- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.821
deryacım şimcik netten baktım güzele benziyo tencere
benim düdüklü var ama klasik modellerden
bi sorun yaşamadım
valla bende çok korkarım düdüklüden
ateşi sonuna kadar açmam, soğuk suya tutmam
yemekleri çabucak pişiriyo al canım rahat olur
aytencim damla yapıyon dimiiii egeyeee....betüş ama boğa burcunun en önemli özelliğidir ne edekkk gııı :roflol:4 mayısta da benim doğum günümmm:dance:
ya kızlar ben düdüklü tencere almak istiyom tunahanın çorbaları için daha çok....aslında düdüklü tencerelerden çok korkarım o yüzden de almamıştım...şimdi sinbonun var hem güsel hem uygun fiyatlı öneriniz var mı bu konuda?
Aneey don dedıgımız su pacalı olanlardan mı onların satenı varmıdır kı acep.. ay dusunmeıyorum ya.. :roflol::roflol:hayır saten sort ve askılı buluzlen kırmızı olsun delikafadulden
aytennnn anladın sen onu yatak odası şekerimmmmm aaa sölettiniz en sonundaa:1closedeyes:
ayten sen teraz,i misin kim aslan noluyor neler oluyooooo?*?tunahan da terazi burcu
Ohh valla yap canım otur otur boyan o bıle yetıyo kendıne gelmeye.. kaydirigubbakcemile3
Amın canım tesekkurler bakım ne yapacaak... cok teferruatlı bırsey dusunmuyorum.. bakalım.. :jeyyar:
Bakayım bende nıler alabulurrummmm... :sm_cool: Teskuur ederımm... Şeniz
Anca yazdım evde temızlık var ara ara bakınıyon...
Dansoz kıyafetıylemı yoksaa.... delikafadulden :roflol:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ayy çok süpermiş bu
Bende teraziyim kıslarrrrr...kızım başak...eşimde oğlak..varmı bi yorum bakim...bugün yine megoloman tarafımdan uyanmışım ben..uyanır uyanmaz makyaj yaptım foto çektim..sizin için vallaha :)) telefondan çektim görüntü kalitesi düşük o yüzden..
----------------.jpg[/IMG
yap bacım yap yakışırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrralkisalkisalkis alkisalkisalkis
hem tabşii yapacaksın biz kaınlar kendimiz içinde giyinir süslenir makyaj yaparıkkk bende bazen yaparım öleeee
kolsay gelsin betilcüm sana temiz temiz kutlarsın kocişinii nice yıllara dileklerimle a.s.delikafadulden:jeyyar::jeyyar:
hediye olarak valla ben bi yıl gömlek aldım bi yıl saat bi yıl cep telefonu bi yıl da kol düğmesi anahtarlık ve kravat iğne seti aldım eşime belki fikir olu sana da bunlar son 4 yıl aldıklarım kaydirigubbakcemile3
ha birde benim eşim çantasını ayırmaz yanından hiçç hesaplar kitaplar için ajandaları için vss onda ben deri firmasında çalışırken çok hoş bir çanta cüzdan seti yaptırmıştım hazırlarıda var ama ben gümüş harf yaptırıp çantanın marka yerine adının baş harflerini koydurmuştum
Bende teraziyim kıslarrrrr...kızım başak...eşimde oğlak..varmı bi yorum bakim...bugün yine megoloman tarafımdan uyanmışım ben..uyanır uyanmaz makyaj yaptım foto çektim..sizin için vallaha :)) telefondan çektim görüntü kalitesi düşük o yüzden..
:1ninca::1ninca: :jeyyar::jeyyar:bence hoş bir gece kıyafeti giyyy:jeyyar::jeyyar:
tunahan ozaman çok gizli çekiciliği olan bir erkek olcek ona göre benim eşim terazi ben aslan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?