- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.781
sayfa açık kalmıış kızlar,misafirlerim var..bugün çok enerjiktim maşallah,2 saatte birkaç çeşit şey yaptım,canan sende yediğim pastadan yapmaya çalıştım ama seninki kadar güzel olmadı.iyigeceler
Dönürüm burdada aynı bu sabah zor kalktım valla eşim işe gıtmesede bende 1-2 saat daha uyusaydım ne guzel hedıye olurdu bana.... mirmirmirmir
benim zilli de bağrınıyor uykusu geldi sanırım yatırıcam onu şimdi uyursa bende yatardım onla ne güzel olurdu ama kardeşim ev arıyordu ya şimdi aradı benle gelirmisin ev bakmaya diyorr kociş bakcak ceyline ben çıkıcam uyuttuktan sonraaa:1closedeyes:
Ya senın bırde esın evde yaa kacarmı bu fırsat yatsana gızzz bosver evı mevıı... :roflol:
he valla genelde benimkievde oluyorr ya sabah çıkıp öğlen geliyor yada öğlen çıkıp 5-6 gibi geliyorr bazı günse hepten evdee aslında iyi yanlarıda var kötü yanlarıdaalaelaelaelaelae bazı gün uyuyorum o bakıyr sabahları mamasını verip alıyor salona geçiyor ben uyuyorum 10 a kadar falan yoksa ayakta duramam kız ghergün 3-4 yatıyorum yaa denge menge kalmadı uyumazsam ne olur halimm sabah 8 de ayakta zilli hep yaaa
ev içinde gitmem lazım kız kardeşim ev satın alacak fazla bütçeside yok ev bakarken kararsız kalıyor neye dikkat etmesi gerektiğini tam olarak bilemiyor göremediğim bişii olur fikir verirsin abla diyor napiim kızz ben hayatımı onlara adamışım zatiii eskiden beri her şeylerine koşarım kardeş ne de olsa
ben evlendikten sonra yine fazla uğraşmadım kendi hayatımla ilgilenmek zorunda kaldığımdan yoksa eskiden donlarına kadar ilgilenirdim maddi maneviii hemde naparsın ablalık anne yarısıdırrdelikafadulden
Ayça da bayadır desteksiz oturuyor,devrilse de yumuşak iniş yapıyorkaydirigubbakcemile3canım minderleri ben düşünce kafayı çarpmasın düşüşü yumuşak olsun diye koyuyom destek olarak değil hergün 5-10 dk falan oturtuyom 2-3 kez alışıyor her geçen gün dengesini sağlıyor yavaş yavaş
bende betül gibi yere oturup ayaklarımı açarak destek olup oturtuyordum öle başladık sağa sola devrilceği zaman kendini dengede tutmaya çalışıyor artık hatta yanındaki minderi tutuyor düşmesin diyee kaydirigubbakcemile3
Kızlar 2 gun sonra yanı bu pazar eşimin dogumun gunu nedeeceeen beeen.... delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?