- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.801
Kızlar 2 gun sonra yanı bu pazar eşimin dogumun gunu nedeeceeen beeen.... delikafadulden
Ben geldim kaçtılar şimdi herkes burdaydı nolii yaaaa
Duygu Ayten nerdesinizzzz:jeyyar:
aytenn ,
ege nasıl oldu canım geçti mi öksürüğü
günaydın kızlarrrrrr....öpüyorum hepinizi..sabah sabah makyaj yapasım geldi benimde..ay kendime geldim heee...
betülcüm sen bilrisin ne yapacağını bence akıllı kızsın. mumlar falan gördük yanii o anlamda ben pek beceriksizimdir. bu arada koçişine nice nice yıllar inşallah canım. cumamız mübarek olsun.
Canım sat Aslanı birilerine önce şık bi yemeğe gidin beraber,sonra oğlişi uyutun,sonrasını sen bul artık...-tatlicadiarzu- hediye işine gelince ne bilelim biz kı ihtayıcı olan bişey al derim ben geçende parfüm almıştım çok hoş,hem de indirime girmişti öyle bişey bak istersen:lepi:
betülcüm aytenin dediği gibi sen işini bilirsin ya mum ışığında bir yemek mesela boğalar bayılır romintizme ya da dışarıda güsel biyerde bi yemek ama sonuçta yemek yaniiii severiz biz yemekleri sonrası da malum eşin boğa burcuysa en önemli özelliği nedir onu da bilirsin senŞenizhadi bakalım kolay gelsinnn....bu arada hayırlı cumalar herkeseeee
ay senin eşin boğa burcumu tatlişşşş bende boğayımmmhihoyyyt
günaydın kızlar
ayten canım geçmiş olsun kuzuya
betüşcüm eşinin yaşı kutlu olsun canım
hediye aslanı paketleyip verebilirsin kaydirigubbakcemile3
Ben geldim kaçtılar şimdi herkes burdaydı nolii yaaaa
Duygu Ayten nerdesinizzzz:jeyyar:
Evet valla canım boğa burcu... anladın sen onu.. :roflol:
kaydirigubbakcemile3 Kendımı paketlesem nasıl olur.. :1ninca:
süper olur
pastanın içindende çıkabilirsin :roflol:
Dansoz kıyafetıylemı yoksaa.... delikafadulden :roflol:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
aytencim damla yapıyon dimiiii egeyeee....betüş ama boğa burcunun en önemli özelliğidir ne edekkk gııı :roflol:4 mayısta da benim doğum günümmm:dance:
Dansoz kıyafetıylemı yoksaa.... delikafadulden :roflol:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
hayır saten sort ve askılı buluzlen kırmızı olsun delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?