Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ben geldim kaçtılar şimdi herkes burdaydı nolii yaaaa
Duygu Ayten nerdesinizzzz:jeyyar:

betülcüm aytenin dediği gibi sen işini bilirsin ya mum ışığında bir yemek mesela boğalar bayılır romintizme ya da dışarıda güsel biyerde bi yemek ama sonuçta yemek yaniiii severiz biz yemekleri sonrası da malum eşin boğa burcuysa en önemli özelliği nedir onu da bilirsin senŞenizhadi bakalım kolay gelsinnn....bu arada hayırlı cumalar herkeseeee

günaydın kızlar

ayten canım geçmiş olsun kuzuya

betüşcüm eşinin yaşı kutlu olsun canım
hediye aslanı paketleyip verebilirsin kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrrrrr....öpüyorum hepinizi..sabah sabah makyaj yapasım geldi benimde..ay kendime geldim heee...

Ohh valla yap canım otur otur boyan o bıle yetıyo kendıne gelmeye.. kaydirigubbakcemile3

betülcüm sen bilrisin ne yapacağını bence akıllı kızsın. mumlar falan gördük yanii o anlamda ben pek beceriksizimdir. bu arada koçişine nice nice yıllar inşallah canım. cumamız mübarek olsun.

Amın canım tesekkurler bakım ne yapacaak... cok teferruatlı bırsey dusunmuyorum.. bakalım.. :jeyyar:

Bakayım bende nıler alabulurrummmm... :sm_cool: Teskuur ederımm... Şeniz

Anca yazdım evde temızlık var ara ara bakınıyon...

ay senin eşin boğa burcumu tatlişşşş bende boğayımmmhihoyyyt

Evet valla canım boğa burcu... anladın sen onu.. :roflol:

günaydın kızlar

ayten canım geçmiş olsun kuzuya

betüşcüm eşinin yaşı kutlu olsun canım
hediye aslanı paketleyip verebilirsin kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Kendımı paketlesem nasıl olur.. :1ninca:

aytencim damla yapıyon dimiiii egeyeee....betüş ama boğa burcunun en önemli özelliğidir ne edekkk gııı :roflol:4 mayısta da benim doğum günümmm:dance:

ya kızlar ben düdüklü tencere almak istiyom tunahanın çorbaları için daha çok....aslında düdüklü tencerelerden çok korkarım o yüzden de almamıştım...şimdi sinbonun var hem güsel hem uygun fiyatlı öneriniz var mı bu konuda?

aytencim damla yapıyon dimiiii egeyeee....betüş ama boğa burcunun en önemli özelliğidir ne edekkk gııı :roflol:4 mayısta da benim doğum günümmm:dance:

evet canım damlatıyorum ama günde en fazla 3 defa damlatın yazıyo. sonraa boğa burcunun en önemli özelliği neymişş merak ettim.

deryacım şimcik netten baktım güzele benziyo tencere
benim düdüklü var ama klasik modellerden
bi sorun yaşamadım
valla bende çok korkarım düdüklüden
ateşi sonuna kadar açmam, soğuk suya tutmam
yemekleri çabucak pişiriyo al canım rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…