yaa yarın sabah dr gideceğizz genzi tıkanıkk öksürük bi yandan dün gece hiç uyumadımmm bugün o yüzden anneme geldim dinlemek içinnnn canımm

siz nasılsınızzz canımm?

geçmiş olsun ayşecim
çabucak iyileşir inşallah

Bende Egeyle ugrasıyorum uyumamak için her gece direniyor şimdi uyudu daha ama bakalım ne kadar sürcek...

hadi bakalım sabaha kadar deliksiz uyur inşallah boncuk :Saruboceq:

ayy duyguu canımm ben az önce uyuttumm canımm kızımı şimdii annemle örgü modelleri bakıyoz

Ohh hamarat şey seni ay benim elimden hiç gelmez öyle şeyler yaaasenağlama
geçmiş olsun ayşecim
çabucak iyileşir inşallah

hadi bakalım sabaha kadar deliksiz uyur inşallah boncuk :Saruboceq:

Ayyy Serapcım nerde o gunler yaa sadece bır gun uyusa dınlencem ama yokk:1no2:

duygucumm biraz meraklıyımm çokta severim örgü örmeyii kızım tüm yelek ve patiklerini ben yaptımm canım simdide doğum günü için beyazdan elbi örmek istim şöyle pileli pileli

askımmm sen ne yapannn nasılsınızz iyimisizz bakalımmmŞeniz

iyiyiz cnm napalım.emir muhallebisini yedi yatıcaz şimdi.sizede geçmiş olsun cnm.

İyi canım yaa sen nasılsın?Egecık uyudu çok sukur sız nasılsınız canımcım??

sağol bizde iyiyiz işte napalım iş,güç uğraşıyoruz.

size iyi geceler arkadaşlar ben yatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…