Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ayy ortalama boyutta koyayım dedim ya dev gibi oldu ya çıkmadı neysem yukardan tıklayıp da bakın barimee

Sağol canım hepimizinki bal,kaymakkkk
hem bak 2. de geliyor senin o da ballı,kaymaklı ekmeğin üstüne ceviz olur...
yerimseniben

maşallah valla bebişine süper duruyo güneşi gördükya hevesleniyoz işte bende arada deniyom yazlıkları nasıl olcak diye içim gidiyo iyice havalar ısınsa da giydirmeye başlasam

Gül ayca hepten bal olmus kız cok tatlı masallah..

Saclar flas ve cekımden oldugu gıbı cıkmamıs ben tam anlasılmıyor zaten kesım.. rengı tahmın edıyorum ama gule gule kullan..
Bende elbet bı gun sarı yapacam anasını satım..

bende çok korkuyom valla ablam geçenlerde taktırdı gerçi iyi oldu onun için bi kızı bi oğlu var ikisinin arası 14ay şimdi korktu ve taktırdı.

benim dayımın gelini spiralle hamile kaldı teyzemin gelini de spirali henüz iki yıl olmuştu takalı o da hamile kaldı ablamın eltisinin spiralinin ipi kaçmış yazın kürtajla çıkardılar tehlikeli işler bunlar yavvvv:uhm:

bana da bi cesaret gelse hemen sarı yapıcam ama eşim izin vermiyo şimdi yaz zaten saçların çok dökülüyo yazın sarı saç iyice açılır yanar olan saçlarında gider diyo

Yap Betülüm sana yeşil de olsa yakışırkaydirigubbakcemile2
yüzünün güzelliği yeter canım....

Biz de kuaför ucuz burda..
saç kesim,boya,fön,kaş 32 TL tuttu
gerçi dışarıdaki fiyatları bilmiyorum ama herkes çok pahalı diyor ıstanbula göre iyi heralde
Sizin kuaförlerde ne kadar boya?

iyi akşamlar herkese..
gül ayçayı gördümyazmadan geçemedim çok şeker olmuş kız bu 41 kere maşallah
saçlarınıda gle güle kullan pek anlaşılmıyor ama güzeldir eminim...
yarın bende boyatıcam inşallah bu sefer koyu kahve yapıyorum çikolata kahveden bütün yazı o saçla geçirmeyi planlıyorum bakalım...

Saol canım dediğin gibi kafa yapısı olarak birbirimize uyuyoruz ama her evlilikte olan yaşanan sıkıntılarıda yaşıyoruz ..
Özellikle de bazı detaylara takıldığımda onun görmemesi yada onun için bir şey ifade etmemesi asıl sorunumuz..bunun nedeni de onun erkek benimde bayan olmasının doğasında yatıyor galiba....
İnşallah dediğin gibi oğlumuzla da uyum içerisinde yaşarız....
Bu fisslere inter. baktımda düdüklü gibi zannedersem farkı ne? patlama tehlikesi filan yokmu?

Annemde ilk evlendiği sıralar taktırmış onunda çok kanaması olmuş...Seninkide bir an önce düzelir İnşallah..
Bu üç aylık iğneler için çok şikayet duydum..
Erken menopoza ve kilo alımı yapabiliyormuş...
Teşekkür ederim canım...

Ayyy ben olsam çıldırırdım herhalde,böyle rahat insanlardan nefret ediyorum yaa..
Çocukta hiç bir suç yok annesinde kabahat,öyle rahat insanın çocuğu böyle yaramaz olur...

Aaa öylemiymiş,bitti spiral düşüncesi...En iyisi emziren anneler için hap galiba...

Biz de kuaför ucuz burda..
saç kesim,boya,fön,kaş 32 TL tuttu
gerçi dışarıdaki fiyatları bilmiyorum ama herkes çok pahalı diyor İstanbula göre iyi heralde
Sizin kuaförlerde ne kadar boya?

Canım çok uygun hiçte fazla tutmamış..
Burda düz boya en az 30'dan başlıyor...
Ben 2 gün önce saçıma röfle attırdımm Normalde 120 ytl idi ama çrş günü halk günüymüş tesadüf oldu ve ben 70 ytl verdim:lepi:

Of of of aman ıstemem ben spiral fılan yav... :bbo:

Eda duyuyomusun anam... :1ninca:

Gormussun zaten canım yazını yenı gordum bu arada fissler düdüklü tencere zatı :)
Havası cıkmadan acılmıyor yanı guvenlıgı guzel.. bırde cok pratik hemen pişiriyor... etler fılan cok hızlı...
Korkacak hıcbır sey yok yanı...

Merhabalar, ben de dün satın aldım aynı arabayı, internette yaptığım araştırmalarda en iyi araba diye ....kesinlikle yazdıklarınızın aynısını hissettim, acaba yanlış seçim mi yaptık??

ben seçtiğim için eşim beğenmedi geldiğinde adi felan dedi benimde moralim bozuldu. oysaki çok memnundu kullananların yazılarını okumuştum. çok araştırdım aldım ama artık aldık bir kere bakalım kullanıp görücez canım. benımkı krem kırmızı lacıvert olan. etrafı plastık gıbı geldı. oturma yerıne sımdı sıgıyo oglum ama 2-3 yasında sıgmaz gıbı geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…