Doğum yapmış olan anneler buraya....

Herkese Merhabalar....

Betül şimdiden nice seneler geçirmeniz dileğiyle doğum günü kutlu olsun eşinin...
Benim eşiminde 5 mayıs bende tam karar veremedim 1-2 şey var aklımda gerçi...

Düdüklüden bende çok korkuyorumm tek ben dğeilmişim sevindim
Zaten kaç kere emzik,yemek vs.. yaktım birde düdüklü Allah korusun....

Bu arada geçenlerde yazdımm görmedi kimse spiralle korunun var mı?
Ben düşünüyorum ama takılırken filan çok acıyor mu ?

Bu arada betüllll benim burcumm başakkk eşimin boğaa, oğlumunda başakkk:lepi:
bende istiyorummm

hehehe gördümmm öyleee görmiyeyim bir daha vallahaaa söylerim babana o olurrrr. :mymeka::mymeka::mymeka:
Kız ıyıce kaptırdın ne babası.. -tatlicadiarzu- :roflol:

Canım senın esınde boga demek.. delikafadulden
kız burc yorumu yapmıyodum kı ben oylesıne dedım dı onlara.. kaydirigubbakcemile3
Boğa ve basak cok uyumlu burclar canım eger yukselenlerden onemlı etkı yoksa ıkınız tam uyum saglayabılırsınız.. oğlunda basak tam uyum saglamısınız valla ne dıyım aıle olarak klips gıbı cılk oturmusunuz masallahh.. kaydirigubbakcemile3
Toprak burcları ıkısıde... ufak tefek seyler her aılede olur ama kafa yapısı olarak uymaktan bahsedıyorum.. alkisalkisalkis

Ben spiral kullanmıyorum aylık ıgne dusunuyorum ama daha hıc adet olmadm zaten rahatım bıraz.. delikafadulden

Duduklu tencere ıse fissler... onunla hersey fıslar... tum hava cıkar.. patlama ortadan kalkar.. Nasıl ama.. alkisalkisalkisalkisalkisalkis :roflol:

ben burayı yeni gördüm yeni doğum yapmadım ama yeni spiral taktırdım ilk zamanlar ağrı oluyo ben geçen ay taktırdım b ay adetim çok uzun ve yoğun sürdü 15 gün inşallah ilerki aylarda düzelir sendemi taktırmayı düşünüyosun betül arkadaş iğne düşündüğünü yazmış sakın 3aylık yaptırma adet düzenini çok etkiliyo aylarca olmuyosun bunları paylaşmak istedim

selam kızlar,pek yazışmamışsınız bugün.misafirim vardı,merti görmeye gelmişler 16 yıllık arkadaşım daha yeni geliyor.betül eşine iyiki doğdun dileklerimizi iletirsin..

kapı çalıyo yine komşularımdan biri geldi AÇMIYYYYYYYYYCAMMMMMMMMMMMMMMMM bu sefer yeter yaaaaaaaaaaa,anlasınlar biraz bıktım vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

öncedende gelirdi ama o zaman mert yoktu,şimdi işim gücüm çok oluyo üstelik onun kızını övmesini dinlemekten başka muhabbet kalmadı..bazen tabağını falan vermeye gidiyorum,gir diyor çook işim var anca yetişir diyorum 1 saat sonra kapı..gelip oturuyorlar.işinde vardı ama geldik diyolar

kulaklarım tıkalı 2 gündür,hani otobüsten inersinizya onun gibi,ama romatizmalarım iyi şükür,Allah hepsini birden vermiyo:))ama kulakta çok sinir bozucu zaten 5 aydır çınlıyodu bide tıklanıklık ve uğultu çıktı.klavyenın tuşlarının sesi bile kulağımı tırmalıyo

gelen mısafirin buyuk oğlu kardeşinin gözune mertın oyuncağını soktu bebek öldü ağlamaktan gözü kıpkırmızı oldu,sonrada merte sert bi tokat savurdu son anda sıyırdı geçti,daha sonra pc sandalyesıyle dönerekn cam sehbanın üstüne devrıldı sehba sakatlandı,sonra tekrar dönmeye başladı sandalyeyle bırlıkte ayağıma düştü ve annesi kızmadı ..keşke bu kadar sabırlı olabılsem..ama mert boyle yaparsam kesıın döverım,ben çok tahammulsuzum boyle şeylere..

havalar hala soğuk,dışarı çıkmak dolaşmak istiyorum,çok bunaldım,hergün aynı şeyler.kalk kahvaltı yap,komşularınla otur vs..

Aa oylemı arkadasım.. pekı her bunyede aynı etkıyı yapamayabılır ama dımı dr la konusmak lazım.. ben spiral ıstemıyorum ya kayma vs durumları oluyor bı tanıdıgımın ıcerı kacmıs rahım yoluda uzun oldugu ıcın bı gıtmıs alamamıslar bı daha da gıtmemıs oyle duruyo ıcerde Allah korusun guvenılırlıgıde yok hamıle kalsa sakat olma ıhtımalı bıle var evet herkese olmaya bılyıor ama az da duymuyorum yanı boyle olanları... bana olmayacagı ne malum degılmı.. CADIARZU

Ya oha evıde yıkıp gıtselermıs barı.. valla bende cok sabırsızım boyle seylere acayıp..
Buyuk konusmak ıstemıyorum ama ınsan bıraz sahıp cıksın artık yaaaa... ben senın yerınde olsam hıc acmazdm valla.. kım ne derse desın umrumda degıl banyodaydım derım kapıda bekcı degılım ya canım..
:mymeka:

bu haberli mısafır abaşka semtten geldide,öbürlerine aömıycam artık kapıyı,yeter..azıcıkta ben gıdeyım..gıtmem ama ..o zaman daha çok gelırler..gunde 3 öğün..yemek gıbı gelıyolar.bıgun fena yiycem ama

telefon açtı komşum nerdeydın dedı,emzırıyosum kalkamadım dedım,sana geliyorum birazdan dedi.salak kafam açma işte telefonu..mutfağı toplıycaktım .eşim gelecek..

Saçlarımı boyattım,kestirdim,fönlettiiimmm kızlar bakın resim de yollayiiim...Aslında dibi baya gelmişti,kapatabildiğince kapatmaya çalıştı kuaför ama flaşlı çekince yine bariz fark var gibi bu kadar farklı görünmüyor normalde.Burda bi de baya kızıl çıkmış oysaki çikolata kahveeNasıl olmuş???

Sılindi canııııım yetişemedinizz
Bu da kızımın yazlık kreasyonundan heves edip hemen giydirdimmmm...

ohhh bu da silindi işte...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…