- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.841
Ayteeennnn bak bakım cevap yazdım saaaklava: :roflol:
Kız ıyıce kaptırdın ne babası.. -tatlicadiarzu- :roflol:hehehe gördümmm öyleee görmiyeyim bir daha vallahaaa söylerim babana o olurrrr. :mymeka::mymeka::mymeka:
Herkese Merhabalar....
Betül şimdiden nice seneler geçirmeniz dileğiyle doğum günü kutlu olsun eşinin...
Benim eşiminde 5 mayıs bende tam karar veremedim 1-2 şey var aklımda gerçi...
Düdüklüden bende çok korkuyorumm tek ben dğeilmişim sevindim
Zaten kaç kere emzik,yemek vs.. yaktım birde düdüklü Allah korusun....
Bu arada geçenlerde yazdımm görmedi kimse spiralle korunun var mı?
Ben düşünüyorum ama takılırken filan çok acıyor mu ?
Bu arada betüllll benim burcumm başakkk eşimin boğaa, oğlumunda başakkk:lepi:
bende istiyorummm
Herkese Merhabalar....
Betül şimdiden nice seneler geçirmeniz dileğiyle doğum günü kutlu olsun eşinin...
Benim eşiminde 5 mayıs bende tam karar veremedim 1-2 şey var aklımda gerçi...
Düdüklüden bende çok korkuyorumm tek ben dğeilmişim sevindim
Zaten kaç kere emzik,yemek vs.. yaktım birde düdüklü Allah korusun....
Bu arada geçenlerde yazdımm görmedi kimse spiralle korunun var mı?
Ben düşünüyorum ama takılırken filan çok acıyor mu ?
Bu arada betüllll benim burcumm başakkk eşimin boğaa, oğlumunda başakkk:lepi:
bende istiyorummm
ben burayı yeni gördüm yeni doğum yapmadım ama yeni spiral taktırdım ilk zamanlar ağrı oluyo ben geçen ay taktırdım b ay adetim çok uzun ve yoğun sürdü 15 gün inşallah ilerki aylarda düzelir sendemi taktırmayı düşünüyosun betül arkadaş iğne düşündüğünü yazmış sakın 3aylık yaptırma adet düzenini çok etkiliyo aylarca olmuyosun bunları paylaşmak istedim
gelen mısafirin buyuk oğlu kardeşinin gözune mertın oyuncağını soktu bebek öldü ağlamaktan gözü kıpkırmızı oldu,sonrada merte sert bi tokat savurdu son anda sıyırdı geçti,daha sonra pc sandalyesıyle dönerekn cam sehbanın üstüne devrıldı sehba sakatlandı,sonra tekrar dönmeye başladı sandalyeyle bırlıkte ayağıma düştü ve annesi kızmadı ..keşke bu kadar sabırlı olabılsem..ama mert boyle yaparsam kesıın döverım,ben çok tahammulsuzum boyle şeylere..
betül hoşgeldin
telefon açtı komşum nerdeydın dedı,emzırıyosum kalkamadım dedım,sana geliyorum birazdan dedi.salak kafam açma işte telefonu..mutfağı toplıycaktım .eşim gelecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?