- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.861
Aa oylemı arkadasım.. pekı her bunyede aynı etkıyı yapamayabılır ama dımı dr la konusmak lazım.. ben spiral ıstemıyorum ya kayma vs durumları oluyor bı tanıdıgımın ıcerı kacmıs rahım yoluda uzun oldugu ıcın bı gıtmıs alamamıslar bı daha da gıtmemıs oyle duruyo ıcerde Allah korusun guvenılırlıgıde yok hamıle kalsa sakat olma ıhtımalı bıle var evet herkese olmaya bılyıor ama az da duymuyorum yanı boyle olanları... bana olmayacagı ne malum degılmı.. CADIARZU
Biz de kuaför ucuz burda..
saç kesim,boya,fön,kaş 32 TL tuttu
gerçi dışarıdaki fiyatları bilmiyorum ama herkes çok pahalı diyor İstanbula göre iyi heralde
Sizin kuaförlerde ne kadar boya?
Yap Betülüm sana yeşil de olsa yakışırkaydirigubbakcemile2
yüzünün güzelliği yeter canım....
Kız ıyıce kaptırdın ne babası.. -tatlicadiarzu- :roflol:
Canım senın esınde boga demek.. delikafadulden
kız burc yorumu yapmıyodum kı ben oylesıne dedım dı onlara.. kaydirigubbakcemile3
Boğa ve basak cok uyumlu burclar canım eger yukselenlerden onemlı etkı yoksa ıkınız tam uyum saglayabılırsınız.. oğlunda basak tam uyum saglamısınız valla ne dıyım aıle olarak klips gıbı cılk oturmusunuz masallahh.. kaydirigubbakcemile3
Toprak burcları ıkısıde... ufak tefek seyler her aılede olur ama kafa yapısı olarak uymaktan bahsedıyorum.. alkisalkisalkis
Ben spiral kullanmıyorum aylık ıgne dusunuyorum ama daha hıc adet olmadm zaten rahatım bıraz.. delikafadulden
Duduklu tencere ıse fissler... onunla hersey fıslar... tum hava cıkar.. patlama ortadan kalkar.. Nasıl ama.. alkisalkisalkisalkisalkisalkis :roflol:
ben burayı yeni gördüm yeni doğum yapmadım ama yeni spiral taktırdım ilk zamanlar ağrı oluyo ben geçen ay taktırdım b ay adetim çok uzun ve yoğun sürdü 15 gün inşallah ilerki aylarda düzelir sendemi taktırmayı düşünüyosun betül arkadaş iğne düşündüğünü yazmış sakın 3aylık yaptırma adet düzenini çok etkiliyo aylarca olmuyosun bunları paylaşmak istedim
gelen mısafirin buyuk oğlu kardeşinin gözune mertın oyuncağını soktu bebek öldü ağlamaktan gözü kıpkırmızı oldu,sonrada merte sert bi tokat savurdu son anda sıyırdı geçti,daha sonra pc sandalyesıyle dönerekn cam sehbanın üstüne devrıldı sehba sakatlandı,sonra tekrar dönmeye başladı sandalyeyle bırlıkte ayağıma düştü ve annesi kızmadı ..keşke bu kadar sabırlı olabılsem..ama mert boyle yaparsam kesıın döverım,ben çok tahammulsuzum boyle şeylere..
Aa oylemı arkadasım.. pekı her bunyede aynı etkıyı yapamayabılır ama dımı dr la konusmak lazım.. ben spiral ıstemıyorum ya kayma vs durumları oluyor bı tanıdıgımın ıcerı kacmıs rahım yoluda uzun oldugu ıcın bı gıtmıs alamamıslar bı daha da gıtmemıs oyle duruyo ıcerde Allah korusun guvenılırlıgıde yok hamıle kalsa sakat olma ıhtımalı bıle var evet herkese olmaya bılyıor ama az da duymuyorum yanı boyle olanları... bana olmayacagı ne malum degılmı.. CADIARZU
Biz de kuaför ucuz burda..
saç kesim,boya,fön,kaş 32 TL tuttu
gerçi dışarıdaki fiyatları bilmiyorum ama herkes çok pahalı diyor İstanbula göre iyi heralde
Sizin kuaförlerde ne kadar boya?
bende çok korkuyom valla ablam geçenlerde taktırdı gerçi iyi oldu onun için bi kızı bi oğlu var ikisinin arası 14ay şimdi korktu ve taktırdı.
benim dayımın gelini spiralle hamile kaldı teyzemin gelini de spirali henüz iki yıl olmuştu takalı o da hamile kaldı ablamın eltisinin spiralinin ipi kaçmış yazın kürtajla çıkardılar tehlikeli işler bunlar yavvvv:uhm:
Merhabalar, ben de dün satın aldım aynı arabayı, internette yaptığım araştırmalarda en iyi araba diye ....kesinlikle yazdıklarınızın aynısını hissettim, acaba yanlış seçim mi yaptık??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?