Doğum yapmış olan anneler buraya....

sayfa açık kalmıış kızlar,misafirlerim var..bugün çok enerjiktim maşallah,2 saatte birkaç çeşit şey yaptım,canan sende yediğim pastadan yapmaya çalıştım ama seninki kadar güzel olmadı.iyigeceler

canımcımm olmuştur..ben de pek tutturamamıştım zatii.aferin sana bu enerjk halinle gözüme girdin..maşllh allh bozmasın.hep böle sağlıklı ve enerjik ol canıım..öpüyorum seni ve mertii..ben de yatayım artık canım..herkes yattıı..uyuyayım da büyüyeyim biraz..karpuz da yata yata büyüürmüş..:roflol::jeyyar:

Dönürüm burdada aynı bu sabah zor kalktım valla eşim işe gıtmesede bende 1-2 saat daha uyusaydım ne guzel hedıye olurdu bana.... mirmirmirmir

ay onu bende deneyecem yaww fırsat olmadı bi türlü canan banada tarifini ince ince versinki eksik bişii koymayalım değilmiii canancıkkkkaydirigubbakcemile3

Dönürüm burdada aynı bu sabah zor kalktım valla eşim işe gıtmesede bende 1-2 saat daha uyusaydım ne guzel hedıye olurdu bana.... mirmirmirmir

benim zilli de bağrınıyor uykusu geldi sanırım yatırıcam onu şimdi uyursa bende yatardım onla ne güzel olurdu ama kardeşim ev arıyordu ya şimdi aradı benle gelirmisin ev bakmaya diyorr kociş bakcak ceyline ben çıkıcam uyuttuktan sonraaa:1closedeyes:

Ya senın bırde esın evde yaa kacarmı bu fırsat yatsana gızzz bosver evı mevıı... :roflol:

Ya senın bırde esın evde yaa kacarmı bu fırsat yatsana gızzz bosver evı mevıı... :roflol:

he valla genelde benimkievde oluyorr ya sabah çıkıp öğlen geliyor yada öğlen çıkıp 5-6 gibi geliyorr bazı günse hepten evdee aslında iyi yanlarıda var kötü yanlarıdaalaelaelaelaelae bazı gün uyuyorum o bakıyr sabahları mamasını verip alıyor salona geçiyor ben uyuyorum 10 a kadar falan yoksa ayakta duramam kız ghergün 3-4 yatıyorum yaa denge menge kalmadı uyumazsam ne olur halimm sabah 8 de ayakta zilli hep yaaa

ev içinde gitmem lazım kız kardeşim ev satın alacak fazla bütçeside yok ev bakarken kararsız kalıyor neye dikkat etmesi gerektiğini tam olarak bilemiyor göremediğim bişii olur fikir verirsin abla diyor napiim kızz ben hayatımı onlara adamışım zatiii eskiden beri her şeylerine koşarım kardeş ne de olsa
ben evlendikten sonra yine fazla uğraşmadım kendi hayatımla ilgilenmek zorunda kaldığımdan yoksa eskiden donlarına kadar ilgilenirdim maddi maneviii hemde naparsın ablalık anne yarısıdırrdelikafadulden

günaydın kızlarrrrrr....öpüyorum hepinizi..sabah sabah makyaj yapasım geldi benimde..ay kendime geldim heee...

Ay tabı canım benım ınsallah bulur hem uygun hem gonlune gore bı yer... senı fedakar abla senıı.. Allah herkese sen gıbı versın ınsallah donurum... Şeniz

betülcüm sen bilrisin ne yapacağını bence akıllı kızsın. mumlar falan gördük yanii o anlamda ben pek beceriksizimdir. bu arada koçişine nice nice yıllar inşallah canım. cumamız mübarek olsun.

Ayça da bayadır desteksiz oturuyor,devrilse de yumuşak iniş yapıyorkaydirigubbakcemile3
bi de benimki ne 5-10dk bütün gün yerde debeleniyor pek kucakçı değil,kucakta da olsa gözü yerde hep,ileri doğru sürüne sürüne evi geziyor,bazen dizleri üstünde de kalkıyor ama ilerleyemiyor korkuyor sanırım..Bababsı gibi komando sanki sürünüyordelikafadulden

Kızlar 2 gun sonra yanı bu pazar eşimin dogumun gunu nedeeceeen beeen.... delikafadulden

Canım sat Aslanı birilerine önce şık bi yemeğe gidin beraber,sonra oğlişi uyutun,sonrasını sen bul artık...-tatlicadiarzu- hediye işine gelince ne bilelim biz kı ihtayıcı olan bişey al derim ben geçende parfüm almıştım çok hoş,hem de indirime girmişti öyle bişey bak istersen:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…