Doğum yapmış olan anneler buraya....

kullanışlı bişeye benziyo dimi canım biraz da güvenilir olsun diye....sinbonun catel ini felan kullanıyorum çok memnunum çünkü

aytencim damla yapıyon dimiiii egeyeee....betüş ama boğa burcunun en önemli özelliğidir ne edekkk gııı :roflol:4 mayısta da benim doğum günümmm:dance:

Oh senınkıde yakın.. artık bı kutlama da sız yaparsınız.. delikafadulden

Canım bende duduklu tencereden urkerdım... tavsan mısalı.. :roflol: fissler aldım cok memnun kaldım tavsıye ederım bak.. elektrıklılerden alma ocak ustu olanlardan al bu arada...

hayır saten sort ve askılı buluzlen kırmızı olsun delikafadulden
Aneey don dedıgımız su pacalı olanlardan mı onların satenı varmıdır kı acep.. ay dusunmeıyorum ya.. :roflol::roflol:

kolsay gelsin betilcüm sana temiz temiz kutlarsın kocişinii nice yıllara dileklerimle a.s.delikafadulden:jeyyar::jeyyar:

hediye olarak valla ben bi yıl gömlek aldım bi yıl saat bi yıl cep telefonu bi yıl da kol düğmesi anahtarlık ve kravat iğne seti aldım eşime belki fikir olu sana da bunlar son 4 yıl aldıklarım kaydirigubbakcemile3

ha birde benim eşim çantasını ayırmaz yanından hiçç hesaplar kitaplar için ajandaları için vss onda ben deri firmasında çalışırken çok hoş bir çanta cüzdan seti yaptırmıştım hazırlarıda var ama ben gümüş harf yaptırıp çantanın marka yerine adının baş harflerini koydurmuştum

Son düzenleme:
Bende teraziyim kıslarrrrr...kızım başak...eşimde oğlak..varmı bi yorum bakim...bugün yine megoloman tarafımdan uyanmışım ben..uyanır uyanmaz makyaj yaptım foto çektim..sizin için vallaha :)) telefondan çektim görüntü kalitesi düşük o yüzden..

yap bacım yap yakışırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrralkisalkisalkis alkisalkisalkis

hem tabşii yapacaksın biz kaınlar kendimiz içinde giyinir süslenir makyaj yaparıkkk bende bazen yaparım öleeee

yap bacım yap yakışırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrralkisalkisalkis alkisalkisalkis

hem tabşii yapacaksın biz kaınlar kendimiz içinde giyinir süslenir makyaj yaparıkkk bende bazen yaparım öleeee

teşekkürler tatlım...a.s. zaten makyajsız pek durmam ama bebiş yüzünden vaktim olmuyo bazen..

Oh oh ne guzel valla... bende oyle her yıl gıysı tipi seyler aldım.. benımkıde yanında canta tasır cogunlukla hesabı kıtabı bıtmez muhasib nede olsa.. kaydirigubbakcemile3
Bakayım ben neducun sımdı.. bırde monotonlugu sevmıyorum ya ondan ne yapsam dıyorum.. her yıl aynı sey bı heyecanı kalmıyo cunku.. hatta dogum gunumde bıle kutlama ıstemem bu yuzden.. alkisalkisalkis

Bellı canım sen terazısın.... gamzelerınde varmı acep ? teraziler guzellıgı hoslugu naıflıgı temsıl eder.. gamzelı olur cogunlugu ve gulusu guzel olur terazı ınsanlarının... alkisalkisalkis

bence hoş bir gece kıyafeti giyyy:jeyyar::jeyyar:
:1ninca::1ninca: :jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…